Blue_Girl написа:Blue_Lion написа:Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор

Лига Европа - щастлив БаткOFF !
Няма спор, че сините преживяват труден период.
Обаче ние сме длъжни и в такъв момент да го подкрепяме.
Иначе истинските фенове сме доста, като Левски само побеждава.
Ми аз в последните три години мач на Левски почти не съм изпуснал в София ! Не съм спирал да пея при 2:0 за Цска,и при 2:0 за Левски ! Не ми е проблем да падаме,ама поне да падаме като мъже,а не да не знаят тия за кво са на терена,а ние да пееме за един Левски дето вече е само спомен ! Да,всеки отбор има трудни мигове,и след тях идват и добри времена !Сега за нас е трудно,така е ! Просто смятам,че не трябва да играем в Европа,защото това ще е добре за отбора ! И на мен не ми е приятно,че го казвам,но това е истината,поне за мен ! Отделно,феновете на Левски бяха изгонени от София-Запад,за които се говори,че са хора на баткOFF,отделно има слухове,че са Дилъри и т.н. ! Предвид поведението им в Сектора,за някои от тях може и да е вярно това,но не ме интересува - лошото е,че изгониха истинските Левскари от Сектор "Б" ! А когато сектора е слаб,Левски е трагичен ! Затова искам да се махне Батков най-вече и затова смятам,че финансов удар по него от сорта на неучастие в ЕКТ за да няма пари в клуба,ще има повече позла,от колкото вреда ! Плюс това,Левски 20 год. не е пропускал да играе в ЕКТ,и изведнъж като стане,смятам,че ще има широк отзвук и натиск върху Борат ! Уви,това няма да стане...поне на този етап ! Дано поне не влезнем в групите

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ