Поредни загубени квалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Поредни загубени квалификации

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 14:22

Viktor4o_Rs написа:Хубаво е да четеш добре какво пиша ;) Лошо е да си слаб и да имаш претенции без покритие , ние нямаме претенции :) Батков защо не беше толкова лош , когато переше парите на Чорни и М-Тел вливаше крупни суми ? Едно е 1-2 години да сте в криза , друго е 14 години системна подигравка , гавра и унижения , и тук идва и прословутия въпрос защо не ходи публика на мачовете ни . Обяснявал съм го , нямам намерение пак да повтарям .Факт ли е , че сменихте цялата съдийска комисия заради една грешка във ваш ущърб - факт е :mrgreen: Факт ли е , че Левски отпада от най-смехарските отбори - факт е :mrgreen: Факт ли е , че не бяхте вкарали гол и нямахте победа страшно много поредни европейски мачове - факт е :mrgreen:
За да бъда обективен , факт е , че Левски има най-висок коефицент и че постигна най-големите успехи в изминалите 5-6 години , но това едва ли ще се повтори скоро .

Не си обективен. Смяната на съдийската комисия я искаха всички отбори без Литекс и Морето (по обясними причини). Факт е, че не беше заради една грешка. Просто нямаше 1 дерби, което да мине без скандал със съдията. Просто изтърваха всички стойностни мачове в България и беше логично да се търси промяна...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 14:24

Всичко това са факти, и как ти изглеждат останалите отбори на фона на това, че Левски е далеч напред в УЕФА класацията и носи повече точки от тях? Каква е логиката да казваш на най-малко слабия, че е слаб? Еми да, слаб е, ама просто не ми се връзва...

За съдийската комисия, ако обичаш. Онзи случай просто преля чашата. Преди това много други отбори бяха недоволни, помниш ли Балъков, или ЦСКА, просто съдиите минаха всякакви граници.

Батков винаги е бил лош. При вас са 14 години, при нас 25. Батков е от 85та година в клуба и първия му акт е, че закрива Левски с указ на партията. Вашия поне не ви е закривал.

Гарфилд, може и да не сме мръднали. От първата квалификация искам да видя нов експеримент. На втората искам да видя стил и идея. Ако ги няма аз лично ще го запсувам. Не съм и голям отпимист даже. Но няма как да го плюя преди да минат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Бойкот!!!

Мнениеот metodito » 12 май 2010 14:27

Почвам сериозно да се замислям за това кой е основният виновник за играта на "Левски" при Мъри. Само за това интервю да го махат! Не може Иван Иванов да ми убива надеждите, че ще гледам един свестен отбор, а той да го вика всеки мач, единствено защото момчето има пачка и дебели връзки, а Мъри и Наско обичат да... :twisted: :evil:
Бойкот на чалга-футбола!!! Маймунарска държава с маймуни за управници и овце за управлявани. Заслужаваме си и футбола, и Мъри, и Боби, и Бойко, и цялата гмеж...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 14:30

Не ми се спори с вас , ако не бяха ревнали Бай Ганя , Гонзо и агент Николай , Димо Момиров още щеше да е шеф на съдиите , другото са алабалистики ...
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2010 14:32

tprodanov написа:

Гарфилд, може и да не сме мръднали. От първата квалификация искам да видя нов експеримент. На втората искам да видя стил и идея. Ако ги няма аз лично ще го запсувам. Не съм и голям отпимист даже. Но няма как да го плюя преди да минат.

:lol: Колега,мислех си го това,през цялата ни дискусия,сега го заяви директно. :) Искам само да ти кажа че,този етап съм го минал.Кредита ми на доверие се изчерпа,след хикса с Ейре ,тук.Не виждам някаква положителна промяна,оттогава досега и затова не вярвам на Мъри и отбора.Не е обнадеждаващо,да чакаш новите квалификации и да се надяваш на нещо добро. ;)
Само Черно море.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 14:35

garfild8 написа:
tprodanov написа:

:lol: Колега,мислех си го това,през цялата ни дискусия,сега го заяви директно. :) Искам само да ти кажа че,този етап съм го минал.Кредита ми на доверие се изчерпа,след хикса с Ейре ,тук.Не виждам някаква положителна промяна,оттогава досега и затова не вярвам на Мъри и отбора.Не е обнадеждаващо,да чакаш новите квалификации и да се надяваш на нещо добро. ;)

Е, търпението има различни стойности :mrgreen:
Колкото до хикса с Ейре, честно да ти кажа, ако видя тая игра ще съм доволен :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 14:37

С Ейре играхме добре в Дъблин , иначе в София бяхме много слаби , атмосферата обаче беше уникална , още си пазя едно голямо знаме от мача :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2010 14:42

Аз също,tprodanov.Ще е напредък. :shock: :mrgreen:
Само Черно море.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 май 2010 15:26

"Със стари к**ви нов бардак не се прави".А ние правим точно това,което не трябва да правим,а искаме да се класираме ами няма да стане!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 18:08

Искаш да налагаме юноши в отбора ли? ;)

Върни се в “Национален отбор”