ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 12:30

Blue_Lion написа:Кво значение има коефициента,като нямаш отбор ?

Огромно значение има коефициентът ;) И миналия сезон нямахме най-добрия отбор, но имахме сравнително леки съперници и достигнахме до групите на ЛЕ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 13:17

Tommi написа:

Огромно значение има коефициентът ;) И миналия сезон нямахме най-добрия отбор, но имахме сравнително леки съперници и достигнахме до групите на ЛЕ.

А за кво ни е да влизаме в групите ? :?
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 13:20

:) Както веднъж вече казах, Левски обича да му е трудно. Най-големите си успехи сме ги постигали като сме играли със сериозни отбори. Коефициентът няма никакво значение. За справка - последните три години...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 14:32

Blue_Lion написа:
Tommi написа:

А за кво ни е да влизаме в групите ? :?

Как за какво ? Всеки нормален европейски отбор се надява на участие в европейските клубни турнири. В момента отборът ни не е много силен, но това няма никакво значение. Ливърпул да не би да се откажат от участие в ЛЕ, защото в момента са слаби.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 14:40

Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор ;)

Лига Европа - щастлив БаткOFF !
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 14:44

Blue_Lion написа:Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор ;)

Много "по-ненормални" отбори са участвали в групите на Купата на УЕФА, ЛЕ и дори на ШЛ, затова имаме място в ЛЕ ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 14:51

Tommi написа:
Blue_Lion написа:Добре го каза...всеки "Нормален" европейски отбор ! В момента Левски е всичко друго,но не и нормален отбор ;)

Много "по-ненормални" отбори са участвали в групите на Купата на УЕФА, ЛЕ и дори на ШЛ, затова имаме място в ЛЕ ;)

Ние имаме място в ЛЕ,най-малкото си го извоювахме (т.е. Локото го направи за нас),но ако влезнем в Групите,БаткOFF ще върже бюджета за идния сезон,пак няма да имаме селекцията и треньора който ни трябва,а за ДЮШ и работата там не ми се говори ! Една нулева година поне увеличава шанса Борат да се махне от Левски и да почнем начисто ! Уви,няма да е тоя сезон !
На теб харесва ли ти какво става с Левски и как играе отбора ?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 май 2010 15:06

Blue_Lion написа:
Tommi написа:Много "по-ненормални" отбори са участвали в групите на Купата на УЕФА, ЛЕ и дори на ШЛ, затова имаме място в ЛЕ ;)

Ние имаме място в ЛЕ,най-малкото си го извоювахме (т.е. Локото го направи за нас),но ако влезнем в Групите,БаткOFF ще върже бюджета за идния сезон,пак няма да имаме селекцията и треньора който ни трябва,а за ДЮШ и работата там не ми се говори ! Една нулева година поне увеличава шанса Борат да се махне от Левски и да почнем начисто ! Уви,няма да е тоя сезон !
На теб харесва ли ти какво става с Левски и как играе отбора ?

И по-добър отбор на Левски съм гледал, но има и такива моменти.
Ще ти дам друг пример с английски отбор. Феновете на Ман Юн са още по-крайни в протестите срещу техните собственици, но сега не се радват, че са изгубили титлата и през сезона не са искали да се класират извън Топ 4, за да не играят в ШЛ. Искам да ти кажа, че не може да желаем загуби, за да се надяваме на друг собственик.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 15:11

Tommi написа:И по-добър отбор на Левски съм гледал, но има и такива моменти.
Ще ти дам друг пример с английски отбор. Феновете на Ман Юн са още по-крайни в протестите срещу техните собственици, но сега не се радват, че са изгубили титлата и през сезона не са искали да се класират извън Топ 4, за да не играят в ШЛ. Искам да ти кажа, че не може да желаем загуби, за да се надяваме на друг собственик.

Понякога е нужно да жерваш малко, за да спечелиш много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 май 2010 15:14

Примерите с Англия не смятам,че са уместни,защото там всичко е уредено ! Слабите управленски решения на Ганьо и липсата на каквато и да е адекватна политика,създадоха "Най-слабия Левски" в нашата история ! Ще се хвалим на внуците,че в един живот (даже една петилетка) сме гледали най-силния и най-слабия Левски ! :lol: Писна ми да бера срам и да ме е яд,защото съм фен на Левски ! Преди няколко години,в Сектор "Б" си беше супер,а сега е тегаво да си там...за това не искам да сме в Европа! Защото когато се провалим,можем да започнем от начало !
Изображение

Върни се в “Левски”