Кажете номера на момчето?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Кажете номера на момчето?

Мнениеот Sofiaatowern » 11 май 2010 23:17

Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си

То никнейма ти всичко казва, няма нужда да коментирам. А това, че съм направил една грешка, за да обяснявам на такива като теб слабо ме вълнува.

Bate_Jose
Контакти:

Мнениеот Bate_Jose » 12 май 2010 02:08

pomiqrat написа:
Sofiaatowern написа:
Ама си прост бе !!! Дай да ти извадя очите и после ще се научиш да пишеш без да гледаш ,нали сам каза че е лесно !

То си личи кой е простия само по-правописа, ти сам се издаваш.. Ама то нали е по-лесно да ме обидиш преди да помислиш с тая чалгарска кратуна. А това с изваждането на очите няма какво да го коментирам селянина си показва магариите и си мери.. Ама те така важното е хората да забележат как вадиш очи. А аз на никой не съм се подигравал така че не говорете на изуст! Просто ме издразни един от потребителите, че ние сякаш сме виновни за положението на това момче. А това, че няма никаква толерантност въобще не трябва да ви очудва хората навсякъде са се озлобили - не само в нашата родина! Хайде със здраве на всички, и пак да подчертая ЧЕ аз не съм се ПОДИГРАВАЛ на момчето!
П.С. Искренно се извинявам за този пост, но просто исках да изясня :) До Alex: не, аз няма да съм толерантен към човек, който не знае собственият си език, това е абсурд все едно да ги насърчаваме да пишат неграмотно (отнася се за оная част СЪС зрящите );)

Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си[/quote]
Аз не видях никъде грешка в правописа си,ти къде я видя не знам .Прав си,личи си по правописа,това "ОЧУДВА" е показателно! Колкото до селския манталитет,селянина си личи по глупостите които говори пич.Как може да твърдишче е лесно да се научиш да пишеш без да гледаш !?!?!?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 18:31

Sofiaatowern написа:
Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си

То никнейма ти всичко казва, няма нужда да коментирам. А това, че съм направил една грешка, за да обяснявам на такива като теб слабо ме вълнува.

То и една не е. Провери си пълния член неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си. Май гроздето се оказа кисело?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”