Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си
То никнейма ти всичко казва, няма нужда да коментирам. А това, че съм направил една грешка, за да обяснявам на такива като теб слабо ме вълнува.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си
pomiqrat написа:Sofiaatowern написа:Ама си прост бе !!! Дай да ти извадя очите и после ще се научиш да пишеш без да гледаш ,нали сам каза че е лесно !
То си личи кой е простия само по-правописа, ти сам се издаваш.. Ама то нали е по-лесно да ме обидиш преди да помислиш с тая чалгарска кратуна. А това с изваждането на очите няма какво да го коментирам селянина си показва магариите и си мери.. Ама те така важното е хората да забележат как вадиш очи. А аз на никой не съм се подигравал така че не говорете на изуст! Просто ме издразни един от потребителите, че ние сякаш сме виновни за положението на това момче. А това, че няма никаква толерантност въобще не трябва да ви очудва хората навсякъде са се озлобили - не само в нашата родина! Хайде със здраве на всички, и пак да подчертая ЧЕ аз не съм се ПОДИГРАВАЛ на момчето!
П.С. Искренно се извинявам за този пост, но просто исках да изясняДо Alex: не, аз няма да съм толерантен към човек, който не знае собственият си език, това е абсурд все едно да ги насърчаваме да пишат неграмотно (отнася се за оная част СЪС зрящите );)
Sofiaatowern написа:Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си
То никнейма ти всичко казва, няма нужда да коментирам. А това, че съм направил една грешка, за да обяснявам на такива като теб слабо ме вълнува.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, ivo55 и 5 госта