Не е Левски,не е ЦСКА,Монтана е ! Но е последен кръг от първенството на България.След това ще ревем да има контроли да ги гледаме,ще си чешем езиците по форумите.Не играем в Европа и ще мине много бавно времето.Затова в Неделя ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И МОЩНО ДА ГИ ПОДКРЕПИМ..КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ! И догодина медали !
НАПРЕД МОРЯЦИ !
Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно
Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.
-
- Контакти:
difeza написа:Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.
В кой театър играеш ?

difeza написа:Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.
Прав си.Едните се опитват да играят смислен футбол,а другите я карат само на ръгане,блъскане и бавене,от време на време феновете им хвърлят и топки на терена...

- ChernoMore
- Контакти:
хаахахах Оправихте ми настроението хахаахахах

ChernoMore написа:хаахахах Оправихте ми настроението хахаахахах![]()
![]()
Нали това е целта на форума-да се разтоварваме

Не знам защо си мислите, че като Монтана са новаци в групата, значи са слаб отбор. Този отбор в повечето от мачовете показва доста добър футбол.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:Не знам защо си мислите, че като Монтана са новаци в групата, значи са слаб отбор. Този отбор в повечето от мачовете показва доста добър футбол.
Съгласен съм,но виж на кой стадион идват

niki87 написа:difeza написа:Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.
Прав си.Едните се опитват да играят смислен футбол,а другите я карат само на ръгане,блъскане и бавене,от време на време феновете им хвърлят и топки на терена...
Kакъв смислен футбол бе Кольо

MORSKI написа:niki87 написа:difeza написа:Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.
Kакъв смислен футбол бе КольоТа ти на това вашето срещу Левски футбол ли му казваш
А вашето второ полувреме срещу Левски