Реал Мадрид се разбра с Жозе Моуриньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Реал Мадрид се разбра с Жозе Моуриньо

Мнениеот moonlight » 11 май 2010 22:36

pomiqrat написа:
moonlight написа:
pomiqrat написа:По времето на ван Гаал си спомням как отборът беше спечелил два пъти първенството и веднъж Купата на Краля и въпреки това публиката го освиркваше заради стилът им на игра. Същото най-вероятно ще го очаква и Моуриньо, ако си запази философията за футбола.

Колега, не че нещо ама Ван Гаал има 2 Примери , 1 Купа на краля и 1 Суперкупа на Уефа, само че не с Реал, а с Барса :lol: Нищо де, те и без това Реал напоследък куцат с успехите- да им ги пишем тези :lol:

Трябваше да учточнявам, че е бил в Барселона ли? нали си го знаете. щях да си съкратя живота на клавиатурата, а сега с тези обяснения ми се иска да бях го уточнил :lol:

Добре де, а тоя коментар-последния- за какво го написа :lol: Само си съкращаваш живота на клавиатурата :lol:
Иначе по темата. На Жозе ще му е трудно в Реал. Много звезди на едно място не е на добре. Освен това прекалено големи са очакванията към тях. Затова всеки сезон се почва с нови гръмки трансфери, а така отбор не се прави. В Интер, поне според мен, без много шум Жозе свърши много работа. Това няма как да се случи в Реал 8-)

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 11 май 2010 23:51

PFCB написа:Според мен ако отиде в Реал отново ще има поредица от КЕШ-ове, в сегашния случай - ШЛ-та...

+1 И в този момент всеки фен на Реал трябва да си зададе въпроса: "Титли ли искам или красив футбол?"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 12 май 2010 11:45

е добре де, това сега реално ли е, или е пак някоя сензация :) немога да се зарадвам, докато не стане истина 8-)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 май 2010 13:10

ELiNa написа:е добре де, това сега реално ли е, или е пак някоя сензация :) немога да се зарадвам, докато не стане истина 8-)

Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо отрече да е води преговори с Флорентино Перес, за да поеме Реал Мадрид.

„Не съм говорил с никакви клубове. Искам да успокоя всички фенове на Интер, че оставам тук. В момента мисля само за мачовете със Сиена и Байерн”, сподели португалецът.

Моуриньо е спряган за нов старши треньор на Реал Мадрид, като в испанските медии се появиха спекулации, че той вече се е разбрал с Флорентино Перес.

Жозе Моуриньо има договор с Интер до 2012 година, а клаузата за неговото разтрогване е 8 милиона евро.

То е ясно, че няма да каже - да преговарям с други отбори, но все пак. Той Моуриньо така си говори - един път каже, че може да напусне отбора, другия път, че няма да напуска и ще си изпълни договора. Само времето ще покаже, но аз (като фен на Интер) се надявам това да не стане и Жозето да остане в отбора дълго време :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”