Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има ли сделка утре ?
сега говорих сас коцето ангелов,тои ми каза 4е няма ни6то да стане.христола и бобара са се скарали и ни6то неставало.пла6тал заплатите и заминавал в италиа.6тял сам да са оправял.него било страх 4е 6те го отрепат.100% сигурно.ако искате питаите бобара които го познава.аз ви казвам истината.а тя е ни6то няма да стане утре
[quote="Yellow major"]Tvurdo ne ima neshto koeto povecheto hora ne znaiat..[
А ти знаеш ли го?
А ти знаеш ли го?
Като чета мнението на един много уважаван от мен член на INDEPENDENT - 100% не 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
малко ме притеснява това, че е дал заплати, и мъти нещо
-
- Контакти:
1000% не !!! Преди няколко часа всичко се изпари и Христола го грози смърт,на която и планета да отиде !!!
[quote="URBaN_ORDeR"]1000% не !!! Преди няколко часа всичко се изпари и Христола го грози смърт,на която и планета
От къде си толкова сигурен?/
Рикелме написа:URBaN_ORDeR написа:1000% не !!! Преди няколко часа всичко се изпари и Христола го грози смърт,на която и планета
Информация от член от водещите фракции.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Рикелме написа:URBaN_ORDeR написа:1000% не !!! Преди няколко часа всичко се изпари и Христола го грози смърт,на която и планета
Информация от член от водещите фракции.
Какво е направил тоя ********?
Окончателно ли е?
Цитирам:
СДЕЛКА НЯМА ДА ИМА,СЕЛСКИЯ КАТЕГОРИЧНО Е ЗАЯВИЛ ,ЧЕ УТРЕ НЯМА ДА ПЪТУВА НИКЪДЕ И СДЕЛКА НЯМА ДА ИМА...ЩЯЛ ДА ТЪРСИ НОВИ КУПОВАЧИ!!
НЕКА ВСИЧКИ СЕ ЗАМИСЛИМ ДАЛИ НАПРАВИХМЕ НЕЩАТА КАКТО ТРЯБВА ИЛИ СИ НАЧЕСОХМЕ ЕЗИЦИТЕ ПРЕД МОНИТОРИТЕ.САМО С ЛАЕНЕ НЕ СТАВА....
УТРЕ 15.00 ВСИЧКИ ПРЕД СТАДИОНА,ВЗИМАЙТЕ ВСЕКИ СРЕЩНАТ,ВСЕКИ ПОЗНАТ ВСЕКИ КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА...ДА ЗАТРИЕМ СЕЛСКАТА СГАН ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ