ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ziko kanari
- Контакти:
Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив
ot vsi4ko koeto pro4etoh , lokomotivcite gi e sram ot otbora si , i imeto loko , dobre prekrastete se sportklub togava
- plovdivram
- Контакти:
Докато чаках Jeff Ament да ми каже според него нормални ли са нещата, за които му говоря в онези 4 точки.... разгледах сайта, от който ни е дал линк... и това, което ми прави впечатление /освен И това, което е отбелязал Plovdiv1926 /... е че ТЕЗИ, които са писали "ИСТОРИЧЕСКАТА СПРАВКА" САМОСИНДИКАЛНО са ЗАТРИЛИ СП45!!!
Брех ма'аму... Да ви се чуди човек!!! Добре ще е ако има някой, който се чувства ПОДГОТВЕН да ни каже ЗАЩО И КАК ИЗЧЕЗВА СП45?!! 
ziko kanari
ziko kanari.... кажи ми чисто човешката си позиция АБСУРДНО ли звучат нещата, които съм подредил в 4-те точки?! Отговори ми с да или не... и после ще продължим по темата КОЕ Е СРАМНО и КОЕ НЕ!!!
ziko kanari
ot vsi4ko koeto pro4etoh , lokomotivcite gi e sram ot otbora si , i imeto loko , dobre prekrastete se sportklub togava
ziko kanari.... кажи ми чисто човешката си позиция АБСУРДНО ли звучат нещата, които съм подредил в 4-те точки?! Отговори ми с да или не... и после ще продължим по темата КОЕ Е СРАМНО и КОЕ НЕ!!!

- Jeff Ament
- Контакти:
plovdivram написа:
Определено БЪРКАШ нещата... Според мен е добре да правиш разлика между ЖСК и отбора, който носи името "Локомотив" след 1951-ва година!!!
Нека те попитам!![]()
Според теб НОРМАЛНО ли е следното нещо:
1/ Едно дружество ДА СЕ ВОДИ ОФИЦИАЛНО ЗА НАСЛЕДНИК НА ЕДИН КЛУБ... да му се ВОДИ НЕГОВАТА СТАТИСТИКА, а да се ОБЯВАЯВА за друг?!
2/ Да има ЕДНА ГОДИНА за РОЖДЕНА, която НЯМА НИКАКВО ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ.. на всичко отгоре поставена МНОГО ГОДИНИ ПО-КЪСНО!!!
3/ ОФИЦИАЛНО ДА МУ БЪДАТ ПРЕПИСВАНИ ИМЕНА, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НЕГО!!!
4/ ФУТБОЛНАТА МУ ИСТОРИЯ В ЕДИНСТВЕНАТА КНИГА, която е издадена да е написана от ЧЛЕН НА ДРУЖЕСТВОТО, КОЕТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ МУ Е БИЛ НАЙ–ГОЛЕМИЯТ СЪПЕРНИК
Кажи ми как ти звучи това?!!
На мен ми звучи АБСУРДНО!!! На теб?!!
1.ЖСК-Железничарски спортен клуб.Не е ли синоним на "Локомотив?"
2.Към кой отбор е насочена тирадата ти от въпроси,че не ми стана ясно?
12 март 1912 г.

- plovdivram
- Контакти:
Jeff Ament
Е и?!
Jeff Ament
Ами кажи ми АБСУРДНО ли звучи... Какво ще промени мнението ти ако знаеш
Айде... кажи ни чисто ЧОВЕШКАТА СИ ПОЗИЦИЯ!!!
1.ЖСК-Железничарски спортен клуб.Не е ли синоним на "Локомотив?"
Е и?!
Jeff Ament
2.Към кой отбор е насочена тирадата ти от въпроси,че не ми стана ясно?
Ами кажи ми АБСУРДНО ли звучи... Какво ще промени мнението ти ако знаеш
... Има СИТУАЦИЯ и ти трябва да кажеш дали звучи АБСУРДНО!!! Да не би да усещам, че ще се НАГЛАСИШ според ЗАВИСИ?!!Към кой отбор е насочена тирадата ти от въпроси,че не ми стана ясно

- Jeff Ament
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:Без да се меся в спора само да питам администраторите на botev1912.com как по-точно решиха, че може да копират материали от loko-pd.com и да си пишат името на кирливия сайт от долу?!
В грешна посока си,ние нищо не крадем.
12 март 1912 г.

- plovdivram
- Контакти:
Jeff Ament
Ти може и да не крадеш, ама там видях неща, които аз дори съм правил!!!
Това например::mrgreen:

Да разбираме ли иначе, че ти имаш "пръст" в този сайт?!
И айде де... ще ни кажеш ли АБСУРДНА ли е СИТУАЦИЯТА?!
В грешна посока си,ние нищо не крадем.
Ти може и да не крадеш, ама там видях неща, които аз дори съм правил!!!

- Jeff Ament
- Контакти:
plovdivram написа:Jeff Ament1.ЖСК-Железничарски спортен клуб.Не е ли синоним на "Локомотив?"
Е и?!
Jeff Ament2.Към кой отбор е насочена тирадата ти от въпроси,че не ми стана ясно?
Ами кажи ми АБСУРДНО ли звучи... Какво ще промени мнението ти ако знаеш... Има СИТУАЦИЯ и ти трябва да кажеш дали звучи АБСУРДНО!!! Да не би да усещам, че ще се НАГЛАСИШ според ЗАВИСИ?!!Към кой отбор е насочена тирадата ти от въпроси,че не ми стана ясноАйде... кажи ни чисто ЧОВЕШКАТА СИ ПОЗИЦИЯ!!!
1."Е,и?!-Клуб ЖСК/Локомотив/създаден през 1935 -36 година няма нищо общо със Спортклуб.Не може двата отбора да имат официален мач помежду си и да си приписвате тяхната история.
2.Рам-Бъди по-конкретен.Тази дървена философия която водиш,всъщност е монолог със самия себе си.
12 март 1912 г.

- Jeff Ament
- Контакти:
plovdivram написа:Jeff AmentВ грешна посока си,ние нищо не крадем.
Ти може и да не крадеш, ама там видях неща, които аз дори съм правил!!!Това например::mrgreen:
Нямам нищо общо с нашия сайт,но как ще докажеш твърдението си отностно вестника?
12 март 1912 г.

- plovdivram
- Контакти:
Jeff Ament
Ами ето откъде е "КОП-нат" "ОРИГИНАЛА"
http://www.loko-pd.com/tradition?start=1
Jeff Ament
Абе пич... ТИ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ НЯМАШ ЛИ?!
Нямам нищо общо с нашия сайт,но как ще докажеш твърдението си отностно вестника?
Ами ето откъде е "КОП-нат" "ОРИГИНАЛА"
Jeff Ament
Рам-Бъди по-конкретен.Тази дървена философия която водиш,всъщност е монолог със самия себе си.

- Jeff Ament
- Контакти:
plovdivram написа:Jeff AmentНямам нищо общо с нашия сайт,но как ще докажеш твърдението си отностно вестника?
Ами ето откъде е "КОП-нат" "ОРИГИНАЛА"http://www.loko-pd.com/tradition?start=1
Jeff AmentРам-Бъди по-конкретен.Тази дървена философия която водиш,всъщност е монолог със самия себе си.
1.Това което видях в нашия сайт и "твоят оригинал"нямат нищо общо.Бъди по-коректен бе човек.
2.Имам собствено мнение-разбира се.Въпросите ти са толкова отнесени и неразбираеми,че все едно пътуваш в друго пространство.
12 март 1912 г.