Мутрите си прибраха ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мутрите си прибраха ЦСКА
А, защо Титан не чистят в София? Защо ли, защо 

усещам страх от неясното бъдеще .споко говеда,винаги ще сте втори,това ви е гарантирано от съдбата.който и да купи ЦСКА,вие винаги ще сте от село подхуене и ще сте ФК калълфка....
- River Plate
- Контакти:
Незнам на чий фланелки пишеше ВИС-2 навремето
Кур за Лефски отбора на мутрите и антибългарите!

Кур за Лефски отбора на мутрите и антибългарите!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Да говориш за мутри,след като си носил фланелка с надпис ВИС-2? Айде стига лицемерие.
Да говориш за комунизъм,след като си бил отбора на милицията? Айде стига лицемерие.
Да говориш за турция,след като си в листата на ДПС и то финансира твоето БФС на Дядо Перо Перуката?
Айде стига лицемерие!
Да говориш за комунизъм,след като си бил отбора на милицията? Айде стига лицемерие.
Да говориш за турция,след като си в листата на ДПС и то финансира твоето БФС на Дядо Перо Перуката?
Айде стига лицемерие!
STRANGER написа:Да говориш за мутри,след като си носил фланелка с надпис ВИС-2? Айде стига лицемерие.
Айде стига лицемерие!
Оу, я по-полека, да не вземе да хванеш рак от напрежение и злоба. ВИС-2 бяха на фланелките ни преди 10 години, сега ще бъдат на вашите. Къде е разликата?
Какъв комунизъм те гони? Вие бяхте отбор на Армията (на държавата) 45 години, ние на милицията - 20 години. Има разлика, нали?
"Нашето" БФС ви остави в "А" група, противно на всякакви закони. Айде оди да копаш картофи, селяндурино.
Напрежението и злобата се усеща все по-осезателно в тези,които останаха "капо"тази година и усещат,че нещата отиват още по на зле.
Ако се спазва закона до край,то в "А"група не би останал никой./справка Т.Лафчис/.
Особено тези,които декларират едни заплати,а плащат съвсем други "на ръка".
Страхът от "мутрите"идва от там,че на тези няма да могат да им "врътнат"номера с лиценза,както на беззащитния Лупи.
Аз съм от Варна и като минавам през Подуяне си прав,че получавам "усещане за село".
ЧНГ, и нека тя ви донесе същите "успехи"както и тази.
Ако се спазва закона до край,то в "А"група не би останал никой./справка Т.Лафчис/.
Страхът от "мутрите"идва от там,че на тези няма да могат да им "врътнат"номера с лиценза,както на беззащитния Лупи.
Аз съм от Варна и като минавам през Подуяне си прав,че получавам "усещане за село".
STRANGER написа:Напрежението и злобата се усеща все по-осезателно в тези,които останаха "капо"тази година и усещат,че нещата отиват още по на зле.
Това, че си от Варна не е повод за гордост. И при вас най-хубавото нещо е табелата за София. Виждам, че добре си запомнил какво казва Лафчис. Значи се интересуваш повече от Левски, отколкото от цска. Виждаш ли колко сте елементарни

Пак не ти е станало ясно.Обяснявам за последно.
Никъде не съм казал,че мутрите са някъде "добри",а другаде-не.Точно обратното се опитвам да обясня на тоя,дето е поставил темата.А той явно е подуенски столичанин.
Често използваш определението "селяндур".Обяснимо е ."Подуяне ,орландовци,обеля,горубляне и т.н.",това са все имена на села/при това шопски/,обединени в грозна и мръсна сбирщина.
Преди да наричаш някого така,оправете си мърляшкия квартал и разринете боклука,в който сте заринати.
Ако не го направите,ще дойдем ние от"Титан" и ще ви изринем.
Никъде не съм казал,че мутрите са някъде "добри",а другаде-не.Точно обратното се опитвам да обясня на тоя,дето е поставил темата.А той явно е подуенски столичанин.
Често използваш определението "селяндур".Обяснимо е ."Подуяне ,орландовци,обеля,горубляне и т.н.",това са все имена на села/при това шопски/,обединени в грозна и мръсна сбирщина.
Преди да наричаш някого така,оправете си мърляшкия квартал и разринете боклука,в който сте заринати.
Ако не го направите,ще дойдем ние от"Титан" и ще ви изринем.
ALooo, TITAN, DAITE POVE4E SINI KO6OVE , 4E MNOGO SIN BOKLUK SE E SABRAL, trqbva da go iz4istim !
Как ще коментирате,че в почти всички общини дали концесия на "Титан"АС ДПС има много силни позиции. Справка в кърджалийска област където ДПС доминира на всички нива,"Титан"АС има концесии във всички общини. Почти същата е ситуацията и в Хасковска и Шуменска област-райони ,които също са бастиони на ДПС.
Върни се в “Футбол - България”