Меси:Плаках когато България победи Аржентина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Меси:Плаках когато България победи Аржентина
Понякога си мисля, че ако онова поколение направи една добра физическа подготовка, ще играе много по-добре от сегашните ни "звезди". И пак ще радост по трибуните. 

И аз плаках когато Наско Сираков вкара гола на Аржентина а те не играеха с Марадона в състава защото той беше отстранен ако си спомняте преди самите мачове.
Иначе да на осминафинал отпадна Аржентина.
И да, защо трябва да продължаваме да търсим одобрението на тоя или ония и то за отминали години. Владко Памуков с нослето си ги е вадил тия думи от Меси, който се е чудил какво да го мота...
И да, защо трябва да продължаваме да търсим одобрението на тоя или ония и то за отминали години. Владко Памуков с нослето си ги е вадил тия думи от Меси, който се е чудил какво да го мота...
по време на тоя мач, съм била на 6,7 годинки
но помня лудата радост в къщи. сега, като отдавна сме нямали успехи, разбирам защо всички са луди и го помнят онова първенство. пък меси, нека си плаче

Левски и Реал Мадрид са отборите
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !
airs написа:И аз плаках когато Наско Сираков вкара гола на Аржентина а те не играеха с Марадона в състава защото той беше отстранен ако си спомняте преди самите мачове.
Беше отстранен, но преди мача с нас. Преди това игра два мача и вкара и гол срещу Гърция и точно преди мача с България го хванаха на допингтест с ефидрин

[offtopic]http://www.moreto.net/novini.php?n=49797[/offtopic]
А това?...
Какъв интерес би имал,за да лъже?...
А това?...

- sven_goran
- Контакти:
Тогава Аржентина ни дадоха мача с цел по-лек съперник за осминафинала...
ама Лео е бил малък и не му е била ясна играта
ама Лео е бил малък и не му е била ясна играта