Вуядинович: Отказвам се от парите, които ЦСКА ми дължи, защото знам, какво е положението в отбора
Все още имам да получавам премии от ЦСКА, както и една неизплатена заплата, но аз се отказвам от тези пари, защото знам, какво е положението в отбора. Това заяви специално за Novsport.com бившият играч на „червените” Никола Вуядинович, който сега е футболист на Удинезе.
Той допълни, че е бил истински щастлив, докато е играел в ЦСКА и се надява един ден да приключи кариерата си именно в България.
"В Италия футболът се различава от българския и от сръбския. Освен това все още не съм свикнал с начина им на живот. Чувствам се добре, но когато играеш е малко неудобно. Обаче треньорът ме успокоява, като ми казва, че все още съм млад футболист и се нуждая от време. Трябва да поработим още върху тактиката, но той разчита много на мен", коментира младият футболист, който добави, че се надява скоро време да се включва активно в мачовете на Удинезе.
Младокът не крие, че освен на своя отбор, симпатизира и на италианския гранд Милан, на който е фен ще от дете.
Относно дилемата около неговото участие в националния отбор, Вуядинович призна, че все още не е намерил конкретно решение.
„Не искам да бързам. Ще изчакам и със сигурност ще избера най-доброто. Имам конфликт с Черна гора, живея в Сърбия и имам български паспорт. Все още не знам, къде ще играя”, завърши той
Ако има повече такива футболисти като Вуядинович във ЦСКА,които не играят само за пари ще ставаме шампиони всяка година без проблем.
Никола Вуядинович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Никола Вуядинович
Евала на Вуядинович, не всичко в този живот е пари! С това изказване си спечели моето уважение! Успех!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Естествено,че ще се откаже,имайки предвид какви пари получава в Удинезе ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Естествено,че ще се откаже,имайки предвид какви пари получава в Удинезе ...
Важна е постъпката! А не е естествено да се отказваш от заработените си пари! Колко други български играчи са го направили подобен жест!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Чест му прави,че се отказва,но съгласи се,че той тези пари,които има да взима тук,в Италия ще ги заработи за 1 месец.Тази постъпка е съвсем нормална.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Не всичко е пари.Евала на Никола завинаги един от нас
CSKA FOREVER

Glory Glory Man Utd
Беше ми паднал в очите, но вече не е така.....