ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 11:45

plovdivram написа:Jeff Ament
Какво като е клубно издание?На теб на какво ти прилича?

Ха-ха... Ами аз май ти казах, че аз лично притенции към КЛУБНОТО ви издание нямам... Написал съм ти там ЯСНО каква е причината да ти ОБЪРНА ВНИМАНИЕ на това!!! :mrgreen: Причината НЕ СЪМ АЗ... А един потребител, който е част от ВАШИЯТ "отбор"!!! :mrgreen:

Явно не съм проследил мисълта и на двама ви. :lol: Все пак кой отбор пренаписва историята си както вие го правите? :lol:Вие сте Локомотив1936 г.Това е името на клубът ви и годината на създаване.Ако промените на 1926 г автоматично ставате Спортклуб.Ние си знаем,че сме Ботев от създаването на клуба,въпреки впоследствие някои промени през комунизма...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 12:05

Jeff Ament
Явно не съм проследил мисълта и на двама ви.

Jeff Ament,
ама ти не само мисълта ми не си проследил, а всичко това, за което говорим... :mrgreen: Защо мисля така ли?! Ами защото си написал това:

Jeff Ament
Все пак кой отбор пренаписва историята си както вие го правите? Вие сте Локомотив1936 г.Това е името на клубът ви и годината на създаване.

Аз смея да твърдя, че ТОЧНАТА дума, за това, което правим НЕ Е "ПРЕНАПИСВАНЕ"... Защото ВСЪЩНОСТ тя НИКОГА "НЕ Е ПИСАНА"... или това, което е "НАПИСАНО", може да се определи точно с ДВЕ-ТРИ ДУМИ... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРАННО И ОБЪРКВАЩО!!! Не случайно се ЗАРАДВАХ на Ботев-1912 като спомена за "ПРЕДЦИТЕ и ВНУЦИТЕ", защото ми бе много интерсно КАКВО ТОЙ ЗНАЕ?!! Явно обаче нищо не знае, защото самият той НИЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ КАЗВА!!!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 12:16

Явно не съм проследил мисълта и на двама ви.

Jeff Ament,
ама ти не само мисълта ми не си проследил, а всичко това, за което говорим... :mrgreen: Защо мисля така ли?! Ами защото си написал това:

Jeff Ament
Все пак кой отбор пренаписва историята си както вие го правите? Вие сте Локомотив1936 г.Това е името на клубът ви и годината на създаване.

Аз смея да твърдя, че ТОЧНАТА дума, за това, което правим НЕ Е "ПРЕНАПИСВАНЕ"... Защото ВСЪЩНОСТ тя НИКОГА "НЕ Е ПИСАНА"... или това, което е "НАПИСАНО", може да се определи точно с ДВЕ-ТРИ ДУМИ... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРАННО И ОБЪРКВАЩО!!! Не случайно се ЗАРАДВАХ на Ботев-1912 като спомена за "ПРЕДЦИТЕ и ВНУЦИТЕ", защото ми бе много интерсно КАКВО ТОЙ ЗНАЕ?!! Явно обаче нищо не знае, защото самият той НИЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ КАЗВА!!!

Рамче-Мога да те похваля,че много "хитро" се измъкваш от "неудобните" мнения и винаги намираш изход от ситуацията. :lol: На кой отбор си привърженик:Локомотив1936 или Спортклуб1926? ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 12:24

Jeff Ament
Рамче-Мога да те похваля,че много "хитро" се измъкваш от "неудобните" мнения и винаги намираш изход от ситуацията. На кой отбор си привърженик:Локомотив1936 или Спортклуб1926?

Ами аз смея да твърдя, че ТОВА Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, колкото и ОБЪРКВАЩО да ти звучи!!!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 12:36

Рамче-Мога да те похваля,че много "хитро" се измъкваш от "неудобните" мнения и винаги намираш изход от ситуацията. На кой отбор си привърженик:Локомотив1936 или Спортклуб1926?

Ами аз смея да твърдя, че ТОВА Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, колкото и ОБЪРКВАЩО да ти звучи!!!

Доста е объркващо :mrgreen:Аз съм страничен наблюдател-не ми обръщай внимание. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 12:46

Jeff Ament
Доста е объркващо Аз съм страничен наблюдател-не ми обръщай внимание.

Ами ако се бяхте хванали да ЗАЩИТИТЕ собствените си ТВЪРДЕНИЯ щяхте да стигнете до СЪЩОТО, но поне щяхте да РАЗБЕРЕТЕ колко сме прави като "ПРЕНАПИСВАМЕ" /това са ВАШИ думи/ историята си!!! Айде погледни сам и ми кажи какво разбираш, когато четеш историята на Локо Пловдив?!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 13:02

Доста е объркващо Аз съм страничен наблюдател-не ми обръщай внимание.

Ами ако се бяхте хванали да ЗАЩИТИТЕ собствените си ТВЪРДЕНИЯ щяхте да стигнете до СЪЩОТО, но поне щяхте да РАЗБЕРЕТЕ колко сме прави като "ПРЕНАПИСВАМЕ" /това са ВАШИ думи/ историята си!!! Айде погледни сам и ми кажи какво разбираш, когато четеш историята на Локо Пловдив?!

Интересното е,че Спортклуб продължава да участва във футболни срещи след 1936г.Което показва,че Локомотив и Спортклуб са два различни отбора.Ето и цитат от историята на Спортклуб :arrow:

"В годините, последвали 1944-та, новоустановилата се власт предприела няколко кампании по т.нар. реорганизиране на спортните клубове в България, изразяващи се в сливането на голяма част от тях и съответна промяна на имената. Така, Спортклуб първоначално приобщил в себе си арменските спортни клубове, а впоследствие и няколко други клуба, първият от които бил Парчевич - през 1945г. В съответствие със задължителното изискване, името на Спортклуб било променено на „С.П. 45” (Спортклуб-Парчевич 1945г.), а малко след това станало “Славия” Пловдив."
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 13:05

Jeff Ament
Интересното е,че Спортклуб продължава да участва във футболни срещи след 1936г.Което показва,че Локомотив и Спортклуб са два различни отбора.Ето и цитат от историята на Спортклуб

"В годините, последвали 1944-та, новоустановилата се власт предприела няколко кампании по т.нар. реорганизиране на спортните клубове в България, изразяващи се в сливането на голяма част от тях и съответна промяна на имената. Така, Спортклуб първоначално приобщил в себе си арменските спортни клубове, а впоследствие и няколко други клуба, първият от които бил Парчевич - през 1945г. В съответствие със задължителното изискване, името на Спортклуб било променено на „С.П. 45” (Спортклуб-Парчевич 1945г.), а малко след това станало “Славия” Пловдив."

Добре... и какво искаш да кажеш с това?!
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 11 май 2010 13:11

Интересното е,че Спортклуб продължава да участва във футболни срещи след 1936г.Което показва,че Локомотив и Спортклуб са два различни отбора.Ето и цитат от историята на Спортклуб

Рамче, ти изобщо четеш ли, ако да.... вникваш ли в смисъла на прочетеното или само умееш да наливаш вашата си история?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 13:13

Къде е ИМЕТО на Локомотив Пловдив в периода 1936-1944 година?Статистика?
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”