Има ли още балами?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: Има ли още балами?!

Мнениеот someone » 10 май 2010 23:13

kokic1986 написа:Ами какво друго ми остав освен да вярвам , че пак ще играем като през 2006 . Както виждаш всички отбори в България регресират яко (с изключ. на Черноморец и Литекс , чвно се работи добре там макар , че и те не играят кой знае какво ) ЦСКА супер зле , Локо СФ всяка година едно и също - напъват се здраво и нкрая се осират , Славия си въртят далаверите , Ботев го затриха заради ония мръсен селянин , пловдивското локо и те бяха с единия крак в "Б" група , носителя на купата Берое се чудят от къде да изчоплят някой лев за да играят в Евроопа , националния нищо не играе , 90% от стадионите са развалини и опасни за хората - какво друго му остава на човек , освен да се надява , че нещата ще се оправят ...

Гадното е пич, че ние имахме основа на която да градим ... визирам 1/4 финала за УЕФА и пробива веднага след това в ШЛ... Кой друг от отборите, които визираш по-горе могат да се похвалят с такова нещо ? Видя ли какво стана след като същата година и двата румънски отбора пробиха за УЕФА, оттогава независимо кои отбори се класират за ШЛ са постоянни участници в груповата фаза, просто Стяуа и Рапид Б дадоха основата, каквото направи и Левски, но явно и другите БГ отбори не бяха готови затова и няма как да е с президенти като Венци Стефанов, Гигов, Коко Динев, Титани, Лупита и агенти, които без да влагат средства искат да имат само печалби... Защото агента Тара на една друга среща в "Синьото" се изпусна (или беше пиян) и каза още една камара глупости, които не са за този форум, но са ясни на всички... А ти не знам на какво се надяваш, щом така ти е по-спокойно....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2010 23:15

Е кво правите някакви изводи на базата на информации от типа "370 000 евро за Бистрон" и в скоби написано "по информация на..." или "обявени от Батков" ?! :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 май 2010 23:44

Искам да ви кажа, че Батков е затънал в дългове ;) Пари той няма да се усмихне :!:

ss hooligan
Контакти:

Мнениеот ss hooligan » 11 май 2010 00:12

М че има я. И ти ако не си мод и пускаш теми в наи-убития форум в Бг и ти си балък :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 11 май 2010 00:28

hlucho написа:
А, дали е така! Най-лесният вариант, за да се види, кой колко дава и взима е да се публикува счетоводните документи!

То добре,ама нали знаеш,че навсякъде всеки си ги нагажда както му отърва...Трупаш разходи и топиш приходи...и печалба все няма бате...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 11 май 2010 09:03

Аве ей мушмороци с мушмороци! Докога ще броите парите на адвоката? Официалната информация за приходите и разходите на клуба ги има в публикувания им Годишен финансов отчет. (http://www.brra.bg) Там ясно и точно се вижда че загубата за 2008 е 2,58 млн лева. за 2009 г. не съм гледал вероятно още не е излезнал. Отчета е заверен от одитор и предполагам е по-реалистичен от импровизираните кръчмарски сметки, които си драскате тук от типа "кольо дал, кольо взел...." като сте толкова ербап извадете 15 млн. лева, инвестирайте в акциите на клуба и дай боже за 2-3 години ще си ги избиете. еее аман от пишман разбирачи, куцо и сакато дава акъли и гледа в чуждите паници кой колко пари изкарал, къде ги пренасочил и т.н.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 май 2010 09:20

delpi написа:
soilwork написа:... Ти ако вярваш на обявеното и на това което се дава допълнително....значи живееш в друга реалност.Аре не ми се прави на счетоводител-щото бачкам точно това.Карай си пежото и по футболни въпроси ще спорим колкото искаш

Литекса ти го каза много добре - "Допълнителен приход се крие, но допълнителен разход никога"!!! Звучеше ми много по-умен преди да ги твърдиш тези неща и да изтъкваш, че работиш точно счетоводител... :lol: :lol: :lol:

Претендира, защото е наясно с нещата, но вие не сте и го плюете без изобщо да разбирате за какво става въпрос. Разходи се крият, когато става въпрос за разходи за заплати. Една елементарна сметка показва, че ако обявиш 100 лв разходи за заплати, ще спестиш около 12 лв корпоративен данък, но заедно с работника ще платите около 29 лв осигуровки и 9 лв ДОД. А сега кажете дали да ги обявя тия 100 лв разход или да не ги обявя. Не се правете на разбирачи, когато нещо не ви е ясно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 11 май 2010 09:57

Captain Stottlemeyer написа:Не съм счетоводител :oops: , но доколкото съм запознат, като акционерно дружество ПФК "Левски" би трябвало да е публикувал заверения си годишен финансов отчет за 2008 г. още през миналата година. За 2009 г. това трябва да стане до 30-ти юни т.г. Всички останали сметки "на ангро" за приходи от ШЛ, от продажби на играчи, разходи за заплати и пр. са като приказките на бабичките пред входа. :lol: Не съм защитник на г-н Батков и на ръководството на отбора, но доколкото знам, "Левски" не дължи пари на държавата. "Левски" не дължи пари на други отбори. В "Левски" играчите не ходят с извадени джобове. "Левски" няма да играе под наем някъде, защото стадионът му е опасен за публиката. :mrgreen:
Не съм защитник и на Гонзо - той е достатъчно голям мъжкар и няма нужда. Вярно е, че това е най-кошмарният сезон за "Левски", поне откакто аз помня (а аз гледам футбол от световното в Англия ;) ). Но е вярно и това, че сезонът не е провален (дано не се удавим като власите накрая на Дунава - в последния мач). Мисля, че имаме шансове в ЛЕ, друг е въпросът, как ще бъдат използвани. ;)
Най-глупавото и вредно за "Левски" в момента е да се всява разкол. :evil: Мисля, че това се цели и не съм убеден, да ме прощават някои колеги от форума, в чистоплътността на техните намерения. Ако бъркам - пръв ще се извиня. Само че, в момента не съм чул или чел някой (хайде, да не е Роман Абрамович) що-годе читав бизнесмен да се е заинтересувал от "Левски". :( Така че, както казва народът: Ела зло, че без тебе - по-зло. Какво искат някои - да правим компания на "Ботев" във "Б" група?! :evil: Айде без тия експерименти на гол г*з! :evil:

То за това пич, тия дето пишат тук не са бизнесмени , а пролетариат и земе...копачи .... Ако бяха бизнесмени всичко препечелено щяха да го опоскват веднага и нищо за следващата година .... пък и кой е казал, че в Левски парите са свършили ? Батков ли, Баждеков ли или някой пъпчив журналист с мазоли по шепата от че ....ии :) ..... Никой от клуба не е казал, че парите за издръжката на клуба са свършили. Никой не е проплакал от неплатена заплата. Може да няма пари за скъпа селекция , но какво от това ???? Да не би цска като купиха 30 играчи през годината да "цъфнаха и вързаха" ?!?!? Или пък да не би Литекс да са купили некви звезди за по 10 000 000 ??? Литекс напазариха също ефтини негърчета от платненкените групи на Франция и взеха футболисти с изтекли договори, които никой не ги щеше никъде. Защо всички говорят за селекция от чужди футболисти, след като си имаме школа и то добра.Да не би Сулю от с.Пулюво дето го учи на футбол даскала по физическо да знае и умее повече от юноша на Левски. Защо трябва да купуваме "звезди" от селските отбори, след като нашите от школата са по-добри. Какво постигнаха другите клубове дето изкупиха вътрешните "звезди" ? Да не би да спечелиха ШЛ или ЛЕ ?

Я сега отворете старите теми от преди 8 месеца и прочетете какви сополи ръсехте когато цска купи Платини !!!! И какво стана голямата селекция, звезда галактическа .... след месец се чудеха как да се отърват от него. Да ама пишман левскарчетат тука оплакаха и осополивиха всичко Видите ли ги ония купиха здезда а ние нищо ....СЕМШИНИЦИ
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 май 2010 10:09

Пари има обаче не са в Левски а в на Боратко джобчето.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2010 10:17

Neron написа:Пари има обаче не са в Левски а в на Боратко джобчето.

Човечеца май подготвя продажба и до тогава ще гледа да изсмука всичко, което може...типично по комунистически :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Левски”