unist_gp написа:niki87 написа:Съгласен съм с Деян.Препоръчвам на потребителя "Юнист" () да сложи емблемите на всичките 18 отбора
чете се Ънист!!!!
Прости ми невежеството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
unist_gp написа:niki87 написа:Съгласен съм с Деян.Препоръчвам на потребителя "Юнист" () да сложи емблемите на всичките 18 отбора
чете се Ънист!!!!
niki87 написа:unist_gp написа:niki87 написа:Съгласен съм с Деян.Препоръчвам на потребителя "Юнист" () да сложи емблемите на всичките 18 отбора
чете се Ънист!!!!
Прости ми невежествотоВсе пак,препоръката си остава
unist_gp написа:niki87 написа:rhaegar написа:От какъв зор и Клозе, че не разбирам? Ако критерият е да търкаш пейката и да вкараш 3 гола цял сезон-евала, някой да изгори и да не играе на световно заради него не е честно.
Явно Льов разчита на опита на Клозе,който е голмайстор на последното световно и втори голмайстор на предпоследното
а преди да премине в ЕфЦе Байерн, беше и голмайстор на Бундеслигата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Бижутера написа:що не реагирате на новите екипи на Леверкузен? Мен много ме кефят, най-накрая адидас да покаже нещо иновативно и свежо...!
Бижутера написа:що не реагирате на новите екипи на Леверкузен? Мен много ме кефят, най-накрая адидас да покаже нещо иновативно и свежо...!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта