Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:Темата ни е едма от най-активните във форума.За сезона сме изписали близо 170 страници,като нямам спомен да е търкано мнение,а феновете на Бундеслигата се увеличаваха постоянно...Честито на Ицо-победителят в играта с прогнозите,честито и на Деян за връщането на Кайзерслаутерн в Първа Бундеслига,честито и на Дидо за класирането на Дортмунд в ЛЕ-догодина повече
...Честито и на niki87 и Редрок за титлата на Байерн
niki87 написа:Темата ни е едма от най-активните във форума.За сезона сме изписали близо 170 страници,като нямам спомен да е търкано мнение,а феновете на Бундеслигата се увеличаваха постоянно...Честито на Ицо-победителят в играта с прогнозите,честито и на Деян за връщането на Кайзерслаутерн в Първа Бундеслига,честито и на Дидо за класирането на Дортмунд в ЛЕ-догодина повече
...Честито и на niki87 и Редрок за титлата на Байерн
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:От какъв зор и Клозе, че не разбирам? Ако критерият е да търкаш пейката и да вкараш 3 гола цял сезон-евала, някой да изгори и да не играе на световно заради него не е честно.
niki87 написа:rhaegar написа:От какъв зор и Клозе, че не разбирам? Ако критерият е да търкаш пейката и да вкараш 3 гола цял сезон-евала, някой да изгори и да не играе на световно заради него не е честно.
Явно Льов разчита на опита на Клозе,който е голмайстор на последното световно и втори голмайстор на предпоследното
niki87 написа:Съгласен съм с Деян.Препоръчвам на потребителя "Юнист" () да сложи емблемите на всичките 18 отбора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта