ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Туше » 10 май 2010 22:59

BPFC1912 написа:А какво е мнението на старите локомоитвци ? Някой питал ли ги е какво мислят по въпроса ? Доколкото знам на Зума реакцията е била следната : аз откакто се помня Локомотив е създаден 1936.
И още нещо : кой от футболните историци е потвърдил написанато от вас.

Такова, че няма насмогване на техните спомени! Не се сещам за някого, който да не е питан и не се сещам за някого, който да е на различно мнение.
Точно Христо Бонев да не знае... Преглеждал е материалите по книгата и то не веднъж. Присъства на всяка Черно-бяла Коледа, познава всеки, помага с каквото може. Лично е свързан със Спортклуб. Но си свободен да вярваш на когото и на каквото си искаш.

Не е известен футболен историк който да е твърдял нещо различно в официална публикация. Ако се появи тепърва такъв, да видим какъв му е довода и как би стояло неговото мнение напротив всички останали.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 май 2010 23:06

BPFC1912 написа: За да го признаят трябва да променят това което са писали до сега. Щом не са го направили....

BPFC 1912,ти си един от тези,които уважавам,поради това,че спориш като нормален човек и не си спомням да си ни обиждал,или нещо такова.Затова,майна,ще те помоля -посочи 2-3 имена на футболни историци.Говоря за историци в национален мащаб,а не за автори на клубни брошури.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 23:23

BPFC1912 написа:
plovdivram написа:BPFC1912
И още нещо : кой от футболните историци е потвърдил написанато от вас.

Точният въпрос по-скоро е КОИ ОТ ТЯХ СА ГО ОТРЕКЛИ?!!

За да го признаят трябва да променят това което са писали до сега. Щом не са го направили....

Ами аз не случайно казах, че ТОЧНИЯТ въпрос е КОИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ГО ОТРЕКЛИ!!! Аз мога да изброя имена като Климент Симеонов и Димитър Попдимитров, които ПОТВЪРЖДАВАТ връзката на днешният Локомотив със Славия /Спортклуб/... Има места, където дори Румен Минков не я отрича... а и не случайно казах, че и Антон Петров също в своята книга "Пловдивското дерби" във визитката на Локо Пд е написал, че сме НАСЛЕДНИЦИ НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ!!! И ако предните двама вече не са между живите /Бог да ги прости/ то другите двама дори са ботевисти, а единят даже редовно пише и тук!!! Нека кажат те от какво са се "подвели", 'щото едва-ли ние сме ги "манипулирали"!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 май 2010 23:33

Модератор ЛокоПД написа:
BPFC1912 написа: За да го признаят трябва да променят това което са писали до сега. Щом не са го направили....

BPFC 1912,ти си един от тези,които уважавам,поради това,че спориш като нормален човек и не си спомням да си ни обиждал,или нещо такова.Затова,майна,ще те помоля -посочи 2-3 имена на футболни историци.Говоря за историци в национален мащаб,а не за автори на клубни брошури.

Доколкото се сещам Димчо Димитров Иванов. От Варна е, ако не се лъжа.
Между другото продължавам да чакам Зума или някой от старите легенди официално да застане зад вашата версия , че клуба е създаден 1926. Факта че никой от тях до сега публично не ви е подкрепил говори доста.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 май 2010 23:41

plovdivram написа:Ами аз не случайно казах, че ТОЧНИЯТ въпрос е КОИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ГО ОТРЕКЛИ!!! Аз мога да изброя имена като Климент Симеонов и Димитър Попдимитров, които ПОТВЪРЖДАВАТ връзката на днешният Локомотив със Славия /Спортклуб/... Има места, където дори Румен Минков не я отрича... а и не случайно казах, че и Антон Петров също в своята книга "Пловдивското дерби" във визитката на Локо Пд е написал, че сме НАСЛЕДНИЦИ НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ!!! И ако предните двама вече не са между живите /Бог да ги прости/ то другите двама дори са ботевисти, а единят даже редовно пише и тук!!! Нека кажат те от какво са се "подвели", 'щото едва-ли ние сме ги "манипулирали"!!! :mrgreen:

Факт е че 74 години вие се водите 1936. Аз не споря за това дали имате някаква връзка със Спортклуб или не , а просто се дивя на това , че след 74 години някой тръгва да пише нова история за създаването на отбора.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 23:57

BPFC1912
Между другото продължавам да чакам Зума или някой от старите легенди официално да застане зад вашата версия , че клуба е създаден 1926. Факта че никой от тях до сега публично не ви е подкрепил говори доста.

Не бъди толкова убеден... а това тук за какво ти говори? :mrgreen:
http://www.lokomotivpd.com/history.php

Това е ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ на Локомотив Пловдив нали?!

BPFC1912

Къде този човек прави подобни твърдения?!

BPFC1912
Факт е че 74 години вие се водите 1936. Аз не споря за това дали имате някаква връзка със Спортклуб или не , а просто се дивя на това , че след 74 години някой тръгва да пише нова история за създаването на отбора.

Сигурен ли си и в това?! Аз и Ангел смеем да твърдим, че това ИЗОБЩО не е вярно и можем СПОКОЙНО да го докажем!
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 май 2010 00:29

plovdivram написа:BPFC1912

Сигурен ли си и в това?! Аз и Ангел смеем да твърдим, че това ИЗОБЩО не е вярно и можем СПОКОЙНО да го докажем!

Сигурен съм , че от както гледам футбол в България/1977год./ , вие винаги сте се водили 1936 и никой от вас не е изявявал други претенции. А сега какво и на кого ще доказвате с Ангел само вие си знаете. Дано все пак дочакате момента в който Зума ще приеме 1926 като рожденната дата на любимият си клуб. Успех !

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 00:30

BPFC1912

Ако става въпрос за този човек:
http://sportnew.ole-bg.com/86644.html

На мен лично ми прави едно изречение силно впечатление, а имено:
През 1991 г. Карата, заедно с главния редактор Янев и другите двама именити варненски статистици - Ники Райков и Димчо Димитров, участва в първия варненски спортен вестник "Запалянко", в който с помощта на подробни статистически данни за мачове е разчупен стереотипът на дотогавашното отразяване.

Интересно, но през същата 1991-ва година... неговият приятел Ники Райков, също от Варна дава статистически данни и за списание "ГОЛ"... Интересно е да се види 6 брой на въпросното списание и какво е написал за Локомотив Пловдив... Нека видим!!!

Изображение

Интересно... Нали?!
Сигурен съм , че от както гледам футбол в България/1977год./ , вие винаги сте се водили 1936 и никой от вас не е изявявал други претенции. А сега какво и на кого ще доказвате с Ангел само вие си знаете. Дано все пак дочакате момента в който Зума ще приеме 1926 като рожденната дата на любимият си клуб. Успех !

И затова ще поговорим... но утре!!!
Последна промяна от plovdivram на 11 май 2010 00:34, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 май 2010 00:33

BPFC1912 написа: Факт е че 74 години вие се водите 1936. Аз не споря за това дали имате някаква връзка със Спортклуб или не , а просто се дивя на това , че след 74 години някой тръгва да пише нова история за създаването на отбора.

Историята,драги ми BPFC 1912,има много лица.Зависи как, колко и чия история ще прочетеш.Ще ти разкажа един случай.Точно преди 10 ноември 1989г,като студент първи курс,бяхме на лекции по история,а темата беше "Ролята на Партията..." бла-бла...Не бяхме изтрезняли с колегата и нещо се хилехме на банките,а доцента,който водеше лекцията/явно усетил "промяната на вятъра"/ се обърна и каза "Колеги,това ,което ви говоря в момента,са глупости,но пишете,защото ще държите изпит по тази материя!".И се оказа прав.На следващата година вече нямаше "История на БКП",разбра се за лагерите в Белене и Ловеч... т.е. това което го нямаше в историята.Какво знаехме ние до 1989 г ? Бях на 22 тогава.Направи сравнение между учебниците по история през 80-те и сегашните.Някой казал,че Локомотив ПД е създаден през 1936...обаче,както казва Рама,няма официален документ за това.Както няма и такъв,за това ,че сте създадени през 1912. Така обаче е прието да се казва или така е наложено.Просто никой досега не се е ровил в тези неща.Аз примерно знам някои неща от дядо ми,лека му пръст,бил е футболист на Парчевич.Целия ми род са локомотивци.Защо според теб не съм ботевист,спартаклия или маричанин ? Не сте само вие,които предавате традициите си от "поколение на поколение". ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 11 май 2010 00:51

plovdivram написа:Според това РЕШЕНИЕ в ДСО "ЕНЕРГИЯ" влизат ПРОФСЪЮЗИТЕ на ТРАНСПОРТНИТЕ РАБОТНИЦИ, ЕЛЕКТРОРАБОТНИЦИТЕ, МЕТАЛИЦИТЕ, РУДНИЧАРИТЕ....
В ПЛОВДИВ представители на съответните ПРОФСЪЮЗИ са СЛАВИЯ /за МЕТАЛИЦИТЕ и ЕЛЕКТРОРАБОТНИЦИТЕ/
и ЖСК /по това време вече Локомотив/ на ТРАНСПОРТНИТЕ РАБОТНИЦИ...

Значи изчетох 4 страници от както съм писал за последно и доказателства не видях, но това ми се наби на очи!

Значи искаш да ми кажеш че в това ДСО от една страна влизат Славия като представители на маталици и електроработници, а от друга страна Локомотив като представител на транспортните работници, като новият отбор запазва името Локомотив и годината на създаване на Локомотив - 1936!

Е това на 100% ме убеди че сте наследник на Спортклуб!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”