Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 16:48

drughi написа:
Botev fur immer написа:
drughi написа:

За това което казваш( за тримата убити президенти) ще ти отговоря с едно стихче ние за това сме велики, защото който и да убият каквото и да стане винаги, ама винаги се възраждаме като Феникс, за разлика от вас, които вече сте в гроба.....та ето стихчето..........

Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО

Мерси, че ни признаваш за толкова велики и недостижими...ние си знаем, че сме номер 1 в БГ, но винаги е приятно да го чуеш от фен на друг отбор, макар и несъществуващ. :mrgreen:

Мисля,че имаш нужда от психиатрична помощ!!!Ти му говориш за мафиотска структура каквато е отбора му,той ти отвръща с дебилни и адски тъпи куплетчета!!Дано имаш осигуровки(при вашия етнос често се случва да нямате).

Би ли ми обяснил г-н Лабилна психика,коя част от дебилните ти куплети ти харесва?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 май 2010 16:56

Botev fur immer написа:
drughi написа:

За това което казваш( за тримата убити президенти) ще ти отговоря с едно стихче ние за това сме велики, защото който и да убият каквото и да стане винаги, ама винаги се възраждаме като Феникс, за разлика от вас, които вече сте в гроба.....та ето стихчето..........

Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО

Мерси, че ни признаваш за толкова велики и недостижими...ние си знаем, че сме номер 1 в БГ, но винаги е приятно да го чуеш от фен на друг отбор, макар и несъществуващ. :mrgreen:

Мисля,че имаш нужда от психиатрична помощ!!!Ти му говориш за мафиотска структура каквато е отбора му,той ти отвръща с дебилни и адски тъпи куплетчета!!Дано имаш осигуровки(при вашия етнос често се случва да нямате).
[/quote]

Би ли ми обяснил г-н Лабилна психика,коя част от дебилните ти куплети ти харесва?[/quote]

Хахаха кое ми харесвало ? Ами ОК, нищо не ми харесва, нека е както искаш, ОБАЧЕ СИ Е САМАТА ИСТИНА, нали ! :)
Изображение

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 10 май 2010 18:22

Los Che написа:на вниманието на черно-бяла площадка ( автора на темата) : Снимката най-отдолу не е от мача със "Славия" София :!: плюс това не е авторска а от някакъв сайт и показва хулиганско нападение на "футболист" с №88 над фен.
Ако снимката не бъде изтрита ще алармирам администратора на сайта форуми гонг за публикуване на снимки с неприлично съдържание.

В снимката няма нищо неприлично. Да не би Дани Кики или Киро АКАлски да удариха падналия човек на земята от три опита :mrgreen: Сега, че типично по лайнута арменски тертип обявиха голяма победа и как били размазали жАлтия, това е друг въпрос, но фактите са си факти 8-)
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 май 2010 20:11

Cesc Fabregas написа:Ами имам приятели от Ботев, затова съм от тях!

Cesc,аз също имам приятели левскари,но това не е причина "Левски",като отбор,да ми е много симпатичен...даже напротив.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 май 2010 21:48

http://vbox7.com/play:f96b4a25

Чуите песента в клипа комлексари, цяла песен пеете за нас а играете с СЛАВИЯ. Да сте чули някъде в нашите песни да ви споменаваме, когато играем с друг отбор??? Е това е комплекса ви.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 10 май 2010 21:54

STENLI написа:http://vbox7.com/play:f96b4a25

Чуите песента в клипа комлексари, цяла песен пеете за нас а играете с СЛАВИЯ. Да сте чули някъде в нашите песни да ви споменаваме, когато играем с друг отбор??? Е това е комплекса ви.

Това е на всеки мач. Или ще пеят против нас или ще издигнат някакви плакати. Играят с друг отбор и ни в клин ни в ръкав намесват Ботев Пд. Комплекса Ботев Пд им е яко набит.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 май 2010 22:04

STENLI написа:http://vbox7.com/play:f96b4a25

За комплекси говорят комплексираните.Пак повтаряте като папагали.Не,майна,липсвате ни и за това пеем за вас.Тва е.Срещу никой друг отбор не сме се представяли толкова добре в последните години.Определено имаме причина да сме комплексирани. :lol: :lol: :lol:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 май 2010 22:19

Абе нещо не ти схванах иронията

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 май 2010 23:30

Неведнъж съм изказвал уважението си към Локо Пд и неговите фенове,ама пичове,обръщам се и към ботевистите,може ли всяка тема да се превръща в спор между феновете от двата лагера,бе :lol: Винаги съм смятал,че тая ваша взаимна омраза е с пъти по-силна от синьо-червената :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 май 2010 23:40

acmilan написа:Неведнъж съм изказвал уважението си към Локо Пд и неговите фенове,ама пичове,обръщам се и към ботевистите,може ли всяка тема да се превръща в спор между феновете от двата лагера,бе :lol: Винаги съм смятал,че тая ваша взаимна омраза е с пъти по-силна от синьо-червената :mrgreen:

Ако не са журналистите,никой няма и да чуе,за "омразата" между сини и червени,особено,ако единият отбор е изпаднал /даже не се знае къде - "Б" или "В" група/,а другия е "на косъм"... ;) При нас,както виждаш,е малко по-особено :roll: Честита Купа/напълно заслужена/,между другото, а понякога ви завиждам на вас,заралии,че имате само един отбор. Тук,в Пловдив,мамата си трака....
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”