Възможните съперници на "Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Възможните съперници на "Левски"
Не трява да подценявате никой!Вижте как третия в класирането Карабах от Азербайдван отстрани най-успелият отбор в Норвегия-Розенборг който е играл няколко пъти в групите на ШЛ!Слаби отбори няма!В ШЛ шампионът на Молдова Шериф Тираспол отстрани шампиона на Чехия(а в лагера на Кипът би Левски с 3-0 като за сините играха всички титуляри)Най-малкото подценяване на наш отбор в чужбина ще ни коства отпадане.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Абсолютно преодолими отбори за Левски.Ще преминем без проблем в следващата фаза.
Ами в следващата фаза ? В момента нямаме треньор и отбор за Европа!Дори и по някаква случайност да влезем в групите,там ще ни чакат само загуби.Само заради коефицента имаме шанс да се класираме в групите,ама там вече много ще ни бият с този отбор.
Не бързайте с тея съперници защото сезонът още не е свършил.. и с огледа на играта през сезона не можем да сме сигурни че ще бием Сливен 

-
- Контакти:
Тези отбори за първи път ги чувам.
Надявам се, че, който и да ни се падне, няма да имаме проблеми.
П.п
При условие, че се класираме за Ле.

Надявам се, че, който и да ни се падне, няма да имаме проблеми.
П.п
При условие, че се класираме за Ле.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
А след този кръг само още един ли е до групите.
На класиралите се по втория начин ПФК Левски и отбора на Пират / Танганайка / да им се падне пак не е сигурно , че няма да направят някое ново географско откритие ... 
п.п. Страшно съм доволен , че се класираха ДС агентите ... Мед ми капе , като ги гледам как се мъчат в ЕКТ срещу отбори , току що кръстени и започващи да си пишат историята с победи над некадърниците от Подуене ...

п.п. Страшно съм доволен , че се класираха ДС агентите ... Мед ми капе , като ги гледам как се мъчат в ЕКТ срещу отбори , току що кръстени и започващи да си пишат историята с победи над некадърниците от Подуене ...

Не мога да ви разбера защо не чакате да свърши мача със Сливен !Или те са лесен отбор?Я си спомнете миналата година мача в София срещу тях..Гонзо ни извади в 70-тата минута,на тях не им свириха 1000% дузпа,надиграха си ни!Откакто Сливен влезе в А група 2008 мисля че беше,не си спомням един път да сме играли добре срещу тях!Че и за купата ги бихме с продължения на Герена!Така че не мислете че ще е лесно в неделя!Иначе напълно преодолими съперници,но ако се подценят..който и да е,ще страда!
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Djack_84 написа:А след този кръг само още един ли е до групите.
Не.Още два кръга са,преди групите.
Само Черно море.
Изглеждат лесни отбори, не мисля че ще имаме проблеми с тях. Лошото обаче е, че след това идва някой малко по-класен като Баку и пак ще треперим ... 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс