------------------------------------Петков----------------------------------
--Манолев-----Пл.Николов-------------------Иво.Иванов--------В.Минев----
---------------Ст.Ангелов-- Гаджев----------Сърмов
--------------------------Ст.Петров-----------------------------------
-------------Божинов--------------Бербатов---------------------------
Схемата на Мъри?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Схемата на Мъри?
Задължително трябва да повикат и Танко Дяков. Грозната му мутра е достатъчна, за да респектира противниковите нападатели, също като Трифон Иванов 
Един картоф, една чорба, един коптор!
Отдавна съм тотално отвратен от мненията на потребителите относно националния отбор.Да отричаш един футболист от чисто клубни съображения,трябва да си абсолютно завършен идиот.Сега и моят състав или по-точно вариантите за все пост.На вратата на този етап нямаме стабилен вариант,поради отказването на Митко Иванков.Все пак бих пробвал Илко Пиргов,не е лош вратар,другият вариант е Георги Петков,когото прекалено бързо отписахте вече.На десния бек Манолев е бетон,другият вариант е Живко Миланов.В центъра за защитата варианти като Пелето или Русия са несериозни и не мога да разбера как може Мъри да пуска точно тях двамата заедно
За Пламен Николов пък важи същото като за Русия.Аз бих свел избора до Иво Иванов,Йордан Милиев,Сашо Тунчев,Живко Желев и в краен случай Валентин Илиев.Една двойка Иво Иванов-Желев би била интересна,според мен.На левия бек Веско Минев определено не е във форма и не е вариант към този момент.Петър Занев и Мишо Венков от Литекс много рано бяха забравени за националния отбор,но за мен имат място.В центъра на халфовата линия бих поставил старите кучета Стенли и Пелето с резерви Владо Гаджев и Чавдар Янков.Сърмов да забрави не само за националния,а и за футбола като цяло
На десния фланг е добре,че Мъри вика Гошо Пеев-един много добър футболист,без лоби в медиите поради факта,че не принадлежи към нито един от двата полюса на футбола ни.Друг вариант е Иван Стоянов,който прави страхотно впечатление в последната година.Отляво Мартин е ясен.но Иван Стоянов е вариант и за този фланг.Благо Георгиев не става за крило,понеже е бавен и тромав,но това явно не съзря никой треньор на националния в последните години
Има място в състава като офанзивен халф,когато изоставаме в резултата и се нуждаем от гол от фаул.В атака е време вече да спрем да сме коне с капаци и да се обърнем към вариант без Бербатов,защото той не е вечен и не можем да чакаме само на него.Илиян Мицански прави страхотен сезон и е задължително да бъде извикан.Валери Божинов пък е в застой от няколко години,но бъдещето все още е пред него.Бербатов се нуждае от смяна на клубната си принадлежност и ако тя стане факт и е успешна,е време той да изиграе мачовете на живота си с националната фланелка.Ивелин Попов пък има невероятно бъдеще пред себе си,убеден съм в това.Ако Литекс не успее да влезе в Шампионската лига през лятото,той трябва начаса да потегли към Западна Европа,ако пък ловчанлии сътворят този подвиг,зимната пауза трябва да бъде осъществен трасфер на Попето.Сега и моят титулярен състав:Петков,Манолев,Иво Иванов,Живко Желев,Петър Занев,Стилян Петров,Станислав Ангелов,Георги Пеев,Мартин Петров,Димитър Бербатов,Ивелин Попов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Защитата е много важна част в един отбор.
Според мен същата трябва да изглежда:
Манолев - Живко Желев - Вальо Илиев - Занев
По-стабилна защитна линия към този момент от този вариант лично аз не виждам
Според мен същата трябва да изглежда:
Манолев - Живко Желев - Вальо Илиев - Занев
По-стабилна защитна линия към този момент от този вариант лично аз не виждам

acmilan написа:Отдавна съм тотално отвратен от мненията на потребителите относно националния отбор.Да отричаш един футболист от чисто клубни съображения,трябва да си абсолютно завършен идиот.Сега и моят състав или по-точно вариантите за все пост.На вратата на този етап нямаме стабилен вариант,поради отказването на Митко Иванков.Все пак бих пробвал Илко Пиргов,не е лош вратар,другият вариант е Георги Петков,когото прекалено бързо отписахте вече.На десния бек Манолев е бетон,другият вариант е Живко Миланов.В центъра за защитата варианти като Пелето или Русия са несериозни и не мога да разбера как може Мъри да пуска точно тях двамата заедноЗа Пламен Николов пък важи същото като за Русия.Аз бих свел избора до Иво Иванов,Йордан Милиев,Сашо Тунчев,Живко Желев и в краен случай Валентин Илиев.Една двойка Иво Иванов-Желев би била интересна,според мен.На левия бек Веско Минев определено не е във форма и не е вариант към този момент.Петър Занев и Мишо Венков от Литекс много рано бяха забравени за националния отбор,но за мен имат място.В центъра на халфовата линия бих поставил старите кучета Стенли и Пелето с резерви Владо Гаджев и Чавдар Янков.Сърмов да забрави не само за националния,а и за футбола като цяло
![]()
На десния фланг е добре,че Мъри вика Гошо Пеев-един много добър футболист,без лоби в медиите поради факта,че не принадлежи към нито един от двата полюса на футбола ни.Друг вариант е Иван Стоянов,който прави страхотно впечатление в последната година.Отляво Мартин е ясен.но Иван Стоянов е вариант и за този фланг.Благо Георгиев не става за крило,понеже е бавен и тромав,но това явно не съзря никой треньор на националния в последните години
Има място в състава като офанзивен халф,когато изоставаме в резултата и се нуждаем от гол от фаул.В атака е време вече да спрем да сме коне с капаци и да се обърнем към вариант без Бербатов,защото той не е вечен и не можем да чакаме само на него.Илиян Мицански прави страхотен сезон и е задължително да бъде извикан.Валери Божинов пък е в застой от няколко години,но бъдещето все още е пред него.Бербатов се нуждае от смяна на клубната си принадлежност и ако тя стане факт и е успешна,е време той да изиграе мачовете на живота си с националната фланелка.Ивелин Попов пък има невероятно бъдеще пред себе си,убеден съм в това.Ако Литекс не успее да влезе в Шампионската лига през лятото,той трябва начаса да потегли към Западна Европа,ако пък ловчанлии сътворят този подвиг,зимната пауза трябва да бъде осъществен трасфер на Попето.Сега и моят титулярен състав:Петков,Манолев,Иво Иванов,Живко Желев,Петър Занев,Стилян Петров,Станислав Ангелов,Георги Пеев,Мартин Петров,Димитър Бербатов,Ивелин Попов.
С почти всичко съм съгласен особено тоза са Сърмов, нищо против Петков и Пеев - добри футболисти , но е време за промяна . За 2 години - със тях и без тях няма голяма разлика по- добре друг вратар и халф
-
stanislav89
- Контакти:
Вратари
На вратарския пост имаме сериозни проблеми , напоследък отчайващо слабия Георги Петков не става , а Ники Михайлов е за резерва , Илко Пиргов е показал многократно , че е слаб вратар.Макенджиев и Караджов все още не са дорасли!
За мен титуляр трябва да е ИВАЙЛО ИВАНОВ от МИНЬОР Перник.
Ляв бек
Веселин Минев , Живко Миланов това са вариантите по мое мнение , въпреки че 2-я е десен бек , там няа шансове.
Десен бек
Станислав Манолев твърд титуляр,Йордан Минев резерва.
Централни защитници
Тук имаме доста серозен избор , Иван Иванов , Йордан Милиев , Павел Виданов трябва да се наблюдават за в бъдеще , но не са играчи за титуляри в национали!Това са Тунчев,Пламен Николов,Танко Дяков и Иво Иванов.
Дефанзивни халфове
Стилиян Петров без коментар.Чавдар Янков смятам , че трябва да е до него.Гаджев е подходяща резева.
Крила
Мартин Петров без коментар , Ивалин Попов от дясно също.Ако Дока вземе паспорт е добра резерва ,мисля че резерва от дясно трябва да е Галин Иванов.
Атакуващ халфБлагой Георгиев!Резерви може да бъде Георги Илиев от Черно море.
Нападатели
Бербатов Божинов и Рангелов резерви.
Какво се получи.
-----------------------Ивайло Иванов---------------------------
Манолев------Иво Иванов-----------Тунчев--------Миланов
------------....--Ст.Петров------Ч.Янков----------------------
Ив.Попов------------Б.Георгиев-------------------М.Петров
-----------------------Бербатов---------------------------------
п.п.Бити карти катоо Станислав Ангелов , Велизар Димитров , Георги Пеев , Топчо , Илиян Стоянов нямат място в отбора.
На вратарския пост имаме сериозни проблеми , напоследък отчайващо слабия Георги Петков не става , а Ники Михайлов е за резерва , Илко Пиргов е показал многократно , че е слаб вратар.Макенджиев и Караджов все още не са дорасли!
Ляв бек
Веселин Минев , Живко Миланов това са вариантите по мое мнение , въпреки че 2-я е десен бек , там няа шансове.
Десен бек
Централни защитници
Тук имаме доста серозен избор , Иван Иванов , Йордан Милиев , Павел Виданов трябва да се наблюдават за в бъдеще , но не са играчи за титуляри в национали!Това са Тунчев,Пламен Николов,Танко Дяков и Иво Иванов.
Дефанзивни халфове
Стилиян Петров без коментар.Чавдар Янков смятам , че трябва да е до него.Гаджев е подходяща резева.
Крила
Мартин Петров без коментар , Ивалин Попов от дясно също.Ако Дока вземе паспорт е добра резерва ,мисля че резерва от дясно трябва да е Галин Иванов.
Нападатели
Какво се получи.
п.п.Бити карти катоо Станислав Ангелов , Велизар Димитров , Георги Пеев , Топчо , Илиян Стоянов нямат място в отбора.
Последна промяна от stanislav89 на 10 май 2010 20:25, променено общо 1 път.
DmG написа:acmilan написа:Отдавна съм тотално отвратен от мненията на потребителите относно националния отбор.Да отричаш един футболист от чисто клубни съображения,трябва да си абсолютно завършен идиот.Сега и моят състав или по-точно вариантите за все пост.На вратата на този етап нямаме стабилен вариант,поради отказването на Митко Иванков.Все пак бих пробвал Илко Пиргов,не е лош вратар,другият вариант е Георги Петков,когото прекалено бързо отписахте вече.На десния бек Манолев е бетон,другият вариант е Живко Миланов.В центъра за защитата варианти като Пелето или Русия са несериозни и не мога да разбера как може Мъри да пуска точно тях двамата заедноЗа Пламен Николов пък важи същото като за Русия.Аз бих свел избора до Иво Иванов,Йордан Милиев,Сашо Тунчев,Живко Желев и в краен случай Валентин Илиев.Една двойка Иво Иванов-Желев би била интересна,според мен.На левия бек Веско Минев определено не е във форма и не е вариант към този момент.Петър Занев и Мишо Венков от Литекс много рано бяха забравени за националния отбор,но за мен имат място.В центъра на халфовата линия бих поставил старите кучета Стенли и Пелето с резерви Владо Гаджев и Чавдар Янков.Сърмов да забрави не само за националния,а и за футбола като цяло
![]()
С почти всичко съм съгласен особено тоза са Сърмов, нищо против Петков и Пеев - добри футболисти , но е време за промяна . За 2 години - със тях и без тях няма голяма разлика по- добре друг вратар и халфСъщото се отнася и за С.Ангелов -Гаджев има бъдеще и Галчев може би
Аз давам състав към днешна дата,ясно е,че има нужда от подмладяване,но то трябва да стане постепенно.Искрено се надявам,че някой от младите вратари ще замести скоро Петков,както и Владо Гаджев да заеме мястото на Пелето,Иван Стоянов,ако продължи с добрите изяви,ще стане титулярно крило,но мястото на терена все пак трябва да се заслужи и самата смяна на поколенията да бъде извършена постепенно,а не ударно.А и да ти кажа,колега,от това,което написах,виждам,че,поне според мен,не сме чак толкова ограничени в избора си за национали,вярно е,че имаме много малко футболисти от наистина високо ниво,но не сме чак толкова трагични като кадри.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
stanislav89 написа:Вратари
Ляв бек
Десен бек
Централни защитници
Дефанзивни халфове
Крила
Нападатели
Какво се получи.
Да ти кажа кажа честно,Ивайло Иванов май наистина направи най-добър сезон от възможните варианти за националния,но едва ли ще му бъде даден шанс.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Пропускате някои играчи като Асен Караславов , Станислав Генчев , Илиян Мицански , Димитър Макриев , Димитър Рангелов , Домовчийски (последните двама трябва да играят по-редовно)
Както и да го гледаме , нападатели бол , вратарите ни са несигурни , в защита само Манолев е наистина на ниво и играе в силен клуб , а в средата на терена Стенли и Марто са константи , определено ни липсва плеймейкър тип Лечков и Балъков ...

-------------------------------------Илко Пиргов ----------------------------------------
------Манолев--------Иво Иванов/Тунчев---------Танко Дяков---------Занев----
----------------------Даниел Димов----------------Ст. Петров------------------------
---------------------------------------Ст. Ангелов---------------------------------------
------Ив. Попов------------------------------------------------------------М.Петров---
--------------------------------------Бербатов-------------------------------------------
Георги Петков може и да играе титуляр по принцип, обаче за контролата мисля трябва да се даде шанс и на някой друг да покаже какво може. Като се има предвид, че Иванков се отказва... ако Г. Петков се контузи или стане нещо, кой ще го замени?! Или тогава ще го мислим, пък до тогава ще си го пускаме титулярче.
Манолев доста мачове беше изпуснал, но трябва да е титуляр. Централни, да се даде шанс на Иво Иванов и Танко Дяков викам аз. Танко Дяков е много борбен, непримирим, играе добре с глава, стабилен е достатъчно, умее да ръководи нещата, има силен характер и хъс за игра и победа. Отляво трябва да се пробва Занев.
Стилиян Петров няма нужда от коментар. Даниел Димов просто е велик, само това ще кажа. А освен това е и много млад. Половината полусезон стиска зъби и играе с контузия... и не само играе, а е сред най-добрите футболисти на Черно море. Господар в средата на терена, отнема много топки като при това играе чисто. Висок е, може да играе с глава, има добър удар и с крак, вкара няколко гола този полусезон. За мен това е най-добрия дефанзивен халф в България в момента, след него слагам Владо Гаджев... обаче Владо Гаджев липсваше доста време поради контузия. Мърльо с какви очи вика Сърмов в национала просто не ми е ясно.
Станислав Ангелов много добре умее да разпределя играта наляво-надясно, да пази топката, има нелош удар, хубав пас... мисля, че трябва да играе напред, а не като защитник и разни такива простотии.
Бербатов си е класа.... обаче има нужда от бързи играчи до себе си, понеже е малко бавен така да се каже. Мисля, че с Ивелин Попов на дясното крило и Мартин Петров по лявото, просто ще мачкаме напред. Даже в момента си пресъздавам ситуациите в главата как Бербата с някой пас зад защитата ги извежда на добра стрелкова позиция и им остава само да разстрелят вратаря. Пък може и на него да му се открие някой шанс.
Би ми се искало нещо такова да видя от национала
------Манолев--------Иво Иванов/Тунчев---------Танко Дяков---------Занев----
----------------------Даниел Димов----------------Ст. Петров------------------------
---------------------------------------Ст. Ангелов---------------------------------------
------Ив. Попов------------------------------------------------------------М.Петров---
--------------------------------------Бербатов-------------------------------------------
Георги Петков може и да играе титуляр по принцип, обаче за контролата мисля трябва да се даде шанс и на някой друг да покаже какво може. Като се има предвид, че Иванков се отказва... ако Г. Петков се контузи или стане нещо, кой ще го замени?! Или тогава ще го мислим, пък до тогава ще си го пускаме титулярче.
Манолев доста мачове беше изпуснал, но трябва да е титуляр. Централни, да се даде шанс на Иво Иванов и Танко Дяков викам аз. Танко Дяков е много борбен, непримирим, играе добре с глава, стабилен е достатъчно, умее да ръководи нещата, има силен характер и хъс за игра и победа. Отляво трябва да се пробва Занев.
Стилиян Петров няма нужда от коментар. Даниел Димов просто е велик, само това ще кажа. А освен това е и много млад. Половината полусезон стиска зъби и играе с контузия... и не само играе, а е сред най-добрите футболисти на Черно море. Господар в средата на терена, отнема много топки като при това играе чисто. Висок е, може да играе с глава, има добър удар и с крак, вкара няколко гола този полусезон. За мен това е най-добрия дефанзивен халф в България в момента, след него слагам Владо Гаджев... обаче Владо Гаджев липсваше доста време поради контузия. Мърльо с какви очи вика Сърмов в национала просто не ми е ясно.
Станислав Ангелов много добре умее да разпределя играта наляво-надясно, да пази топката, има нелош удар, хубав пас... мисля, че трябва да играе напред, а не като защитник и разни такива простотии.
Бербатов си е класа.... обаче има нужда от бързи играчи до себе си, понеже е малко бавен така да се каже. Мисля, че с Ивелин Попов на дясното крило и Мартин Петров по лявото, просто ще мачкаме напред. Даже в момента си пресъздавам ситуациите в главата как Бербата с някой пас зад защитата ги извежда на добра стрелкова позиция и им остава само да разстрелят вратаря. Пък може и на него да му се открие някой шанс.
Би ми се искало нещо такова да видя от национала