garfild8 написа:И Гошо Петков,който му вкарват от халите.![]()
Гарфийлд направо ме разцепи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
garfild8 написа:И Гошо Петков,който му вкарват от халите.![]()
soilwork написа:Жорката Сърмов е подходящ за дефанзивен халф а и е биткаджия,притежава премерен пас и силен удар отдалеч.Пейковски също има място на вратата заедно с Илко от Морето! Можеше и Янчев да вземе-все пак е във форма
soilwork написа:Мисля си че отзад защитата на Левски би паснала като дялан камък-Топчо,Минев,Милиев+Миланов,дефанса-Гаджев и Стенли,малко по-напред Сърмов.Отпред-Домовчийски,Мицански и Божинов
soilwork написа:Мисля си че отзад защитата на Левски би паснала като дялан камък-Топчо,Минев,Милиев+Миланов,дефанса-Гаджев и Стенли,малко по-напред Сърмов.Отпред-Домовчийски,Мицански и Божинов

Toва ми е състава-предложете вие?malchev написа:soilwork написа:Мисля си че отзад защитата на Левски би паснала като дялан камък-Топчо,Минев,Милиев+Миланов,дефанса-Гаджев и Стенли,малко по-напред Сърмов.Отпред-Домовчийски,Мицански и Божинов
Шегуваш се, нали?
soilwork написа:Toва ми е състава-предложете вие?malchev написа:soilwork написа:Мисля си че отзад защитата на Левски би паснала като дялан камък-Топчо,Минев,Милиев+Миланов,дефанса-Гаджев и Стенли,малко по-напред Сърмов.Отпред-Домовчийски,Мицански и Божинов
Шегуваш се, нали?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта