Повиканите играчи от Ст.Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Стратега от Аскюво(Мъри Стоилов)

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 май 2010 17:29

koko.pl написа:
PFC Litex написа:Шумът около голмайстора на полския Заглебие също не е повлиял на преценката на селекционера.

„Наблюдавал съм го в няколко мача, направи ми добро впечатление. На този пост разполагам с играчи като Бербатов и Божинов и затова на този етап няма да разчитам на него”

Едновременно обаче,разчита на Рангелов и Иван Стоянов ;) :roll:

Е Иван Стоянов играе добре в Алания , Рангелов не биваше да бъде викан , просто не играе редовно в момента ...
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Повиканите играчи от Ст.Стоилов

Мнениеот crap » 10 май 2010 17:37

Тоя вика само някви пияници! Да се маха! Тея нямат място в национала!
YA GUNNERS YA

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 10 май 2010 17:49

Viktor4o_Rs написа:Е Иван Стоянов играе добре в Алания , Рангелов не биваше да бъде викан , просто не играе редовно в момента ...

Не гледам руското първенство и не знам как играе.. гледам Мицански и едва ли играе по-зле (сега не искам да ми обясняваш колко по-силно е руското първенство) :) Самият аргумент с Бербатов и Божинов,обаче е абсурден (без да твърдя,че Мицански играе по-добре от тях двамата) все едно,че не разчита и на още двама резервни!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 май 2010 18:04

koko.pl написа:
Viktor4o_Rs написа:Е Иван Стоянов играе добре в Алания , Рангелов не биваше да бъде викан , просто не играе редовно в момента ...

Не гледам руското първенство и не знам как играе.. гледам Мицански и едва ли играе по-зле (сега не искам да ми обясняваш колко по-силно е руското първенство) :) Самият аргумент с Бербатов и Божинов,обаче е абсурден (без да твърдя,че Мицански играе по-добре от тях двамата) все едно,че не разчита и на още двама резервни!

Aз също смятам , че Мицански има място в отбора , защо вика Бербо в този мач с Белгия , да разходи фанелката за 45 минути , но с Мъри начело това е ...
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 май 2010 18:12

PFC Litex написа:Аз съм абдкирал отдавна от националния отбор и ми е през ........ за същия.
Ако ще да извика Михайлов, Боримиров, Балъков и т.н. ми е все тая.
Mи то всички фенове са абдикирали май....скоро време само роднините и журналята ще ходят да ги гледат :evil: Разпасана команда-няма оправия

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 10 май 2010 18:16

дано и бербо да играе,той показа колко е добър в Манчестър,дори му написаха специална песен
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 май 2010 18:33

Нямам думи просто.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 май 2010 19:57

Доста тъпа селекция на Стоилов...Не мога да разбера какво стана с кариерата му в един момент.Почна ударно с успехите в Европа с Левски,после обаче върви все по-надолу :roll: Половината от извиканите можеха да бъдат други :x Ако е вярно,че ще извика и Виданов,вече спирам да се ядосвам,почвам смеха :lol: Виданов,Ванчо Русия,Пламен Николов и Жорето Сърмов са много големи :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 10 май 2010 20:20

Другите не мога да ги коментирам защото не съм ги гледал много, но Виданов го гледам всеки мач и направо ме е срам, че този футболист ще носи екипа на България .Той ни е най слабия футболист ,а Мъри го вика в национала ,просто нямам думи !!!чч
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”