"11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран." Чудя се как може да се обсъждат действията (мисли, писания) на всеки потребител на форума, а не може да се обсъждат такива на модовете! Говоря за писане с напълно нормален тон, без обиди, още повече когато е в интерес на форума да се обсъди даден проблем свързан с някой модератор. Модовете са хора като всички нас и те също допускат грешки. След като са допуснали грешка е редно да се обяви публично, а не да се крият зад лични съобщения. Най-малкото така се дава пример на останалите потребители! Вижте, всяка вечер публично може да се обсъждат (по новините например) действията на премиера, президента, на министри и всякакви други светски личности, а не може да става същото във форума на Гонг с модераторите. Значи по националната телевизия и за президента може, а тук за модовете не!!! Това за мен е цензура и е недопустимо в условията на демокрация през 21 век да се случва! Ами представете си, че футболистите, треньорите, футболните ръководители и др. такива не искат да ги обсъждате във форума. Ако се намери начин да се наложи такава забрана, какво ще стане с форума? Ще изчезне! А редно ли е всичко това? Не може да се ограничава правото на глас на някои само защото не ни е удобно, пише го в конституцията! Противното ме връща в един друг строй от преди 21 години. Строй за който много са се борили за падането му, но някой още не са го заслужили!
Копирам ви мнението на zlatan и ми кажете къде и кого обиди с него. И ако сме абсолютно точни, говоря ви като юрист, кого от екипа на форума е обсъдил публично потребителя zlatan? Напишете ми име и ако няма такова защо му е наложено наказание след като не е обсъдил публично никой от екипа на форума? А именно:
"Господа модератори,моля Ви.
Мнениеот zlatan на 10 Май 2010 11:51
Обръщам се към вас след снощни изяви на някои от вас господа модове.Разбирам че и вие сте на първо място фенове,но сте и някои ръководни фактори в този форум.Наглост е според мен точно вие да си изпускате нервите и аз пиша това,защото в случая е замесен моя отбор Левски.Имена няма да споменавам те модовете си знаят,но да казваш че Някой си се надупил на Батков без ясни доказателства за това си е помиярщина.Да нашето първенство е чудато тази година,но не може всичко изненадващо да се свързва само с Левски ,защото видиш ли Балъков реши да си доиграе мачовете до края.Та за сделки на Батков на Гигов ,на Ганчев ,на Титаните и на другите ги носете в ДАНС.Тук е футболен форум."
Апелирам, всеки който мисли като мен да подкрепи zlatan, а господата от екипа на форума МОЛЯ да обърнат внимание на проблемът!!!
П.С. Чудно ми е дали ще последва наказание и за мен?