Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Мнениеот fena » 10 май 2010 15:57

Viktor4o_Rs написа:Не знам колко от вас се радват на вчерашната ви "победа" и спасението ви по този начин , би трябвало по-скоро да се срамувате ... Не знам и какво се кефите на поредната мутра като Коко Динев , да видим докога ще бъде жив , след като ви е президент , просто е жалко да възхвалявате такива като него и Георги Илиев ... За Велбъжд (Кюстендил) пък е казано всичко , моето мнение е , тъй като следя коментарите и мненията на феновете на другите отбори , че Ботев е доста по-симпатичен на хората , отколкото вие ;) Не оспорвам , че имате добра публика , но възхвалата на откровени престъпници и радостта от купени победи говори доста лошо за вас ;)

Гледай си, "честния и почтен" президент, пък после говори за нашия!
Гедай си , "най- чесния" и подаряваш победи на Левски и Цска отбор, пък после говори за нас!
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 15:59

drughi написа:
Viktor4o_Rs написа:Не знам колко от вас се радват на вчерашната ви "победа" и спасението ви по този начин , би трябвало по-скоро да се срамувате ... Не знам и какво се кефите на поредната мутра като Коко Динев , да видим докога ще бъде жив , след като ви е президент , просто е жалко да възхвалявате такива като него и Георги Илиев ... За Велбъжд (Кюстендил) пък е казано всичко , моето мнение е , тъй като следя коментарите и мненията на феновете на другите отбори , че Ботев е доста по-симпатичен на хората , отколкото вие ;) Не оспорвам , че имате добра публика , но възхвалата на откровени престъпници и радостта от купени победи говори доста лошо за вас ;)

Това мнение издиша от всякаде. В БГ всички са престъпници, не виждам причини да се чудиш на нещо което го правят всички фенове у нас.

Не прехвърляй проблема от болната на здравата глава!!!Никой клуб няма 3ма убити президенти и никой не е правил паметниик на мафиот като вас.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 май 2010 16:03

drughi написа:

Това мнение издиша от всякаде. В БГ всички са престъпници, не виждам причини да се чудиш на нещо което го правят всички фенове у нас.

Тъй-тъй бай Ганьо! Кажи си "всички са маскари" и тури му пепел...
Как пък все ЖороИлиевци, СашкоТасевци,кокоДиневци и Филчовци обладават локо
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 май 2010 16:04

fena написа:

Гледай си, "честния и почтен" президент, пък после говори за нашия!
Гедай си , "най- чесния" и подаряваш победи на Левски и Цска отбор, пък после говори за нас!

Гледам си го , аз за Славия съм написал всичко , което мисля , виж във форума ;) Аз неколкократно съм казал , че се срамувам от СИК и Венци , и там е основната разлика, вие се кефите на мафиотите ви президенти , никой славист след титлата през 96-та не е искал да слагаме паметници на Маджо , Венци , Стоил Славов , Димата Руснака и т.н. , няма ги и на знамена че са завинаги от нас също ;)
Изображение

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 май 2010 16:08

как три бе, Botev fur immer
На 2 март 2005 г. в столичния квартал "Овча купел" бе разстрелян кредитният милионер Николай Попов - Мартеничката, президент на пловдивския клуб в началото на 90-те.
Бизнесменът Георги Проданов, член на Управителния съвет на "Локомотив" (Пд), пък загива при катастрофа, причинена от умишлена повреда в спирачната система.
Смятаният за най-влиятелен мъж у нас Георги Илиев, президент на "Локомотив" (Пд), е застрелян в своето заведение "Мултиплейс" в Слънчев бряг през август 2005 г., 15 месеца, след като клубът е станал шампион.
Куршум застига през 2007 г. и следващия бос на "Локо" (Пд) - Александър Тасев.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 май 2010 16:08

Botev fur immer написа:
Не прехвърляй проблема от болната на здравата глава!!!Никой клуб няма 3ма убити президенти и никой не е правил паметниик на мафиот като вас.

За това което казваш( за тримата убити президенти) ще ти отговоря с едно стихче ние за това сме велики, защото който и да убият каквото и да стане винаги, ама винаги се възраждаме като Феникс, за разлика от вас, които вече сте в гроба.....та ето стихчето..........

Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО

Мерси, че ни признаваш за толкова велики и недостижими...ние си знаем, че сме номер 1 в БГ, но винаги е приятно да го чуеш от фен на друг отбор, макар и несъществуващ. :mrgreen:
Последна промяна от drughi на 10 май 2010 16:14, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 10 май 2010 16:09

[quote="Botev fur immer"]

Единственото нещо, което събира тооолкова много фенове на Ботев на едно място - тема за Локомотив Пловдив в интернет :))))))
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 май 2010 16:16

Cesc Fabregas написа:Ами имам приятели от Ботев, затова съм от тях!

То и аз имам приятели от Ботев, но когато дрънкат глупости или се държат неадекватно им го казвам.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 16:25

drughi написа:
Botev fur immer написа:

За това което казваш( за тримата убити президенти) ще ти отговоря с едно стихче ние за това сме велики, защото който и да убият каквото и да стане винаги, ама винаги се възраждаме като Феникс, за разлика от вас, които вече сте в гроба.....та ето стихчето..........

Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО

Мерси, че ни признаваш за толкова велики и недостижими...ние си знаем, че сме номер 1 в БГ, но винаги е приятно да го чуеш от фен на друг отбор, макар и несъществуващ. :mrgreen:

Мисля,че имаш нужда от психиатрична помощ!!!Ти му говориш за мафиотска структура каквато е отбора му,той ти отвръща с дебилни и адски тъпи куплетчета!!Дано имаш осигуровки(при вашия етнос често се случва да нямате).

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 май 2010 16:43

Botev fur immer написа:
drughi написа:

Мисля,че имаш нужда от психиатрична помощ!!!Ти му говориш за мафиотска структура каквато е отбора му,той ти отвръща с дебилни и адски тъпи куплетчета!!Дано имаш осигуровки(при вашия етнос често се случва да нямате).

Като няма какво да кажеш почваш с обиди и квалификации ....ТИПИЧНАНА ЧЕРТА ЗА ЖЪЛТИТЕ ОЛИГОФРЕНИ.
На това, твоето се казва, безсилие и слабост. Съжалявам те ти си за болницата. :lol:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”