Ето ги и възможните съперници ... Май до там я до докарахме , че дори и срещу тези отбори няма да сме сигурни

Само да не се паднем срещу казахстанците , другите би трябвало да ги бием без проблеми

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Много страховити и "пикантни" имена на съпернициkokic1986 написа:Викингур (Фарьорски острови), Клифтънвил (Северна Ирландия), Бангор Сити (Уелс), Атирау (Казахстан), Беса (Албания), Брейтаблик (Исландия), Шамрок Роувърс (Ирландия), Спортинг Фингал (Ирландия), Сиаулиай (Литва)
Ето ги и възможните съперници ... Май до там я до докарахме , че дори и срещу тези отбори няма да сме сигурни![]()
Само да не се паднем срещу казахстанците , другите би трябвало да ги бием без проблеми
По-скоро Спортинг Мангалpomiqrat написа:Спортинг Фингал звучи доста страховито, както и Сиаулиай. Звучи ми като самурай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
soilwork написа:Много страховити и "пикантни" имена на съпернициkokic1986 написа:Викингур (Фарьорски острови), Клифтънвил (Северна Ирландия), Бангор Сити (Уелс), Атирау (Казахстан), Беса (Албания), Брейтаблик (Исландия), Шамрок Роувърс (Ирландия), Спортинг Фингал (Ирландия), Сиаулиай (Литва)
Ето ги и възможните съперници ... Май до там я до докарахме , че дори и срещу тези отбори няма да сме сигурни![]()
Само да не се паднем срещу казахстанците , другите би трябвало да ги бием без проблемиМай в ранна есен пак ще е на мода "народния фолклор" сред феновете в България- "Уж пере там пере" "На Белоруската гара" "Ох Бате нещо ме уЖили" и т.н
pehopeho написа:soilwork написа:Много страховити и "пикантни" имена на съпернициkokic1986 написа:Викингур (Фарьорски острови), Клифтънвил (Северна Ирландия), Бангор Сити (Уелс), Атирау (Казахстан), Беса (Албания), Брейтаблик (Исландия), Шамрок Роувърс (Ирландия), Спортинг Фингал (Ирландия), Сиаулиай (Литва)
Само да не се паднем срещу казахстанците , другите би трябвало да ги бием без проблемиМай в ранна есен пак ще е на мода "народния фолклор" сред феновете в България- "Уж пере там пере" "На Белоруската гара" "Ох Бате нещо ме уЖили" и т.н
Такива като тебе като напишат три пъти "май" и четвъртия път става "дано"! И какво те кара да си мислиш, че ще стане така, защото аз си мисля, че догодина пак сме в групи!
Искам Фарьорите, но първо да се класираме, че имаме още един мач! Иначе не трябва да имаме проблем срещу никой от тези.
Успех! P.S-Стилът ти на писане е непреводим,нещо си се оплескал с 'цитатите"pehopeho написа:soilwork написа:Много страховити и "пикантни" имена на съпернициkokic1986 написа:Викингур (Фарьорски острови), Клифтънвил (Северна Ирландия), Бангор Сити (Уелс), Атирау (Казахстан), Беса (Албания), Брейтаблик (Исландия), Шамрок Роувърс (Ирландия), Спортинг Фингал (Ирландия), Сиаулиай (Литва)
Такива като тебе като напишат три пъти "май" и четвъртия път става "дано"! И какво те кара да си мислиш, че ще стане така, защото аз си мисля, че догодина пак сме в групи!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Muaddib и 23 госта