ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?

Мнениеот Evailo » 10 май 2010 00:21

Оздравителната реформа в Левски изглежда така според мен:
1.Ангажирането на Петър Хубчев за треньор
Човекът на първо място е ЛЕВСКАР по душа.Натрупа безценен опит като помощник-треньор в Германия,а точно това от което имаме нужда в момента е немска дисциплина в отбора.Много добре тактически е подготвен и резултатите със Черноморец Поморие го доказват напълно.Скромният сателит на Черноморец Бургас се крепи единствено на добрата тактическа дисциплина наложена от Хубчев.
Не на последно място е много възпитан и скромен човек,не е грандоман и себевлюбен.Добър психолог,който знае как да запазва дистанцията,така че да се респектират от него,но в същото време да е приятел и настойник с младите футболисти.
Това го умеят много малко наставници в А група.
2.Нов шеф-координатор на дестко-юношеската школа на Левски.
По препоръка на Петър Хубчев се привлича по възможност немски специалист за координатор на школата,който ще бъде нишката между първия отбор на Левски и школата.Той ще налага и изисква тренировъчните занимания и тактическа постройка на всички формации да следват същите такива на първия отбор.(по примера на Барса)
3.Кондиционен специалист от чужбина,по възможност немец
4.Достойна раздяла с опитните ветерани,неможещи да отговарят на високото темпо на съвременият игра
Топузаков,Александров,Бардон,Петков,Телкийски,дори и Йовов-всички те да бъдат освободени,но като част от синята идея,а не да бъдат унизително изритани като кучета от клуба.
5.Продаване на недостойните за синята фланелка
В тази категория влизат Симонович,Петраш,Бензукан,Мирослав Антонов,Еньо Кръстовчев.
6.Продаване на част от конвертируемите играчите,от които има последен шанс да бъдат взети прилични средства
В тази категория влизат Веселин Минев,Георги Сърмов и евентуално Дарко Таевски и Жоазиньо.Последните двама обаче само при положение че офертата е много изгодна.
7.Целенасочена селекция по постове.
Защитници-Бандаловски,Иво Иванов
Халфове-Димо Атананасов,Драги Коцев,Искрен Писаров
Нападатели-Камбуров,Дембеле
8.Връщане на качествената част от преотстъпените ни играчи
Исмаил Иса,Боян Табаков,Борислав Балджийски,Мартин Димов,Емил Колев
9.Привличане за лятната подготовка на най-добре представящите се юноши старша възраст от набор 1991
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 май 2010 00:33

"Достойна раздяла с опитните ветерани,неможещи да отговарят на високото темпо на съвременната игра" :lol: :lol: :lol: То все едно ше кажеш че играете като Барса или Юнайтед....Ех Evailo,Evailo откъде ги изрови тия "постулати" като на Марксистко-Ленински конгрес [offtopic]постулат"-Положение, което не е очевидно, но се приема без доказателства за изходно положение.[/offtopic]

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 10 май 2010 00:50

denis888 написа:
LUBOLSFC написа:е аз съм идвал на много мачове на сливен,и знам....и аз съм снимал фенове на сливен,особено ония дето събират стотинки пред виенската сладкарница....а и защо ли всяка гостуваща агитка ви вика....вие си знаете как...(изключение прави агитката на локо пловдив,хората си пееха за отбора)....?

:) Виенската сладкарница е в центъра а стадионаа не е там , ако ми кажеш че във София има по малко цигани ще ме излъжеш в очите аиде сега да не спорим за цигани и българи , В отбора нямаме роми и до тоя полусезон нямахме и чужденец сега са 2-ма Миранда и Дуци .
Когато ЦСКА и Левски не вървят не върви и националния .Слагам точка по темата . След седмица пак ще пишем

е точно тия от паркинга пред виенската сладкарница ги виждам,а и съм ги снимал на стадионО,особенно оня с мустака тъмно черния... :lol:
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 10 май 2010 01:36

Аре, спрете с тия глупости! Мачът е твърда единица. Само заради самия принцип, че селяните трябва да си научат мястото!!!
Иначе съм напълно съгласен с Blue Magic - Войната би бил много добър тренер за Левски!
Не знам за вас, обаче аз още си го спомням как играеше за Левски и как правеше Чорбата луди!
Освен това прилича на принципен човек.
САМО ЛЕВСКИ!!!
пс не мислете, че ще е невъзможно влизането в групите на ЛЕ. Кризата е за всички отбори, не само за българските. Ще спечели този, които играе с най-голям хъс!!!

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 10 май 2010 10:02

Докато всички мачове са щсни преди да започнат,няма смисъл само празни надежди за нас феновете!Всяка година едно и също Темпере,Бате,Жилина и т.н.!Според мен е безмислено всеки от нашите отбори да играе в европа!За следващите мачове мога само да кажа ние бием без проблеми спасения Сливен,Локомотив пловдив-локомотив софия хикс и всичко е ок!

joro bad

Мнениеот joro bad » 10 май 2010 10:59

Не ми се мисли, ако тия наши лигльовци направят Х със Сливен, а Локото от София вземат че бият. :idea: Дотам ни докараха тези лекета, че да треперим от всичко и всеки. Аман вече. Дано след лятото стане нещо добро и положението се подобри.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 май 2010 11:36

Miro написа:Спрете с тва плоско заяждане.ЦСКА,Левски и Берое в ЛЕ,а Литекс в Шампионската и готово........ Чиста работа

Никой не се заяжда.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 май 2010 11:38

joro bad написа:Не ми се мисли, ако тия наши лигльовци направят Х със Сливен, а Локото от София вземат че бият. :idea: Дотам ни докараха тези лекета, че да треперим от всичко и всеки. Аман вече. Дано след лятото стане нещо добро и положението се подобри.

Ако стане така, ще получа сигурно инфаркт.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2010 11:46

tiamat написа:
denis888 написа:Лефски - Сливен 0:2
Ние ще играем за локо сф само и те да поиграят за тях си :) и майните в Б група :) :) :)

[offtopic]Господине, на вас сигурно не ви е приятно, когато наричат Сливен "мангали" и т.н., на мене също не ми е приятно Левски да се изписва Лефски. Хайде да си имаме уважението, и аз съм от Сливен.[/offtopic]

"tiamat" - Много точен коментар !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2010 12:27

Има ли смисъл да се радваме? Аз лично не съм доволен от факта, че ще играем в Европа. Надявах се на нулев сезон и смяна на собственика. Но май няма да ми се сбъднат надеждите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”