И аз тва не мога да разбера - живеем в жалко копие на Държава,отборите ни са още по-голям фарс,а се мразим ?! Смях !!! Тука идеята е,че е убито едно момче,което е било на 20,националист и то истински,не е изповядвал фашистка или квато и да е друга чужда идеология,а на Държавата не и дреме !!! Искаме отново да си имаме държава,единствения начин е да се обединим,а не да се делим изкуствено на Сини и Червени ! Тука в тоя форум само се хранят некви деца...жалко е !
П.П. Един мой колега е бил съученик на Андрей Монов и ми разказа за него !
Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !
Аз знаех, че неска щяха да дойдат 20 човека от Пловдив, но за хора от ЦСКА незнаееех...
ВИНАГИ С НАС !! Почивай в мир, Анди !!
ВИНАГИ С НАС !! Почивай в мир, Анди !!
- lauta hools
- Контакти:
Аз сега гледах по БТВ за шествието и видях един от наще,и адски много ме е яд,че не ми казаха.
Аз лично за България и човешки живот бих се обединил с всеки,без значение от кой отбор е.

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

-
- Контакти:
Много ги разбирате ,ей,аз когато съм ходил по мачове/от началото на 80-те/ не знам вие в топките на кого сте били,айде лягайте,изпихте ли си млекцето
Момчето е наше,не искам други да използват мъката на тези,които наистина са го обичали,това е!!!А ЦСКА ги мрази всеки истински левскар-и това ли да ви уча?Но ако е за истинска КАУЗА/уви,не виждам такава/,естествено ще забравя кой от кой отбор е!!!Тук 1000 пъти се е казвало"Айде да се обединим!"Добре,айде,ама само с приказки не става!!!

UNITED
STOP THE HATE.
Съжалявам, че не присъствах, но наистина не знаех за шествието, тъпото е, че цял ден се чудех кво да правя и се размотавах безцелно с жената и детето
STOP THE HATE.
Съжалявам, че не присъствах, но наистина не знаех за шествието, тъпото е, че цял ден се чудех кво да правя и се размотавах безцелно с жената и детето
Вижте гърците и помислете......дали някой си е задал въпроса, от кой отбор е било убитото момче, преди да излезе на улицата. Не харесвам елините,но те спечелиха цялото ми уважение.Това там се нарича гражданско общество, а как ли се нарича нашето?????????????????????????
-
- Контакти:
Радвам се да те видя БЛЮ няма какво да кажа освен : СТИГА ФУТБОЛНО ДЕЛЕНИЕ ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ !
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !
levskara101 написа:Радвам се да те видя БЛЮ няма какво да кажа освен : СТИГА ФУТБОЛНО ДЕЛЕНИЕ ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ !
Здрасти брат

- lauta hools
- Контакти:
Аз като гледах репортажа по БТВ,видях доста ултраси,и това не е проблема...
[center]

Давайте момчета! Форца България! България над
всичко! Моментът е изключително важен за кауза-
та на Обединението! Бъдещето трябва да е
наше и на нашите деца! Днес беше направена пър-
вата крачка.......
България трябва да роди новите Апостоли!
всичко! Моментът е изключително важен за кауза-
та на Обединението! Бъдещето трябва да е
наше и на нашите деца! Днес беше направена пър-
вата крачка.......
България трябва да роди новите Апостоли!
Върни се в “Футбол - България”