Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Заседание !
Така...аз се оттеглям поне временно...и не говоря за модераторския пост, а за форума като цяло. След толкова време, прекарано тук, мисля че се нуждая от това. Признавам, че тръпката ми към форума се стопи в последно време, за разлика от преди когато си беше направо част от ежедневието ми. Не мисля да влизам в някакви подробности и ще кажа само още, че всички тук сте много готини и си вършите работата перфектно и ви пожелавам да продължавате така и занапред!
Успех!

От името на всички, ще ти кажа, че ние всички много съжаляваме за това. Дано по-бързо се върне тръпката и отново станеш част от екипа 

Модераторите не са ви враг!
Значи за никой друг не ме е яд, колкото за Тича! Тука стачки вдигаха, възползваха се от момента, а загубваме много интелигентно момче ( с което дай Боже ще работя и в реалния живот)! Знам, че изчака заради мене, за което безкрайно му благодаря! ................. Но много ще ми липсва! Говорих и със Сашо, препоръча да прегледаме "зеления" и "гарфилд" за евентуални модератори! Трябва сериозно да погледнем, момчета, този форум си има нужда от модератор!.......Чакам мненията ви, или предложенията!
- paceto
- Контакти:
А някой ще го замества ли или няма нужда от Модератор за раздела на Черно Море поне за сега 

- slavia_forever
- Контакти:
Ако се реши да се слага нов модератор в раздел Черно море преди есента, смятам че можем да се доверим на Сашо за конкретен човек, изхождайки от препоръчания от него Тича, който се оказа наистина много стабилен. "Кандидат мода", преди да стане мод, трябва да му разясним, че трябва е сериозен и действа с някаква относителна постоянност, или пък да заяви, че няма възможност да действа така.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
kartago написа:Значи за никой друг не ме е яд, колкото за Тича! Тука стачки вдигаха, възползваха се от момента, а загубваме много интелигентно момче ( с което дай Боже ще работя и в реалния живот)! Знам, че изчака заради мене, за което безкрайно му благодаря! ................. Но много ще ми липсва! Говорих и със Сашо, препоръча да прегледаме "зеления" и "гарфилд" за евентуални модератори! Трябва сериозно да погледнем, момчета, този форум си има нужда от модератор!.......Чакам мненията ви, или предложенията!
Зеления го предложи и Тича, според мен е добър вариант

И аз съм по-скоро за зеления... НО Тича даде още 2 предложения: Veso1913 и iskrichka (ако си готова да рискуваш с момиче).
И още нещо, получих ЛС с текст (не знам да се смея ли, да плача ли...):
"Здравейте. Казвам се Стефан Топалов и имам неблагоразумието, да ви притесня относно techobg80 ! Направих нова регистрация, не за да се заяждам с вас, а да ви обясня причините за арогантния език, използван в акаунта ми, който временно блокирахте. И така - Фен съм на Интер от доста време и то не от днешните т.н. "фенове",а с доста повече смисъл вложена в думата ! За въпросната вечер и цинизмите в темата, писани от моя акаунт, искам да обясне,че не са мое дело. Просто съм оставил компютъра включен на форумите на Гонг и мой доста по-малък братовчед,който е фен на Лацио, се е възползвал да се заяжда с подръжниците на Рома с моята регистрация,което установих на сутринта. Искам да ви помоля,ако е възможно да намалите наложеното наказание на акаунта ми, което е до 04.06. , защото предстоят мачове на любимия ми отбор, който от доста време чакам да стигне финал в Ш.Л. и би било жалко да не мога да коментирам финала на първенството в Италия и този в Ш.Л., заедно с други подръжници на тима ! Още веднъж поднасям извинения за случилито се и се надявам да вземете под внимание гореспоменатите аргументи. Поздрави на целия ви екип........"
Аз не мога да се намесвам в бановете или поне не искам, затова който му го е сложил, да прочете, а дали ще предприеме нещо, си е лично негова работа. Аз само предавам ЛС
И още нещо, получих ЛС с текст (не знам да се смея ли, да плача ли...):
"Здравейте. Казвам се Стефан Топалов и имам неблагоразумието, да ви притесня относно techobg80 ! Направих нова регистрация, не за да се заяждам с вас, а да ви обясня причините за арогантния език, използван в акаунта ми, който временно блокирахте. И така - Фен съм на Интер от доста време и то не от днешните т.н. "фенове",а с доста повече смисъл вложена в думата ! За въпросната вечер и цинизмите в темата, писани от моя акаунт, искам да обясне,че не са мое дело. Просто съм оставил компютъра включен на форумите на Гонг и мой доста по-малък братовчед,който е фен на Лацио, се е възползвал да се заяжда с подръжниците на Рома с моята регистрация,което установих на сутринта. Искам да ви помоля,ако е възможно да намалите наложеното наказание на акаунта ми, което е до 04.06. , защото предстоят мачове на любимия ми отбор, който от доста време чакам да стигне финал в Ш.Л. и би било жалко да не мога да коментирам финала на първенството в Италия и този в Ш.Л., заедно с други подръжници на тима ! Още веднъж поднасям извинения за случилито се и се надявам да вземете под внимание гореспоменатите аргументи. Поздрави на целия ви екип........"
Аз не мога да се намесвам в бановете или поне не искам, затова който му го е сложил, да прочете, а дали ще предприеме нещо, си е лично негова работа. Аз само предавам ЛС

Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
Аз получих същото съобщение и нямам нищо против, ако всички са съгласни, да намалим или премахнем санкцията.
Относно модератор в раздел Черно море, ще се съобразя с мнението на останалите. Понякога се вижда, че наистина има нужда от мод там, от друга се замислям, че слагането на такъв може да стане и в началото на следващото първенство.
Относно модератор в раздел Черно море, ще се съобразя с мнението на останалите. Понякога се вижда, че наистина има нужда от мод там, от друга се замислям, че слагането на такъв може да стане и в началото на следващото първенство.
- slavia_forever
- Контакти:
Още един поздрав към програмистите:
slabia_forever написа:Модераторчето Slavia_forever няма ли да спреш да ми триеш акаунтите . След като се спазват правилата нямаш право на това . Или го правиш защото си безпомощен и отмъстителен ? Няма как да ме спреш да съм във форума , вече ти го казах около 7-8 пъти .
p.s. Подписа ти за кого се отнася ?
Банът на потребителя techobg80 съм го дал аз. Като бана е за един месец, във връзка с мнение :
След като прегледах и други мнения на този потребител, ми се струва, че не е чак толкова коректен потребител за какъвто се изтъква. Ето някой и други извадки от негови мнения само за този месец:
Склонен съм да му махна бана, само защото все пак се е извинил по-някакъв начин, въпреки че си оставам с особенно мнение за самият човек. Все пак ще изчакам и вашето мнение, ако някой има да каже нещо по-въпроса.
"А ти, долно, миризливо ЛАЙНО ромско, все повече ми лазиш по нервите."
След като прегледах и други мнения на този потребител, ми се струва, че не е чак толкова коректен потребител за какъвто се изтъква. Ето някой и други извадки от негови мнения само за този месец:
- "а тебе как те хапят мухите,не е истина просто!"
- "Абе тъпак, що ме ядосваш пак бе ?"
- "Абе комплексарче нещастно,защо злобееш пак бе ?"
- "Абе,какъвто отбора такива и феновете му: Роми(Цигани) !!!"
- "Макар че г-н. Тъпаков е толкова журналист,колкото аз-космонавт ! Чудя му се на акъла на Томислав,защо го държи още тоя олигофрен. Може би във френския лицей,който уж бил завършил е придобил по-специални ФРЕНСКИ умения............."
Склонен съм да му махна бана, само защото все пак се е извинил по-някакъв начин, въпреки че си оставам с особенно мнение за самият човек. Все пак ще изчакам и вашето мнение, ако някой има да каже нещо по-въпроса.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!