POPCORN написа:какво да му обеснява бе пич?Какво не разбирате?Вие лумепни ли сте , или просто се правите на тъпи?Сори че така говоря, ама не може да ми правиш такива сравнения!Какви са успехите на българският футбол последните години?Никакви!За кое не разбираш.единствено влизане в шампионска лига на български отбор откакто е и ми говориш, че има 40 хил зрители.Браво бе, ми то ако не се беше напълнил щеше да е излагация бе!После вие в Лига Европа очавкали ли сте да стигнете до 1/4 финал а?Кога сте стигали 1/4 финал всяка година ли го правите това?Нормално е като отбора играе добре и е 1/8 финал /14 финал да има хора бе.все пак на всяка година стават такива неща.После сега като сте голями фенове с най-много фенове тая година, защо в Европша имахте по 6-7 хиляди на мач?А ние по средно 25 а?
Абе мъжки, май ти се правиш на глупав... човека ти даде пример с един и същи отбор, ти пак се правиш на приятно разсеян... Левски игра с Ливърпул на 1/16(ако се не лъжа) в УЕФА- стадион пълен!!! Вие играете година по късно със същия отбор, който отгоре на всичко е носител на ШЛ, 3-ти кръг за влизане в групите, и 15 000- кое не разбра ти??? Говоря ти че на същия етап играем с големия гранд Киево-30 000...
Но това е тъпотия, пак казвам, да се мерим така... за това и не съм за тази тема да седи отворена