Koй повече заслужава да играе в Лига Европа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Koй повече заслужава да играе в Лига Европа?

Мнениеот metodito » 09 май 2010 13:44

И двата отбора не заслужават. Локото заради игричките дето правят, а ние сме слаби в момента, няма никаква организация както в отбора, така и в клуба. Перничани според мен заслужават повече и от двата отбора. Показаха мускули и останаха в групата без усилия. Даже си позволиха да дарят някоя и друга точица.
От отборите, които си осигуриха визи за Европа на Берое най се радвам, а червените съвсем заслужено стигнаха дотам. Ловчанлии... ще ги видим, но според мен те бяха най-малко слаби, а не най-силни този сезон и логично са шампиони. В Европа се вижда всичко.
Мнението ми е, че без трима класни футболиста, за предпочитане българи, нямат шанс да се класират където и да е. Липсата на зимен трансфер ще им изяде главата.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 май 2010 13:59

Хайде стига вече сте приказвали смешки. Който стане трети той отива. А дали заслужава - всеки да си запази мнението. Много ясно е, че който мрази Левски да смята Локомотив Сф за фаворит. Което означава че ще е максимално далеч от обективността.
Аз ще кажа друго - добре е че тази година първенството ни е честно. И който спечели квота за Европа ще си я е заслужил честно. Локомотив има предиство от точка, но отборът не изглежда стабилен. Така че нищо не се знае.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 май 2010 14:04

Sagittarius написа:Що за глупав въпрос?
Левски-Локо Сф 1:2
Локо Сф-Левски 2:0
Абсолютно само и единствено Локо Сф залужава да играе в ЕКТ,а Левски ни най-малко не заслужава това,защото за цялата пролет не е спечелил нито един мач срещу отборите от топ 4,по-лошо,за целия сезон Левски няма нито една победа над отборите от топ 4,а само 2 измъчени клизмарски ремита.И такъв отбор няма място в ЕКТ,дето само бие слабите(с измислени дузпи),пада от силните наред и претендира за УЕФА.Напред Локо :!:

То по твоята логика, ако Реал станат шампиони това няма да е заслужено, защото видиш ли паднали от Барселона. Ще ме караш да ти извадя статистика колко точки са спечелили Левски и колко Локото срещу слабите и срещу силните отбори... Я да те питам - щом отбор, който не може да бие никой от силните отбори не заслужава да играе в Европа, то отбор, който се дъни срещу слабаците заслужава ли да играе в ЕКТ?

Който се класира на 3то място той заслужава (а като гледам програмата Левски има по-голям шанс от Локото). Лично аз не искам Левски да играе в ЕКТ, защото в момента отбора е безобразно слаб. А основната причина поради която не искам да играе в Европа е, че това може (евентуално) да накара ония с мустака да продаде отбора.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 май 2010 14:05

някой да ми разясни с какво заслужиха левски да играят в Европа? паднаха от Локото два пъти, дори гол не можаха да им вкарат! паднаха от всички силни отбори в България и цял сезон нямат един свестен мач... къде е логиката те да играят в Европа???? :roll:
аз лично се надявам Локомотив да останат трети, днес ще стискам палци за тях... и дано догодина Литекс, Черноморец и Локо Пловдив спечелят местата за Лига Европа (естествено аз се надявам ЦСКА да е шампион ;) )
това са отборите, в които наистина се прави нещо, това са президентите, които го заслужават, а в случая на Локо Пловдив- това е публиката, която го заслужва!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 09 май 2010 14:29

Sagittarius написа:Що за глупав въпрос?
Левски-Локо Сф 1:2
Локо Сф-Левски 2:0
Абсолютно само и единствено Локо Сф залужава да играе в ЕКТ,а Левски ни най-малко не заслужава това,защото за цялата пролет не е спечелил нито един мач срещу отборите от топ 4,по-лошо,за целия сезон Левски няма нито една победа над отборите от топ 4,а само 2 измъчени клизмарски ремита.И такъв отбор няма място в ЕКТ,дето само бие слабите(с измислени дузпи),пада от силните наред и претендира за УЕФА.Напред Локо :!:

Лацио ли е слаб?.... По тази логика от резултати, като: Черно море - Локо Сф. 4:2; Локо Сф. -Черно море 1:2 да играе в ЕКТ Черно море!!!!! Много глупава тема. Жалко, че толкова хора пишат в нея!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 09 май 2010 14:33

captain_drifuss написа:някой да ми разясни с какво заслужиха левски да играят в Европа? паднаха от Локото два пъти, дори гол не можаха да им вкарат! паднаха от всички силни отбори в България и цял сезон нямат един свестен мач... къде е логиката те да играят в Европа???? :roll:
аз лично се надявам Локомотив да останат трети, днес ще стискам палци за тях... и дано догодина Литекс, Черноморец и Локо Пловдив спечелят местата за Лига Европа (естествено аз се надявам ЦСКА да е шампион ;) )
това са отборите, в които наистина се прави нещо, това са президентите, които го заслужават, а в случая на Локо Пловдив- това е публиката, която го заслужва!

Приятел, ти по-скоро се притеснявай юни-юли А"група" да не остане с един отбор по-малко, пък ти се "надяваш" да е шампион.... Черноморец, Локо Мз, Сливен, Ботев, Пирин, Беласица, Катето Паунич, М-во на спорта, НАП, НОИ, .... играчи, треньори, бивши играчи, бивши треньори, а и бивши президенти.... "имат да взимат". Някои "падежи" изтичат в края на първенството.....!?!?

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 май 2010 14:39

"Заслужава"?

Никой!

Литекс са със слаба психика.ЦСКА са хаос.Левски и Локото са на приоливи и отливи.
Другите няма да коментирам, те само се мотат по класирането.

Май само Берое "заслужиха", нищо че и те ще го отнасят...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 май 2010 15:19

Вождек е абсолютно прав....който и да играе все ще се на*ере...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 май 2010 15:26

Черно море заслужава. Въпреки многото и дълготрайни контузии на всичките ни основни офанзивни играчи, всеки мач футболистите се бориха и играха за победа, доказахме, че не влизаме в уговорки и въпреки липсата на офанзивни играчи, се стараем да нападаме и не се затваряме отзад цял мач да браним 0:0 ...успяхме да постигнем добри резултати. Освен всичко това, от Европа отпадаме с високо вдигнати глави за разлика от други отбори... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 май 2010 15:29

iohan.law написа:
captain_drifuss написа:някой да ми разясни с какво заслужиха левски да играят в Европа? паднаха от Локото два пъти, дори гол не можаха да им вкарат! паднаха от всички силни отбори в България и цял сезон нямат един свестен мач... къде е логиката те да играят в Европа???? :roll:

Приятел, ти по-скоро се притеснявай юни-юли А"група" да не остане с един отбор по-малко, пък ти се "надяваш" да е шампион.... Черноморец, Локо Мз, Сливен, Ботев, Пирин, Беласица, Катето Паунич, М-во на спорта, НАП, НОИ, .... играчи, треньори, бивши играчи, бивши треньори, а и бивши президенти.... "имат да взимат". Някои "падежи" изтичат в края на първенството.....!?!?

посмали малко! и не бери грижа за чуждата паница, не знам на кой отбор си фен, но със сигурност и твоя отбор е затънал в дългове- както са сега повечето отбори в Европа! а за дълговете на ЦСКА само едно мога да ти кажа- не е твоя работа и не е по темата!

Върни се в “Футбол - България”