Кой искате да изпадне от А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой искате да изпадне от А група?
За мен отговора е в мача Локо Сф - Черноморец .Зависи този мач как ще завърши и има ли смисъл Локото Сф да се напъва накрая в Пловдив.
- Бижутера
- Контакти:
lz1tmw написа:За мен отговора е в мача Локо Сф - Черноморец .Зависи този мач как ще завърши и има ли смисъл Локото Сф да се напъва накрая в Пловдив.
Само знам, че Черноморец няма да им легне! Точно заради това локото няма да бие и всичко пак ще е в краката на Левски...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- romario1979
- Контакти:
ФК Бачев Тото Мз!Това е най-срамния клуб в цялата история на А група!Имало е слаби,несъстоятелни,продажни и тн,клубове ама като тези мизерници от Мездра не!То нямат реален резултат от както нямат и реално ръководсво.Не че Надин бяха цвете де!За всички любители на чесния футбол трябва мездра да изпаднат и дори БФС да им помогнат!!!А на големите фенове на Локо ПД ще им пожелая дано техния тотаджия Коко Динев не ги закопае заради някой залог!Никой от нашите "велики" отбори ЦСКА,Лефски,БОТЕВ и Локо ПД,не заслузава подобно смешно ръководсто!То бива подигравки ама не става!Цял живот ли да се примиряваме с тези смешни президенти начело на една реликва каквато са тези отбори за 80% от българите?Но това са сериозни теми изключващи по-голямата част от този форум(говоря за 10-12 годишните)!Извинявам се предварително че се разпрострях така в темата!!!!!!!

romario1979 написа:ФК Бачев Тото Мз!Това е най-срамния клуб в цялата история на А група!Имало е слаби,несъстоятелни,продажни и тн,клубове ама като тези мизерници от Мездра не!То нямат реален резултат от както нямат и реално ръководсво.Не че Надин бяха цвете де!За всички любители на чесния футбол трябва мездра да изпаднат и дори БФС да им помогнат!!!А на големите фенове на Локо ПД ще им пожелая дано техния тотаджия Коко Динев не ги закопае заради някой залог!Никой от нашите "велики" отбори ЦСКА,Лефски,БОТЕВ и Локо ПД,не заслузава подобно смешно ръководсто!То бива подигравки ама не става!Цял живот ли да се примиряваме с тези смешни президенти начело на една реликва каквато са тези отбори за 80% от българите?Но това са сериозни теми изключващи по-голямата част от този форум(говоря за 10-12 годишните)!Извинявам се предварително че се разпрострях така в темата!!!!!!!![]()
Смъкни процентите на около 25%. Никой не се интересува толкова много от футбол.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Интересно, защо няма да дават по тв интересния сблъсък славия-локо? 

- romario1979
- Контакти:
STENLI написа:Интересно, защо няма да дават по тв интересния сблъсък славия-локо?
Ами по същата причина поради която няма да дават ЦСКА-ЧЕРНО МОРЕ,имат 2 канала и няма да могат 7 мача!!!И на мен ми се гледа този спектакъл на овча купел ама...
- romario1979
- Контакти:
pomiqrat написа:romario1979 написа:ФК Бачев Тото Мз!Това е най-срамния клуб в цялата история на А група!Имало е слаби,несъстоятелни,продажни и тн,клубове ама като тези мизерници от Мездра не!То нямат реален резултат от както нямат и реално ръководсво.Не че Надин бяха цвете де!За всички любители на чесния футбол трябва мездра да изпаднат и дори БФС да им помогнат!!!А на големите фенове на Локо ПД ще им пожелая дано техния тотаджия Коко Динев не ги закопае заради някой залог!Никой от нашите "велики" отбори ЦСКА,Лефски,БОТЕВ и Локо ПД,не заслузава подобно смешно ръководсто!То бива подигравки ама не става!Цял живот ли да се примиряваме с тези смешни президенти начело на една реликва каквато са тези отбори за 80% от българите?Но това са сериозни теми изключващи по-голямата част от този форум(говоря за 10-12 годишните)!Извинявам се предварително че се разпрострях така в темата!!!!!!!![]()
Смъкни процентите на около 25%. Никой не се интересува толкова много от футбол.
Ти от тези 25% ли си или от другите 75?Немога да те разбера нещо!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
доко мездра да изпадне заради нещата които се случиха покраи мача с ЦСКА
Локо Пловдив и ЦСКА завинаги в моите сърца
доко мезра и ботяв завинаги в Б група
Локо Пловдив и ЦСКА завинаги в моите сърца
доко мезра и ботяв завинаги в Б група
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Върни се в “Футбол - България”