Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Мнениеот pomiqrat » 09 май 2010 12:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Николай Костов е убийствен вариант. Мисли малко преди да пускаш тъппи теми
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 09 май 2010 13:37

За мен Николай Костов е най-добрия вариянт,но едва ли ще се върне в Балгария колкото до Петър Хубчев и Ясен Петров мисля,че доло-горе са на едно ниво .

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 май 2010 14:56

pas написа:...
2. Никой няма да даде време и спокойствие на Грозданов да работи. Ще го подхванат от първия ден и след 2-3 неуспешни мача ще са го изхвърлили, без значение на кое място е отбора и как играе.
...

Аз не се сещам кой от всички варианти за треньор, които се спрагят ще получи повече спокойствие от това за което споменаваш. Никой! Всеки още след 2-3 неубедителни мача ще изхвърчи... за съжаление....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 май 2010 15:30

Blue_Girl написа:
garfild8 написа:Върнете си Мъри,моля Ви.Ако не стане,вземете Велизар Попов.Много черноморци,ще се зарадваме. ;)

За Мъри те подкрепям.
8-)
Обаче за Велизар Попов не.

Все е нещо,колежке.Поне ще се освободя,от единия от двамата треньори,дето не си мисля добри работи за тях.(Във футболен аспект,разбира се.) 8-)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 май 2010 21:56

Херо , Илиян Илиев и Кокала като Илиян Илиев според мен ще е най добрия вариянт :)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”