Koй повече заслужава да играе в Лига Европа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Koй повече заслужава да играе в Лига Европа?

Мнениеот crap » 09 май 2010 11:45

ЦСКА, Берое, Локо..,
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 май 2010 11:50

Sagittarius написа:Абсолютно само и единствено Локо Сф залужава да играе в ЕКТ,а Левски ни най-малко не заслужава това,защото за цялата пролет не е спечелил нито един мач срещу отборите от топ 4,по-лошо,за целия сезон Левски няма нито една победа над отборите от топ 4,а само 2 измъчени клизмарски ремита.

По твоята изкривена логика Локо Сф са още по-зле, защото не могат да бият или директно падат от слабите отбори. :) Или може би според теб първенството трябва да бъде само от 4 отбора? :mrgreen: Ей, много мъка и безсилна зелена злоба има насъбрана край морето! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 11:56

А ти каква логика ми вадиш,че Левски да играе там за сметка на Локо Сф при положение,че ви скъсаха задниците от бой и в двата директни мача?Не сте ли малко нагли с едва 2 спечелени точици(клизмарски и с късмет) от водещите отбори да се натискате за Европа благодарение на титаничните победи над Своге,дузпите на Ангелов и лягането на Славия и Пирин?То бива наглост,ама вашето минава всякакви граници.Смазват ви и в двата мача,подиграват се с жалкото ви подобие на отбор,правят ви дар-мадан...на фона на това и Литекс,и ЦСКА ви разбиват с големи резултати....а те-заслужавали Европа.Хахахахаха,ако Ангел Ангелов свири винаги-и титлата залужавате даже.Мъка,мъка,мъка...пак ще има Беверен,БАТЕ,Кака Жилина,Тампере и Дебрецен,идат да ви покажат,че 2-те ви точици от лидерите в България са реалното отражение на "добрия" ви отбор.Нищо,нека пак се прочуете из Европа,нямам нищо против да ви гледам сеира и да ви гавря като ви елиминират още в първия мач,този път късмета и съдиите няма да ви спасят от Баку 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 09 май 2010 11:58

Аз ша ви кажа и двата отбора нетрябва да играят и двата са пълна Лудница.Трябва да играят Черноморец Бургас ама немаха късмет
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 09 май 2010 12:06

acmilan написа:В момента всеки български отбор,с изключение на Литекс,няма никакво място в Европа по спортно-технически,икономически причини,дори като публика (много далеч сме от нормалната посещаемост в Европа).Единствено Литекс може да отстрани нормален съперник към днешна дата.Разбира се,това е мое лично мнение.Що се отнася до конкретния случай,Локомотив спечели и двата си мача с Левски,което говори достатъчно.

+1
Levskar sum, no za men e po dobre da ne se klasirame!
1914

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 май 2010 12:08

Sagittarius написа:А ти каква логика ми вадиш,че Левски да играе там за сметка на Локо Сф при положение,че ви скъсаха задниците от бой и в двата директни мача?Не сте ли малко нагли с едва 2 спечелени точици(клизмарски и с късмет) от водещите отбори да се натискате за Европа благодарение на титаничните победи над Своге,дузпите на Ангелов и лягането на Славия и Пирин?То бива наглост,ама вашето минава всякакви граници.Смазват ви и в двата мача,подиграват се с жалкото ви подобие на отбор,правят ви дар-мадан...на фона на това и Литекс,и ЦСКА ви разбиват с големи резултати....а те-заслужавали Европа.Хахахахаха,ако Ангел Ангелов свири винаги-и титлата залужавате даже.Мъка,мъка,мъка...пак ще има Беверен,БАТЕ,Кака Жилина,Тампере и Дебрецен,идат да ви покажат,че 2-те ви точици от лидерите в България са реалното отражение на "добрия" ви отбор.Нищо,нека пак се прочуете из Европа,нямам нищо против да ви гледам сеира и да ви гавря като ви елиминират още в първия мач,този път късмета и съдиите няма да ви спасят от Баку 8-)

[offtopic]Ти от къде изпълзя пак бе :lol: Гледай си твойто жалко отборче , какво ти пука кой ще играе , нали няма да сте вие , евромачовете ви бяха с Левски . Стига плака по форумите ![/offtopic]
Който се класира на 3-то място . Надявам се Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 май 2010 12:12

Всеки друг отбор в България,но не и Локо Сф и Левски! Най-вече заради начина по който натрупаха точковия си актив.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 09 май 2010 12:13

Твърдо съм за хлапетата от "Черноморец" /Поморие/!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 09 май 2010 12:13

Който, се класира на 3-то място, той ще се излага в ЕКТ.Това че Локото са ни били два пъти в първенството не значи,че ако Левски стане 3-ти трябва да им отстъпи правото да играят в турнирите.В крайна сметка най-важно е класирането.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 12:25

[quote="kokic1986"]
[offtopic]Ти от къде изпълзя пак бе :lol: Гледай си твойто жалко отборче , какво ти пука кой ще играе , нали няма да сте вие , евромачовете ви бяха с Левски . Стига плака по форумите ![/offtopic]

[offtopic]Моето "жалко" отборче направи така,че твоето мизерно,изтерзано и бито като улично псе отборченце да има някакви шансове за ЕКТ.За което истински съжалявам.Просто не мога да си представя,че нашите 2 победи над Локо Сф ще класират вашето отборченце.Не знам как ще трябва да преживявам тази вина,искрено се извинявам на Локо Сф и съжалявам,че ги бихме там преди 2 кръга,че Подуенското отборченце там понадигна глава.[/offtopic]
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Футбол - България”