Кой искате да изпадне от А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sir George
- Контакти:
Re: Кой искате да изпадне от А група?
Искам да се изиграят честно мачовете до края на първенството!Нека оставането да бъде завоювано,а не уредено!!!
"Както е известно, през седмицата стана ясно, че още 10 стадиона на отбори от "А" група могат да бъдат затворени. Одобрени са пет - "Георги Аспарухов", "Славия", "Хаджи Димитър" в Сливен, "Лазур" в Бургас и градския стадион в Ловеч." - в-к "7 дни спорт"
Познайте, кой НЯМА да изпадне?
Който победи в мачовете.
Последна промяна от Аспарух на 09 май 2010 09:33, променено общо 1 път.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.
Стига с тия клишета без този или онзи отбор в "А" група щяло да е.....
И без Ботев може и без Локо Пд може ,както можеше и без Берое.Според мен всички отбори които се имат за име в БГ футбола ,а в момента са "гола-вода" трябва да минат през Б група ,ако трябва и В група за да се прочистят. Както стана миналата година с Берое.
Така че за мен е логично да изпадне Локо Пд!
И без Ботев може и без Локо Пд може ,както можеше и без Берое.Според мен всички отбори които се имат за име в БГ футбола ,а в момента са "гола-вода" трябва да минат през Б група ,ако трябва и В група за да се прочистят. Както стана миналата година с Берое.
Трябваше Левски да отпадне, ама Батков купи 3тото място, за това и в последствие разпродаде всички футболисти, за да закърпи положението.
YA GUNNERS YA
абе третия изпадащ трябва да е тото-отбора от Мездра, но и пловдивското Локо даде заявка след като си смени трньора в много важен момент от сезона!
Сливен поне и следващия сезон ще играят в А група, но най-вероятно ще им е последния!
Сливен поне и следващия сезон ще играят в А група, но най-вероятно ще им е последния!

локомотив мездра или сливен само да не е локомотив пловдив
- JohnnieWalker
- Контакти:
Сливен ! На Локо Пловдив мястото му е в "А" група 

VesMil написа:Стига с тия клишета без този или онзи отбор в "А" група щяло да е.....
Много ви се дигна гарда на вас и при нас се случи по едно време а това за логичното не го разбрах или имаш предвид логичния ви мач със Сливен
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Въобще не ни се е дигнал гарда на нас, напротив здраво сме стъпили на земята!
За разлика от Вас, я си спомнете к'ви глупости ръсихте след първитв 3-4 кръга в 6-цата щяхте да влизате, я сега махни "нашите " 3 точки и вижте къде щахте да сте в момента. И тогава говори, аман от неблагодарници.
Затова е време малко да слезете на земята ,а тази земя е "Б" група!
За разлика от Вас, я си спомнете к'ви глупости ръсихте след първитв 3-4 кръга в 6-цата щяхте да влизате, я сега махни "нашите " 3 точки и вижте къде щахте да сте в момента. И тогава говори, аман от неблагодарници.
Затова е време малко да слезете на земята ,а тази земя е "Б" група!
Последна промяна от VesMil на 09 май 2010 10:11, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”