Хипотетично... Може ли Бербатов да замени Ибрахимович

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Хипотетично... Може ли Бербатов да замени Ибрахимович

Мнениеот Един град-един отбор » 08 май 2010 22:57

Барби отиде ли в Барса, каталунците да се подготвят за 2 сезона без каквато и да е титла :lol: :|
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 май 2010 23:03

[/quote]ти явно си гледал друг бербатов и друг ман?!?!?!?! (точно обратното - липсата на халфова линия съсипва бербо, виж колко дрибъла има в отбора, колко двойни са минали и т.н.)
хахаха момчета правете разлика между бързата игра на МАН и тази на Барса ... На Ман е най-вече на контра и целта е да се стигне най- бързо до вратата . Докато барса играят на пас и с тези пасове обикалят около вратарското поле и тогава дават пас и играта става бърза . И Бербатов много бави играта на Ман

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 08 май 2010 23:05

Не съм ви чел, ама и за двамата ще е по-добре да си разменят местата на пейките! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 май 2010 23:10

Бербатов бил бавен за Юнайтед... пълни глупости, вярно е че изглежда на моменти муден и незаинтересован, но това си му е стила на него...
Сър-а с дъвката ако не вземе някой креативен халф, догодина трябва да се бори за място в ШЛ... че догодина едва ли втория реализатор на Юнайтед ще са противниковите играчи (12 автогола :o )
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 май 2010 23:15

Иначе за мен Бербо в Байерн би бил идеален... познава играта в Германия, не трябва да играе като плеймейкър, има супер халфове зад него... а и Гомес и Клозе с нищо не са по-добри от Бербо, дори напротив..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 май 2010 23:17

JackPackage написа:Бербатов бил бавен за Юнайтед... пълни глупости, вярно е че изглежда на моменти муден и незаинтересован, но това си му е стила на него...
Сър-а с дъвката ако не вземе някой креативен халф, догодина трябва да се бори за място в ШЛ... че догодина едва ли втория реализатор на Юнайтед ще са противниковите играчи (12 автогола :o )

Сър-а няма какво да го мислиме , той вече го е измислил . Очакват ни много победи с Манчестър Юнайтед. Дано Бербатов си намери друг отбор и играе редовно там :)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 май 2010 23:19

Бербатов може да замести Саидходжа... ако се постарае.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 май 2010 23:24

DmG написа:
JackPackage написа:Бербатов бил бавен за Юнайтед... пълни глупости, вярно е че изглежда на моменти муден и незаинтересован, но това си му е стила на него...

Сър-а няма какво да го мислиме , той вече го е измислил . Очакват ни много победи с Манчестър Юнайтед. Дано Бербатов си намери друг отбор и играе редовно там :)

Как ги виждате тези победи ми е интересно, но както и да е :) Освен Рууни догодина да вкара 64 гола....

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 08 май 2010 23:27

edmon_dantes написа:С този бърз футбол, който практикува Барса, не виждам как Бербо ще се впише в картинката.

Явно си кьорав,или кьорава,не знам какво се крие зад онази готина мацка 8-)
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 май 2010 23:54

[offtopic]Интересно ми е тук се изказаха много хора за това , че този сезон на Ман Юн. им липсва разиграващ халф ( може би като Лампарт , Джерард, или като Гути , Шави и Зидан ) само да попитам - Кога през тези успешни 10тина 15 години Ман е разчитал на такъв халф та точно сега започна да липсва ?( без грешката с Верон)[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”