Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Бербатов бил бавен за Юнайтед... пълни глупости, вярно е че изглежда на моменти муден и незаинтересован, но това си му е стила на него...
Сър-а с дъвката ако не вземе някой креативен халф, догодина трябва да се бори за място в ШЛ... че догодина едва ли втория реализатор на Юнайтед ще са противниковите играчи (12 автогола)
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
DmG написа:JackPackage написа:Бербатов бил бавен за Юнайтед... пълни глупости, вярно е че изглежда на моменти муден и незаинтересован, но това си му е стила на него...
Сър-а с дъвката ако не вземе някой креативен халф, догодина трябва да се бори за място в ШЛ... че догодина едва ли втория реализатор на Юнайтед ще са противниковите играчи (12 автогола)
Сър-а няма какво да го мислиме , той вече го е измислил . Очакват ни много победи с Манчестър Юнайтед. Дано Бербатов си намери друг отбор и играе редовно там
edmon_dantes написа:С този бърз футбол, който практикува Барса, не виждам как Бербо ще се впише в картинката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта