Модератор ЛокоПД написа:Ботев фюр ..не знам си кво,май ти е доскучало в жълтия форум
Зависи какво влагаш под понятието жълт
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Ботев фюр ..не знам си кво,май ти е доскучало в жълтия форум
Botev fur immer написа:Модератор ЛокоПД написа:Ботев фюр ..не знам си кво,май ти е доскучало в жълтия форум
Модератор ЛокоПД написа:Botev fur immer написа:Модератор ЛокоПД написа:Ботев фюр ..не знам си кво,май ти е доскучало в жълтия форум
Форум Ботев,където си известен и като "Ботев форевър" и т.н.
Туше написа::)
sokkoban написа:Туше написа:Пак не каза нищо за "вожда" от 02.10.2003г...
Искрено
се забавлявам когато някой като теб(е.м.о) се опитва да се покаже колко
е елементарен и жалък, обаче на теб, шапка ти свалям ти дори надмина
себе си!
П.С
Да ти е честита новата титла.......![]()
Идея си нямаш колко аз се забавлявам когато някой като теб(е.м.о) се опитва да се покаже колко е елементарен и жалък, обаче шапка на никого не свалям, макар много пъти да надмина себе си!
П.С
Стой и си мишкувай както винаги.![]()
П.П.С
Вие започнахте. Сменяме местоименията и ви лъсва мръсотията. Тези номера си ги дръжте за малките деца. Няма кой да ви търпи вечно и на всяка простотия ще има отговор. А и системата ви е елементарна и върви само заради липсата на адекватни модове и админи.
Модератор ЛокоПД написа:Botev fur immer написа:Модератор ЛокоПД написа:Ботев фюр ..не знам си кво,май ти е доскучало в жълтия форум
Форум Ботев,където си известен и като "Ботев форевър" и т.н.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
sokkoban написа:
Да си ми жив и здрав и все така да ме забавляваш!![]()
veseo написа:
И ние не го търпим, не си изкарвайте лъжливо мнение за нас от тояТоя сигурно и с майка си спори, че не му е майка...
Botev fur immer написа:Гамите за простотия във възходящ ред са стигнали до ника весео....
Модератор ЛокоПД написа:Botev fur immer написа:Гамите за простотия във възходящ ред са стигнали до ника весео....
По този начин обявяваш 99% от потребителите на форум Ботев за прости..Защото не само Veseo има такова мнение за теб,Форевъре.Имаше периоди,когато никой във вашия форум не те понасяше.А да бъдеш "баннат" в собствения форум,от ваш модератор...това е много рядко и високо постижение.Умната и не прекалявай тук
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта