Освен Нифлор ние втори чист централен нападател нямаме.
Светльо Тодоров въобще не го броя.
Литекс - лятна селекция и подготовка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - лятна селекция и всякакви там спекулации...
Нифлор каза, че ще напусне Литекс ако получи оферта от отбор от Лига 1 на Франция.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Нифлор каза, че ще напусне Литекс ако получи оферта от отбор от Лига 1 на Франция.
Нифлор каза е равно на Нифлор нищо не каза

Аз го четох въпросното интервю, май беше в някакъв френски вестник и беше цитирано в спортлайн. Та там Нифлор казва, че с радост би се върнал в Тулуза ако ония го искат, само дето има и друго - той хубаво иска да се върне в Тулуза, ама едва ли иска да е резерва на Жиняк 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
PFC Litex написа:Освен Нифлор ние втори чист централен нападател нямаме.
Светльо е голям играч. Кво против него имаш?Ако му се даде шанс..
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- unist_gp
- Контакти:
пожелавам на Литекс да стигнат поне до групите на ЛЕ. Само тогава ще престане моята конфронтация спрямо Гришката 

NeRaDzYrA написа:PFC Litex написа:Освен Нифлор ние втори чист централен нападател нямаме.
Светльо е голям играч. Кво против него имаш?Ако му се даде шанс..
Светльо мина 30-така и си е вече футболист тип "китайски порцелан" и няма как да се разчита на него нон стоп.
Нямам нищо против Светльо, дори му благодаря за всичко, но на това ниво няма как да се разчита 100% на него.

Според мен ако се гледат качествата Светльо e с между 3 и 4 класи над нашето френско дръвче..Ако няма да го ползваме да го продадем някъде, жал ми е, голям играч като Светльо да седи резерва на Нифлор 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,