Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Мнениеот Tommi » 08 май 2010 19:33

PFC Litex написа:Много е важно треньора да разполага с качествен матр'ял и спокойствие за работа.
Достанич дали е дОбър или не, за краткия престой в Левски е трудно да се прецени, но човека оня ден спечели купата на Сърбия и е на път да стане и шампион с отбора на Црвена звезда.

Достанич няма какво да го коментираме. Още като го назначиха се молех да не съм прав с преценката си за него, но се оказах напълно прав :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2010 19:36

Не зная дали става или не Ратко, но е факт, че Звезда под негово ръководство играе доста силно и вече имат трофей. Оня ден спечелиха купата с убедителното 3:0 срещу коравият отбор на Войводина.

Между другото вече почна битката за Сърбия. Преди 5 минути започна мача Партизан - Звезда. Партизан са на първо място пред звезда само с една точка преди мача.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 май 2010 19:36

PFC Litex написа:
Tommi написа:И Гонзо няма лиценз Про :) Сигурен съм, че Бардон ще се справи ;)

В момента гоните Лига Европа, а там без ПРО лиценз на треньора на пускат, а такива врътки да се позлва лиценза на друг треньор там не признават. Справка тренера на ЦСКА http://football.sportal.bg/news.php?news=236368

Между другото на Левски научен треньор ли му трябва или такъв който те първо да се учи?

От УЕФА не могат нищо да кажат. Ако официално имаме треньор с необходимия лиценз, тогава нищо не пречи Бардон да е записан сред резервите и да е на пейката ;) 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 май 2010 19:37

Искам Кокала.Направи ни шампиони а го изгониха група идиоти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 08 май 2010 19:45

Ние може да гадаем кой ще е треньор, но накрая ще се окаже човек, който не познаваме и не е от България. Ако успеят да вземат чужденец(само не от Сърбия) ще е много добре. Все пак в следващите седмица-две можем само да гадаем. Скоро всичко ще е ясно.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2010 19:47

Новият треньор на Левски ще зависи от това дали Левски ще вземе квота за ЕКТ или не.
Не вземе ли квота не очаквайте да дойде треньор който е над средното ниво.
Изображение

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 08 май 2010 19:53

Така ли за Левски и цска не се намери треньор. май и няма да се намери, докато не се приземите малко на земята.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 май 2010 19:57

Neron написа:Искам Кокала.Направи ни шампиони а го изгониха група идиоти.

Aбе не знам защо толкова го обичате тоя кокал... все едно Мъри не ни направи 2 пъти шампиони и още куп успехи, ама като стане дума за треньор всеки реве за тъпия Кокал... странни хора сте вие :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 май 2010 20:06

UltraBlue написа:
Neron написа:Искам Кокала.Направи ни шампиони а го изгониха група идиоти.

Aбе не знам защо толкова го обичате тоя кокал... все едно Мъри не ни направи 2 пъти шампиони и още куп успехи, ама като стане дума за треньор всеки реве за тъпия Кокал... странни хора сте вие :roll:

Предпочитам Мъри пред Кокала естествено но Мъри е на националния и няма как да стане.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 08 май 2010 20:12

Мен па ми са иска Пичони, незнам защо! Изглежда ми добър човек и треньор. ;)

Върни се в “Левски”