Абе кой ви говори за мечти и цели?Говорим за едно нормално отношение към треньор и играчи.Виждаме,че Велизар има някакви качества-ама не та не.И какво ако го изгонят в замяна на Тройчо?Значи,че повишаваме амбициите си ли?Защото за мен Тройчо е по-слаб треньор от Попов.Всички искаме да играем в ЕКТ,е този път не стана.Освен това нека не преувеличаваме досегашните си класирания е ЕКТ.Първото беше за Интертото,второто дойде не защото се класирахме,а защото дисквалифицираха ЦСКА.Да ви го напомням ли това?Отидахме в УЕФА от 5-то място в А група от което в момента ни делят 2 точки.Нямахме късмет този сезон сега,колкото и виновници да се търсят и посочват лошия ни късмет беше крайъгълния камък.Берое имаха пък луд такъв.Да бяхме пропуснали Подуене зимата дали сега селския футбол на Илиан Илиев щеше да е прибрал Купа?Започвам да съжалявам,че размазахме Бай Ганьо,сериозно ви казвам.Да ни бяха елиминирали никой нищо нямаше да каже,Бирои щяха да гледат Купата през крива макарон,тя щеше да е в Подуене и всички щяхте да си кротувате тука.
ПС:За 1000 път повтарям какво каза Марин Митев,какво каза и Велизар Попов.Развитието на Черно Море от тук насетне ще е предимно с играчи от собствената школа,които милеят за клуба и не се налагат трансфери.Да,евтино,да,няма пари.Криза е,поне не фалираме,поне не сме с обърнати джобове,поне не чакаме по 4-7 заплати като евро-отборите.Простираме се според чергата си.Видно е,че нямаме отбор за УЕФА.ПСВ ни го показа като ни елиминира,аз искам групи.Сегашния ни отбор взел медалите не беше на нивото на групите.Нужна беше промяна,за да се целим по-високо.Онзи отбор нямаше потенциала и за титла,той стигна тавана си.От тавана пътя е само надолу,където сме и ние сега.Разчистваме плявата,появяват се новите герои,обиграваме ги и пак се целим високо.Това е.Нищо ненормално не се случва с Черно Море,случва се това което става примерно в Ливърпул,в Ювентус,че дори и в Барселона.Каталунците от 6 купи миналия сезон сега треперят дали ще приберат и 1.
Велизар Попов остава в "Черно море"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Велизар Попов остава в "Черно море"
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Нека си представим-
Вариант 1-Оставяме на спокойствие треньора,играчите,с минимални попълнения, те се стягат,играят мъжки,за емблемата,достойно,е ще има и загуби ,но кой не губи!Догодина пак евротурнири(но не в Бургас ,ами на Тича)и приказката продължава...-вероятност-20%.
Вариант 2-На Тича акостира Тройчо,Херо,Андоне или Баба ми-идват 15 евроанонимници от който треньора взима % за трансфера,провал,никакви резултати,виновно е глобалното затопляне...оставка,усвоени са едни кинти и всички са доволни-вероятност 5%.
Вариант 3-Няма треньор,няма отбор,няма фенове,продажба на мачове,ръководството го боли Х..,абе вобще заприличваме на Спартак,има само форумни бабаити и поплювковци и какво правим...-вероятност-0%(надявам се)
А вашето мнение?
Вариант 1-Оставяме на спокойствие треньора,играчите,с минимални попълнения, те се стягат,играят мъжки,за емблемата,достойно,е ще има и загуби ,но кой не губи!Догодина пак евротурнири(но не в Бургас ,ами на Тича)и приказката продължава...-вероятност-20%.
Вариант 2-На Тича акостира Тройчо,Херо,Андоне или Баба ми-идват 15 евроанонимници от който треньора взима % за трансфера,провал,никакви резултати,виновно е глобалното затопляне...оставка,усвоени са едни кинти и всички са доволни-вероятност 5%.
Вариант 3-Няма треньор,няма отбор,няма фенове,продажба на мачове,ръководството го боли Х..,абе вобще заприличваме на Спартак,има само форумни бабаити и поплювковци и какво правим...-вероятност-0%(надявам се)
А вашето мнение?
GO HARD OR GO HOME!
-
orkata8106
- Контакти:
Не мога да ви разбера повечето, какво точно искате от момчето? От както е поел отбора, не помня да е можел да използва и половината от лидерите в повечето мачове
. Победи Левскарите с 4:1...опс, грешка ,...смаза ги !!! Може би най-голямата грешка беше простотията с изкарването на резервите с/у Миньор
и продължението после за купата с/у Калиакра,.....но във футбола има и такива моменти
.
А, че вижданията му за футбола се различават от нашите
, ....че кои сме ние,...нещо не мога да се сетя ?!! ( най- добрите футболни специалисти, до които се допитват всички,..може би не
)
ПП: Недоволни винаги ще има,.....нека не ставаме като софийските привърженици,...моля ви!!!!
А, че вижданията му за футбола се различават от нашите
ПП: Недоволни винаги ще има,.....нека не ставаме като софийските привърженици,...моля ви!!!!
За и против оставането на Велизар и евентуалното назначавне на ,,скъп" треньор.Не че зависи от нас,но да излеем кой каквото има да казва по темата с доводи,а не обичайното плю,плю,и последващото псуване и взаимните обвинения,кой е по-по-най моряк и кой-не.Мисля че нямаме нужда от това,да се конфронтираме моряците и да заприличваме на феновете от едно софийско тимче,разделени на Бог знае колко фракции.Мисля че имаме преди всичко нужда от единство в името на общата цел.И така,аз ще дам моите + и -.Надявам се и вие.Нека запазим добрия тон помежду си!
Понеже настоящия ни треньор е Попов,предлагам да започнем с него.
ЗА-Млад,амбициозен,нахъсан,с модерни идеи и една особена нагласа,която по принцип притежават добрите треньори.А именно-изграждането на приоритети и опит за постигането на целите,съобразявайки се с моментните възможности на отбора и предстоящия противник.От дълго време в Черно море.Познава играчите които идват от школата и няма нищо против да залога на някои от тях в мъжкия отбор.В смисъл че се получава приемственост.Има чувство за чест и не се притеснява да поема отговорност.Работи може да се каже за без пари,сравнен с някои от потенциалните кандидати за слава на Тича.Бих казал че се справи сравнително прилично,поставен на колене от липсата на най-важните играчи на Морето през футболната година.Обвиненията в защитна игра не приемам,поради факта,че разполагахме основно с дефанзивни играчи.И СЪР да беше треньора,как щеше да играе при липса на атакуващи футболисти?Между другото,пробва да надиграва Литекс с този потенциал и логичното се случи.Радващото е че си взе поука и срещу Локо сф му се получи.Срещу Левски почти.Израства с всеки мач,което показва желанието му да се развива.Относно селекцията,която успя да спретне зимата.Два удара и една греда и половина.
В смисъл-Божилов и Сашо-попадения и Аврамов греда.За Ратников-играч с потенциал,но както съм споделял и друг път,има сериозни проблеми с личния си живот,който не е съобразен с изискванията за професионален играч.Това трудно може да се разбере при покупката на даден играч,при положение че е много млад и няма отзиви от други клубове за поведението му.Много важен ход е поставянето на Адемар на правилната позиция,където бразилеца е най полезен.
Дотук с плюсовете.Малко внимание и на минусите.
Против-На първо място,очевадната липса на опит.Психиката му определено не издържа при поредния проблем в морето,а именно контузията на Жорката.Не успя да запази хладнокръвие и предаде част от своята паника на отбора в мача на сезона ни.Резонно го загуби/в следствие на поредица от грешки,причинени именно от тази паника и липса на опит/.След загубата от Каварна и подадената и неприета оставка се схумна съвсем и видимо загуби мотивация,която сякаш започна да се връща след мачовете с Локо и Левски.Много лоша подготовка/поради независещи от него причини/вследствие на което не успяхме да се предпазим от всевъзможни контузии.
След като изложих плюсовете и минусите,си мисля че е необходимо и даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му се даде шанс да изкара поне още един сезон начело на отбора.Да си направи сам селекцията и подготовката и чак тогава ще можем да разберем става ли в пълна степен този треньор,или все още не е дорасъл за такива отговорности.Има и още нещо,което ще го сложа при отрицателните качества,макар че мястото му не е точно тука.ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е КЪСМЕТ!А в големия футбол,без късмет си заникъде.
ОТНОСНО ЕВЕНТУАЛНИТЕ БЪДЕщИ ТРЕНЬОРИ С ВИЗИТКИ.
Примерно Стойчо,Херо или Гочето.Треньори ползващи скъпи селекции/между 1 и 2 млн/ и получаващи дебели заплати от шпорядъка на 20-30000евро на месец.Нека видим какво ще се получи.С тези пари,някъде около 5000000 лева за сезон само за заплати и нови поълнения ще станем ЕВЕНТУАЛНО носители на медали и купа.Не сигурно.Освен това ще има изхарчени пари за подготовка в скъпи места.Дали с част от тзи пари,няма да постигнем същото примерно и с Велизар?Аз си мисля че да!Но е приоритетно тези пари да се дадат за реконструкция на Тича,а играчи на прилично ниво има и без пари.Примерно Мишо Венков и Еньо + един два разиграващи халфа.След като се отървем от баласта и привлечем необходимата класа,догодина си мисля че ще играем отново водеща роля в първенството,макар и с Велизар начело.Да не би с Кольо да имаше грандиозни селекции за много пари?Не!Просто много работа,изцеждане на максимума от играчите и не на последно място-КЪСМЕТА НА БАТЕ ВИ КОЛЬО!За сега толкова.Вие сте на ход форумни колеги.
ЗА-Млад,амбициозен,нахъсан,с модерни идеи и една особена нагласа,която по принцип притежават добрите треньори.А именно-изграждането на приоритети и опит за постигането на целите,съобразявайки се с моментните възможности на отбора и предстоящия противник.От дълго време в Черно море.Познава играчите които идват от школата и няма нищо против да залога на някои от тях в мъжкия отбор.В смисъл че се получава приемственост.Има чувство за чест и не се притеснява да поема отговорност.Работи може да се каже за без пари,сравнен с някои от потенциалните кандидати за слава на Тича.Бих казал че се справи сравнително прилично,поставен на колене от липсата на най-важните играчи на Морето през футболната година.Обвиненията в защитна игра не приемам,поради факта,че разполагахме основно с дефанзивни играчи.И СЪР да беше треньора,как щеше да играе при липса на атакуващи футболисти?Между другото,пробва да надиграва Литекс с този потенциал и логичното се случи.Радващото е че си взе поука и срещу Локо сф му се получи.Срещу Левски почти.Израства с всеки мач,което показва желанието му да се развива.Относно селекцията,която успя да спретне зимата.Два удара и една греда и половина.
В смисъл-Божилов и Сашо-попадения и Аврамов греда.За Ратников-играч с потенциал,но както съм споделял и друг път,има сериозни проблеми с личния си живот,който не е съобразен с изискванията за професионален играч.Това трудно може да се разбере при покупката на даден играч,при положение че е много млад и няма отзиви от други клубове за поведението му.Много важен ход е поставянето на Адемар на правилната позиция,където бразилеца е най полезен.
Против-На първо място,очевадната липса на опит.Психиката му определено не издържа при поредния проблем в морето,а именно контузията на Жорката.Не успя да запази хладнокръвие и предаде част от своята паника на отбора в мача на сезона ни.Резонно го загуби/в следствие на поредица от грешки,причинени именно от тази паника и липса на опит/.След загубата от Каварна и подадената и неприета оставка се схумна съвсем и видимо загуби мотивация,която сякаш започна да се връща след мачовете с Локо и Левски.Много лоша подготовка/поради независещи от него причини/вследствие на което не успяхме да се предпазим от всевъзможни контузии.
След като изложих плюсовете и минусите,си мисля че е необходимо и даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му се даде шанс да изкара поне още един сезон начело на отбора.Да си направи сам селекцията и подготовката и чак тогава ще можем да разберем става ли в пълна степен този треньор,или все още не е дорасъл за такива отговорности.Има и още нещо,което ще го сложа при отрицателните качества,макар че мястото му не е точно тука.ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е КЪСМЕТ!А в големия футбол,без късмет си заникъде.
Примерно Стойчо,Херо или Гочето.Треньори ползващи скъпи селекции/между 1 и 2 млн/ и получаващи дебели заплати от шпорядъка на 20-30000евро на месец.Нека видим какво ще се получи.С тези пари,някъде около 5000000 лева за сезон само за заплати и нови поълнения ще станем ЕВЕНТУАЛНО носители на медали и купа.Не сигурно.Освен това ще има изхарчени пари за подготовка в скъпи места.Дали с част от тзи пари,няма да постигнем същото примерно и с Велизар?Аз си мисля че да!Но е приоритетно тези пари да се дадат за реконструкция на Тича,а играчи на прилично ниво има и без пари.Примерно Мишо Венков и Еньо + един два разиграващи халфа.След като се отървем от баласта и привлечем необходимата класа,догодина си мисля че ще играем отново водеща роля в първенството,макар и с Велизар начело.Да не би с Кольо да имаше грандиозни селекции за много пари?Не!Просто много работа,изцеждане на максимума от играчите и не на последно място-КЪСМЕТА НА БАТЕ ВИ КОЛЬО!За сега толкова.Вие сте на ход форумни колеги.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- I love Black Sea
- Контакти:
Veso1913 написа:За и против оставането на Велизар и евентуалното назначавне на ,,скъп" треньор.Не че зависи от нас,но да излеем кой каквото има да казва по темата с доводи,а не обичайното плю,плю,и последващото псуване и взаимните обвинения,кой е по-по-най моряк и кой-не.Мисля че нямаме нужда от това,да се конфронтираме моряците и да заприличваме на феновете от едно софийско тимче,разделени на Бог знае колко фракции.Мисля че имаме преди всичко нужда от единство в името на общата цел.И така,аз ще дам моите + и -.Надявам се и вие.Нека запазим добрия тон помежду си!
+1
Нормално е да има гласове за Велизар,да остане треньор.За и против,има навсякъде.Но кажете ми(вчера питах тук и veselin 72,също пита),какъв е лиценза на Велизар?Нали няма ПРО-лиценз и не може да води отбор,от А група,през следващия сезон?Тогава защо да остава?
Вчера в 7 дни спорт,имаше статия на същата тема.Визираха основно Зафиров на ЦСКА и отбелязоха че,Дуци и В.Попов също нямат лиценз,за старши-треньори.
Само Черно море.
Велизар да ходи другаде да се учи!Пропиля уникален шанс,който се случва на 100г.- 1път, по най-левашкия начин.Без треньор да бяхме играли срещу Калиакра пак щяхме да бием./излиза срещу Калиакра с 1 нападател и какви смени само!: 57 мин Адемар-> <-Юруков; 61мин Божилов -> <- Т.Колев; 71мин Маркес -> <-Заков Едва ли има в историята на Ч.Море по-глупаво изигран мач! Адемар,Божилов,Т.Колев и Юрука трябваше да са на терена заедно!/+Р.Николов?!/ Отделно гафа с Миньор-там трябваше да играят всички които не висят с картони.
Sole написа:Велизар да ходи другаде да се учи!Пропиля уникален шанс,който се случва на 100г.- 1път, по най-левашкия начин.Без треньор да бяхме играли срещу Калиакра пак щяхме да бием./излиза срещу Калиакра с 1 нападател и какви смени само!: 57 мин Адемар-> <-Юруков; 61мин Божилов -> <- Т.Колев; 71мин Маркес -> <-Заков Едва ли има в историята на Ч.Море по-глупаво изигран мач! Адемар,Божилов,Т.Колев и Юрука трябваше да са на терена заедно!/+Р.Николов?!/ Отделно гафа с Миньор-там трябваше да играят всички които не висят с картони.
Искаш не искаш ще го търпиш това е положението.И аз отстрани го "разбирам" футбола,но не давам акъл и не искам да съждавам напрежение в отбора от трибуните и затова гледам само да го подкрепям.Няколко фена го казаха спокойствие трябва на отбора и по-малко контузии. Треньора колкото и да се пънеш тука не си ти които ще го смениш.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Sole написа:Велизар да ходи другаде да се учи!Пропиля уникален шанс,който се случва на 100г.- 1път, по най-левашкия начин.Без треньор да бяхме играли срещу Калиакра пак щяхме да бием./излиза срещу Калиакра с 1 нападател и какви смени само!: 57 мин Адемар-> <-Юруков; 61мин Божилов -> <- Т.Колев; 71мин Маркес -> <-Заков Едва ли има в историята на Ч.Море по-глупаво изигран мач! Адемар,Божилов,Т.Колев и Юрука трябваше да са на терена заедно!/+Р.Николов?!/ Отделно гафа с Миньор-там трябваше да играят всички които не висят с картони.
Искаш не искаш ще го търпиш това е положението.И аз отстрани го "разбирам" футбола,но не давам акъл и не искам да съждавам напрежение в отбора от трибуните и затова гледам само да го подкрепям.Няколко фена го казаха спокойствие трябва на отбора и по-малко контузии. Треньора колкото и да се пънеш тука не си ти които ще го смениш.
Защо изобщо има тогава форум на Черно море щом никой няма право да отправи дори и най-малката критика? Да изкаже мнението си. Да вземем да го закрием пустия му форум! Защото нашия форум ми заприлича на нещо, което мислех, че отдавна е отминало. Времето когато ни изкарваха под строй от училища и предприятия по улиците да посрещаме някое партийно величие. Трябваше да се усмихваме и да махаме знаменца макар, че ни се псуваше. В стадото никой няма право на собствено мнение, нали?!! Да ама не! Не ме уплаши тогавашната полицейска държава каквото и да ми е коствало, та сега ли?
Запомнете едно момичета и момчета: ФУТБОЛЪТ Е ИГРА СЪЗДАДЕНА ЗА ФЕНОВЕТЕ, А НЕ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО НА ЕДИН ИЛИ ДРУГ СОБСТВЕНИК ИЛИ ТРЕНЬОР!!! Всеки фен щом носи в сърцето си цвета на любимия отбор, ходи по мачове и си дере гърлото в подкрепа на отбора си, той не само може, а е и длъжен да бъде коректив.
За сега толкова, че ракията ми се стопли.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аз изказвам мое мнение така ги виждам нещата така ги пиша.Някои футболисти им трябваше определено време да се нагодят към играта на даден отбор примери Миро Манолов,Дани Георгиев,Адемар беше им даден шанс и те го оправдаха.Защо да не се даде шанс и на треньора или търпението ние малко вече? 50 години търпяхме за едно 3-то място,а 2-3 години (може и по-рано) можем да потърпим за нещо по-голямо надявам се!? Лошо няма да има критика,но не само мрънкане.Живи и здрави да сте и дано всички имаме щастливи мигове с любимия ни отбор!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?