Гонзо на световното през 1998

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Гонзо на световното през 1998

Мнениеот acmilan » 08 май 2010 16:40

Tommi написа:Доколкото си спомням, няколко години след световното Гонзо беше основният нападател на националния отбор, а Мартин Петров и Бербатов се бореха за титулярно място.

Тогавашният селекционер Стойчо Младенов ги редуваше общо взето си спомням,но годините за националния отбор като цяло бяха слаби и никой не изпъкна по онова време,освен епизодични прояви като гола на Бербатов срещу Дания,на Гонзо срещу Северна Ирландия като гост и двата гола на Мартин в домакинството на ирландците.Като цяло пак си бяхме трети в групата и тогава :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2010 16:41

foryoubitch написа:Чудно ми е тогава гонзо игра ли , играли ли са двамата с Бербатов нападатели или Стойчков каде има головете му
АЗ САМО СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА ЗАДНА НОЖИЦА МАЙ БЕШЕ СРЕЩУ ХЪРВАТИЯ 8-)
Казвали са ми че Йовов и Стойчков са играли нападатели

Като ти гледам аватара и.................................... (puke)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 май 2010 16:48

Здравко Здравков, Борислав Михайлов, Радостин Кишишев, Трифон Иванов, Златко Янков, Гошо Гинчев, Ивайло Йорданов, Мариян Христов, Даниел Боримиров, Красимир Балъков, Любослав Пенев,Емил Костадинов, Христо Стоичков, Милен Петков, Ивайло Петков, Илиян Илиев, Георги Бачев, Анатоли Нанков, Георги Иванов, Росен Кирилов,Стоичо Стоилов, Адалберт Зафиров
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 08 май 2010 17:42

До колкото помня задната ножица на Гонзо е срещу Швеция.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 08 май 2010 18:10

Аз помня в много важната квалификация срещу Унгария Гонзо влезе в края и за пет минути на два пъти извеждаше Бербатов в идеални позиции и Митко само сераше. Така остан равен с гол на Стилиян и загубихме шансове за класиране. Това беше 2005 и треньор беше Стоичков.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 08 май 2010 18:38

За националния отбор Георги Иванов има 33 мача и 4 гола.Това е принуса му за България

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 май 2010 20:26

анто маина написа:За националния отбор Георги Иванов има 33 мача и 4 гола.Това е принуса му за България
Гонзо-абсолютен анонимник на ниво Национален отбор :evil: Историята му е отредила място в забравата.Всъщност то нямаше място за него в състава-но заради тогавашния плач на синята журналистическа гилдия,го взеха от немай къде. А спомняте ли си как му викаха титаните на перото и словото"Гонзо Велики" :lol: и тръбяха че точно той е онова което липсва на Манчестър Юн. или Валенсия(сила в ония години) ;) да бъдат абонирани за купата на ШЛ!! От ония времена излязоха и много смешни истории когато беше в Рен :lol: "Най-скъпо платения фен на РЕН е посетил всички мачове на отбора си през този сезон. За награда понякога го пускат за по 5-6 минути да порита" Виц от Меридиан Мач : Баджанак, кой е най-големия фен на РЕН?
- Гонзо - пътува на всички мачове на тима в провинцията :lol: :lol: :lol:
Гонзо в Рен!", "Гонзо в Рен!"
пак го чувам тоз рефрен
От Париж до Лесидрен
всички плачат все за мен
штото казва CNN
имате звезда в Рен и ред други такива.За френския от който не научи и дума да не говорим-то вече си е направо култова тема

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 май 2010 13:42

tekumse написа:Аз помня в много важната квалификация срещу Унгария Гонзо влезе в края и за пет минути на два пъти извеждаше Бербатов в идеални позиции и Митко само сераше. Така остан равен с гол на Стилиян и загубихме шансове за класиране. Това беше 2005 и треньор беше Стоичков.

аз пък помня за същия мач уникално тъп гл вкаран на неадекватен Ивнаков директно от далечно центриране, подозирам че мога да го окачества като осиране...

Върни се в “Левски”