Чемпиъншип-плейофи-прогнози,мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Чемпиъншип-плейофи-прогнози,мнения
аз сам за КАРДИФ,цяла година играят постоянно...и са предвидими за тотото.Успех пичове,и да ми донесете нови печалби...
FORZA CESENA !!!
Стадионите им са уникални дори на второ и трето ниво.Аз лично съм ходил на Рико Арина-новия на Ковънтри,който между другото струва някакви си 56млн.лири и трябва да ти кажа че чувството е незабравимоRed_Pride написа:ето и стадионите на отборите,които според мен са истински красавци

Аз предпочитам да влезе една от легендите на английския футбол Нотингам!Ако не те Лестър или Кардиф!
Видях ви ,че пишете и за стадиони.Само ще ви кажа ,че ще ъпгрейдват стадиона на Кардиф до 50000 ,а ще строят нов на Нотингам който ще е с капацитер 54000 места
[offtopic]Това е Англия все пак.Родината на футбола![/offtopic]
Видях ви ,че пишете и за стадиони.Само ще ви кажа ,че ще ъпгрейдват стадиона на Кардиф до 50000 ,а ще строят нов на Нотингам който ще е с капацитер 54000 места
[offtopic]Това е Англия все пак.Родината на футбола![/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Нотингам ще се върне !!!
Това е чувството,което в нас гори ..

Според мен, който и да влезе във Висшата лига, догодина ще се върне обратно, заедно с Уест Бромич и Уулвърхемптън. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Blue_Girl
- Контакти:
Аз съм за Лестър.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Според мен ще са Нотингам или Лестър.В момента обаче друг знаменит английски отбор прави мача на сезона си! Лийдс 2:1 Бристъл Сити, "Белите" са с човек по-малко и изоставаха в резултата с 1:0, и направиха пълен обрат!Този отбор според мен трябва да се върне колкото се може по-скоро във Премиършип!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Tommi написа:Според мен, който и да влезе във Висшата лига, догодина ще се върне обратно, заедно с Уест Бромич и Уулвърхемптън.
Е недей така де!Уулвърхямптън са един от любимите ми отбори,а и имат славна история
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Tommi написа:Според мен, който и да влезе във Висшата лига, догодина ще се върне обратно, заедно с Уест Бромич и Уулвърхемптън.
Е недей така де!Уулвърхямптън са един от любимите ми отбори,а и имат славна история
Тогава се надявай да се преборят за оставане с Уигън или Стоук
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Parmalat написа:Tommi написа:Според мен, който и да влезе във Висшата лига, догодина ще се върне обратно, заедно с Уест Бромич и Уулвърхемптън.
Тогава се надявай да се преборят за оставане с Уигън или Стоук
Стягат здрава селекция сега като отворят трансферния пазар и се класират в златната среда
[center]R.I.P[/center]