Литекс - лятна селекция и подготовка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Литекс - лятна селекция и подготовка

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2010 14:21

Ивелин Попов пред трансфер в Астън Вила

Тотнъм ще гледа Ивелин Попов с Белгия

Батков чака помощ от Гриша Ганчев да върже бюджета на Левски
Междувременно от Ловеч сложиха точка на "сините" спекулации, че Левски ще привлече третият капитан на Литекс - Мишо Венков. Доскорошният национал е обещал да поднови контракта си с "оранжевите", тъй като в България имал намерение да играе само и единствено в Ловеч, стига да е желан там.

---------------

Привлечени:
Флорин Брату - от Динамо Букурещ (под наем до 31.12.2010г)

Напуснали:
Светослав Тодоров - под наем във Видима-Раковски
Момчил Цветанов - под наем във Видима-Раковски
Последна промяна от PFC Litex на 15 юни 2010 01:06, променено общо 3 пъти.
Изображение

urkoto

Re: Литекс - лятна селекция и всякакви там спекулации...

Мнениеот urkoto » 08 май 2010 14:51

Кога отваря трансферния прозорец?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
toni_botevista_1912
Контакти:

Мнениеот toni_botevista_1912 » 08 май 2010 15:00

urkoto написа:Кога отваря трансферния прозорец?

[offtopic]1 iuni otvarq transferniq prozorec sry za latinicata shte go installiram i shte pisha s nego :)[/offtopic]

Пиши на Български език ! - paceto

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 май 2010 15:24

Е то реално подготовката ни би трябвало да почва около 15-ти юни ако не се бъркам, при положение, че първия ни мач в Европа е 15-ти юли? Тъй че каквото ще се купува и продава ще се купува и продава до 15-ти юни, поне аз тъй ги виждам нещата :?

Бтв, в статията за процента солидарност се говори за едни суми между 4 и 5 млн ПАУНДА - предвид източника на новината, това ли е действителната цена на Попето към момента?

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2010 15:24

toni_botevista_1912 написа:
urkoto написа:Кога отваря трансферния прозорец?

1 iuni otvarq transferniq prozorec sry za latinicata shte go installiram i shte pisha s nego :)

Аз пък си мислех, че отваря на 1ви Юли :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 08 май 2010 15:30

Литекс трябва да си запазят отбора и като гледам без да претендирам че ги следя редовно,мисля че нямат нужда от кой знае какви нови попълнения,имат конкуренция на всеки пост..

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 08 май 2010 15:48

При положение, че ще атакуват Шампионска лига, би трябвало да вземат нови добри играчи. При това нямат много време за селекция и чудно как ще смогнат с това и с ремонта на стадиона до първия им мач през юли.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 08 май 2010 15:54

с малки изключения Литекс винаги са ми харесвали как играят в евротурнирите,но миналата година особено мачовете с Бате,въпреки че в първия мач биха скоро по грозен и безидеен футбол не бях гледал.Мисля че в момента отбора ако може трябва да се запази,но в атакуващ план футболистите трябва да са малко по агресивни.Иначе вярвам че с малко повече късмет Литекс може да са втория отбор в шампионската лига.Успех!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2010 16:04

Нови попълнения ще има. Ще вземем 100% централен нападател и разиграващ халф.

Темата я пускам сега, тъй като
urkoto написа:Е то реално подготовката ни би трябвало да почва около 15-ти юни ако не се бъркам, при положение, че първия ни мач в Европа е 15-ти юли? Тъй че каквото ще се купува и продава ще се купува и продава до 15-ти юни, поне аз тъй ги виждам нещата :?

И в момента усилено се работи по селекцията и по-чести ще излизат различни статии, а темата е именно с тази цел да се води дискусия на едно място.
Преди да почне подготовката трябва да сме готови със селекцията.

novnik написа:При положение, че ще атакуват Шампионска лига, би трябвало да вземат нови добри играчи. При това нямат много време за селекция и чудно как ще смогнат с това и с ремонта на стадиона до първия им мач през юли.

Тези които правят селекция и подготовка не се занимават с ремонтните дейности на стадиона
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 май 2010 16:55

А случайно да знаеш дали ръководството имат намерение да продават Нифлор? Тъй като споменаваш централен нападател в списъка за селекцията, а както аз ги виждам нещата, в такъв случай Нифлор ще си замине, защото просто в схемата ни няма място за втори нападател, а според мен Нифлор е твърде класен за да търка пейка в "А" ПФГ. Отделно, изглежда сякаш Червенков няма да му даде почивка и до края нашите ще гледат да го правят голмайстор на "А" група с цел да му вдигнат цената, та затова си правя извода, че действително мислят да го продават

Иначе аз по принцип много го харесвам него и съм по-скоро против да се разделяме, по-класен е от разни Камбуровци и Генковци и Еньовци и т.н. голаджии, подвизаващи се в България

Върни се в “Литекс”