Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?
По скоро Лампард и Рууни с бялата фланелка

- Middlesbrough
- Контакти:
Меси все още играе за удоволствие, едва когато започне да приема футбола като работа може да се замисли лекинко за преминаване в Реал, но се съмнявам.
Фен съм на Мадрид бих искал Меси да играе за любимия ми отбор но ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО защото Меси не гледа парите и играе за удоволствие и за тва е най-добрия 
veseo написа:
Интересно, а в Реал трайността им е половин сезон - пример Роналдо блестеше като дойде, но сега вече... не. За по-малко от сезон. Камоли да говорим за създадени от вас звезди, такова чудо нЕма.
Ти кога последно си гледал мач на Реал Мадрид. Роналдо вече не блестял
Само Черно море.
Madridist написа:veseo написа:
Интересно, а в Реал трайността им е половин сезон - пример Роналдо блестеше като дойде, но сега вече... не. За по-малко от сезон. Камоли да говорим за създадени от вас звезди, такова чудо нЕма.
Ти кога последно си гледал мач на Реал Мадрид. Роналдо вече не блестял![]()
![]()
Последния мач с Майорка хеттрик, сам би отбора им, предишния с Осасуна пак вкара два гола и донесе победата, дотук в сезона ,Роналдо има 32 мача и е вкарал ... 32 гола. Това,ако не е блестене, не знам кое е. Категорично мога да завявя, че Роналдо е най-успешната покупка за Реал в последните години. А това,че Белия Балет не създава звезди, явно не говори много добре за теб. От сегашния отбор - Раул, Касиляс, Гути, явно не си чувал и за "Петорката на ястреба" . Реал Мадрид винаги е имал много силна футболна школа, постоянно излизат от там талантливи млади играчи(като един Алваро Негредо), но само и единствено заради малоумията на Перес не им се дава шанс. Сега вече се вижда малко подобряване, още един наш юноша(Гранеро) вече се превърна в твърд титуляр в отбора, през лятото се говори, че в тима ще дойдат още свежи попълнения от нашата школа. Като цяло съм твърдо за налагането в отбора на млади испански момчета, като Серхио Каналес
+1 Аз някъде четох, че Реал ще си вземе и Дани Парехо от Хетафе обратно

thebully написа:а дали Меси ще иска да ходи в Мадрид въобще,не всичко е пари на този свят![]()
![]()
А не ми говорете простотии.....Меси след Бекъм има най-много рекламни договора.Затова Меси си е рекламно лице и не играе само зареди самата игра.Не го искам вече....много е добър но Роналдо показа,че е по качествен играч,който не е на това мнение да каже.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Corwin написа:Меси все още играе за удоволствие, едва когато започне да приема футбола като работа може да се замисли лекинко за преминаване в Реал, но се съмнявам.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността
Както аз на Песа не приех предложението на Барса, въпреки че бях в слаб отбор, така и Меси никога няма да заиграе при нас...
Това е все едно Раул да облече тяхната фланелка...
Невъзможно е....
Иначе аз препдочитам Шави и Иниеста.....