Марто Петров: Притеснен съм, може да се наложи да прекратя к

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Марто Петров: Притеснен съм, може да се наложи да прекратя к

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2008 00:08

Крилото на Манчестър Сити и националния отбор на България Мартин Петров бе в много лошо настроение, след днешната церемония за Футболист на годината. Той заяви, че в момента не го интересува нищо друго освен здравето му.
"Притеснен съм сериозно за състоянието си. Лекарите ми казват, че всичко е наред, но аз продължавам да чувствам болки когато ходя и тичам. Знам, че не е наред. Много футболисти са прекратявали кариерите си, заради такива контузии, а аз вече за пореден път имам проблем на това място. Вече започват да ми минават мисли, че мога да прекратя кариерата си, да спра с футбола. Надявам се, че ще се възстановя, но в момента ми е наистина много тежко", заяви бързоногото крило.

Той допълни, че намира за резонно петото си място в анкетата. "Нормално е да съм извън тройката. Все пак дълго време не играх. Така е по-добре, иначе пак щяха да тръгнат слухове, че изкуствено съм поставен там - заради мениджъра ми, заради Стоичков и т.н. Бербатов го каза - важно е уважението, все пак сме съотборници, а не толкова мястото. Радвам се, че тази година нямаше бойкоти", коментира Петров.

"Сега наистина виждам кои са истинските ми приятели, докато съм контузен. Радвам се, че мога да разчитам на тяхната подкрепа и се надявам да мога да се завърна на терена", завърши играчът на Манчестър Сити.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Марто Петров: Притеснен съм, може да се наложи да прекратя к

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2008 00:08

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 28 дек 2008 00:19

Е това ако е вярно си е е***о майката. Вижда се, че е един от малкото които играят със сърце за нац.отбор

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 28 дек 2008 00:49

оф кофти работа . дано Марто се оправи ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 28 дек 2008 02:12

Най-добрия ни фудболист(спорет мене)мисли за прекратяване на кариерата множалко ако стане това.Но ако стане национал няма да има повече.Грузия ще бъдат богове пред нас.

Потребителски аватар
KlaasJanHuntelaar
Контакти:

Мнениеот KlaasJanHuntelaar » 28 дек 2008 10:32

Това снощи като го прочетох направо ми стана много гадно за Марто.И контузията е благодарение на лекарския щаб на националния !
Истинският футбол е на албиона.

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 28 дек 2008 10:41

ауе "обичам левски" ти мислиш ли малко бе глупак???дано се оправи марто, защото ни е спукана работтаа
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 дек 2008 10:49

to6kata1912 написа:ауе "обичам левски" ти мислиш ли малко бе глупак???дано се оправи марто, защото ни е спукана работтаа

Тя сега щото не ни е спукана ;)

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 28 дек 2008 12:04

Тъжно :shock: .МАРТИН е най-сърцатия ни играч,който не играе на 100% в Национала,той играе на 120%!!!Затова е и контузен да припомним,защото не щади сили за Родината.Освен това,макар и БЕРБА да е световна класа,да имаме и други играчи в Западните клубове....само МАРТО има характера на лидер!Това е факт.На Евро 2004 се видя как изяде адзурите почти сам,сам се бореше и в Румъния от 2:0 стана 2:2.Жалко,жалко,дано се възстанови и да води лъвовете отново :twisted:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”