Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 11:34
Е,тука просто няма как да заеме който и да е страната на Ратников.Какво е направил,че да иска повече пари?Едно голямо нищо и на фона на това да иска пари?Ами тоягата и толкова.Правилно решение.Ами ако вземе,че вкара 2-3 гола той ще поиска по 30 000 заплата като Периш.Колкото до Еньо Картофчев съм по-скоро твърдо против защото:
1.От новия сезон ще имаме Миро Манолов,Георги Божилов,Румен Николов и Тошко Колев в атака.4 нападатели с всякакви възможни вариации-3 в атака,2-ма,1 и т.н.Просто Картофчев е ненужен тука
2.Има ужасен характер и режим,по слуховете е пълен алкохолик и не спазва никакви норми и режими,гуляйджия.Остаете това,че ще си гуляйства и тука,ами ще повлече и още 2-3 след себе си и край,колектива му се е*а мамата
3.Много по-притеснителното.Някоя уууумна,много умна глава с власт в клуба ще реши,че имаме много нападатели и е време да се продаде лидера там-Миро Манолов.Гонзий от Подуяне отдавна му е хвърлил око,дори го определи за най-добър в България на този пост с което съм съгласен.Лошото е,че се вижда разликата с Миро и без Миро какво става в Черно Море и за какъв рязък спад на качеството говорим.Но дойде ли Картофчев спокойно може да броим Миро за пътник на запад/изток(а защо не и към Подуяне,където този пост е невралгичен)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...