34 дни преди Мондиал 2010-кой е фаворит за титлата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: 34 дни преди Мондиал 2010-кой е фаворит за титлата?

Мнениеот Saint Etienne » 07 май 2010 15:53

soilwork написа:Определено очакванията за силен шампионат са големи,но със сигурност това ще бъде "най-шумното първенство" в историята на футбола :lol: В ЮАР обаче няма да те приемат сериозно, ако не влезеш на стадиона с вувузела в ръка. Уникален за тази страна, пластмасовият инструмент подразни много хора зад граница, най-вече в Европа. Много от телевизионните компании се оплакаха от непрекъснатата врява по време на Турнира на Конфедерациите-то така си беше де :lol: Оригиналната вувузела е пластмасов рог в най-различни цветове, дълъг е 61 сантиметра и тежи не повече от 110 грама. Името му идва от зулуски и означава „вдига врява”. Ако стадионите са дори наполовина пълни, шумът от тромпетите вече надвишава този на най-големите съоръжения в Европа. Вувузелите се чуват още с влизането на първите фенове, шумът се увеличава в хода на мача, за да се превърне в непрекъснат монотонен звук, все едно идва огромен рояк пчели-аз в началото си мислех че има проблеми по трасето.....Продажбите на духовия инструмент са огромни още отсега, а се очаква да счупят рекордите по време на световните финали!!Има само един начин да се справите с проблема „Ако не можете да се надвиквате , присъединете се към тях :lol: Ако мислите, че това е неприятно за ушите ви, вземете вувузела и надувайте. Повече няма да ви дразни.”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wCbP-iZb0D8&feature=related[/youtube]

Това е отвратително :twisted: .

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 07 май 2010 16:01

Испания сега или никога,с този отбор и тази форма само те самите могат да се провалят.Когато Германия са слаби играят на финал а сега не са слаби.Бразилия е също в страхотна форма.Аржентина ако Марадона не се вдивява е способна да стъпи на върха ,но треньора е проблем №1 там.Винаги съм за Франция от 1982 до сега ,но при Доменек не играе добре макар че като изпълнители са супер ,Рибери не може да замени Зидан, Гюркуф нещо затъпка на едно място дано да се разиграят.Сърбия страшен сбор от футболисти способни са на велики дела и на гръмък провал,от балканските отбори единствено Румъния и Хърватите имат постоянна игра ние и Сърбите сме на приливи и отливи дано да са в момент на прилив комишиите :).
Последна промяна от amoros на 07 май 2010 16:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 07 май 2010 16:05

Според мен фаворити са Англия,Холандия,Испания,Бразилия но накрая Хондурас шокира света :lol: :lol: :lol: :geek:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2010 16:32

Кой беше казал 22ма ритат топката и накрая пак германците ликуват :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 май 2010 16:36

Neron написа:Кой беше казал 22ма ритат топката и накрая пак германците ликуват :lol:

Гари Линекер :mrgreen: "Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая винаги печелят германците"
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 07 май 2010 16:36

Моите фаворити и любими отбори през последните 3-4 световни първенства са Аржентина и Англия. Надявам се поне един от тези два отбора да е на финал. Гаучосите разполагат с феноменални играчи, крайно време е да направят нещо голямо. Същото се отнася и за Англия. Нямат чак такива звезди, но пък като колектив са доста стойностни. Дано Бразилия и Германия се провалят, много ми са противни. Очаквам традиционно добро представяне от африканските отбори. Един от тях ще бъде изненадата на първенството.

НАПРЕД АРЖЕНТИНА И АНГЛИЯ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 май 2010 16:39

Англия, Германия и Испания. Като най-вероятен от тези ми изглежда Германия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2010 18:24

Blue_Girl написа:
THE G.A.M.E написа:Фаворитите .....са традиционните сили.
Бразилия, Аржентина ( южноамериканските гиганти ги слагам пред всички останали ....щото първенството не е в Европа и аз очаквам НЕ-европейски тим да е шампион ) ....още разбира се: Испания ( Европейският шампион, как иначе ) ; Англия ( но само заради Капело ) ; Германия ( по традиция ) .....можеби и Код ' Д Ивоар .....това са според мен.
От другите сочени за фаворити ...... ( Италия, Холандия, Франция ) .....смятам, че всички те, ще се провалят ( макс четвъртфинали според мен ) !
Очаквам изненада от САЩ и някой от останалите латиноси ( южноамериканци )

Не мога да се съглася с теб само за 1 нещо:
Че няма да бъде европейски шампиона.

Ще видим това ......за мен мечтания финал е > Испания - Аржентина.
Дай боже да позная .....защото шоуто ще е пълно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 май 2010 18:58

amoros написа:Испания сега или никога,с този отбор и тази форма само те самите могат да се провалят.Когато Германия са слаби играят на финал а сега не са слаби.Бразилия е също в страхотна форма.Аржентина ако Марадона не се вдивява е способна да стъпи на върха ,но треньора е проблем №1 там.Винаги съм за Франция от 1982 до сега ,но при Доменек не играе добре макар че като изпълнители са супер ,Рибери не може да замени Зидан, Гюркуф нещо затъпка на едно място дано да се разиграят.Сърбия страшен сбор от футболисти способни са на велики дела и на гръмък провал,от балканските отбори единствено Румъния и Хърватите имат постоянна игра ние и Сърбите сме на приливи и отливи дано да са в момент на прилив комишиите :).

Много точен коментар. Моят фаворит е Испания, вярвам в успеха на Ла Фурия и бих казал кратко и ясно-СЕГА ИЛИ НИКОГА. Другите фаворити са традиционните Бразилия и Германия. А приятната изненада на първенството ще бъдат сърбите, всяко голямо първенство има по един силен балкански отбор - (94-България и Румъния, 98-Хърватска, 2002-Турция, 2004-Гърция). В момента сърбите са най-силния балкански отбор(не случайно се класираха първи в група с Франция) и смятам, че е дошло и тяхното време за пробив на националния тим ;)

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 07 май 2010 19:11

Англия, Бразилия,Германия и Испания
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Върни се в “Футбол - Свят”