marmi52 написа::shock:
Незнам кой ще спечели световната купа, ама гледайте в Африка вече какви стадиони имат хората !![]()
![]()
Как ще ги стигнем .... африканците !?
Все пак можем да се утешим с факта, че ЮАР е наполовина "бяла" страна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Незнам кой ще спечели световната купа, ама гледайте в Африка вече какви стадиони имат хората !![]()
![]()
Tommi написа:Blue_Girl написа:Бижутера написа:бе какво ги слагате тия умрели сърби сред фаворитите - още в групите ще ги спукат от бой тия ботушари
Аз също смятам, че те няма да прескочат групата си.
Групата ще я прескочат, но са дотук. Изненадата ще е Словакия.
ogrizko написа:Хондурас и Нова Зеландия
THE G.A.M.E написа:Фаворитите .....са традиционните сили.
Бразилия, Аржентина ( южноамериканските гиганти ги слагам пред всички останали ....щото първенството не е в Европа и аз очаквам НЕ-европейски тим да е шампион ) ....още разбира се: Испания ( Европейският шампион, как иначе ) ; Англия ( но само заради Капело ) ; Германия ( по традиция ) .....можеби и Код ' Д Ивоар .....това са според мен.
От другите сочени за фаворити ...... ( Италия, Холандия, Франция ) .....смятам, че всички те, ще се провалят ( макс четвъртфинали според мен ) !
Очаквам изненада от САЩ и някой от останалите латиноси ( южноамериканци )
![]()
Бижутера написа:бе какво ги слагате тия умрели сърби сред фаворитите - още в групите ще ги спукат от бой тия ботушари
Blue_Girl написа:Tommi написа:Blue_Girl написа:Аз също смятам, че те няма да прескочат групата си.
Групата ще я прескочат, но са дотук. Изненадата ще е Словакия.
За Словакия също се съмнявам, че ще е изненадата.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта