Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Bobo_87 написа:СУПЕРРРРРР
Sole написа:Велизар (НЕ) остава треньор на ЧМ :
http://www.varna-sport.com/
VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
П.П. Проблема не е във тренера а във нас феновете работата е там че много си вдигнахме носовете от 1 трето място и амбициите ни като фенове се вдигнаха много, два кръга преди финала за купата ние вече мислехме с кои отбори ще играем в лига европа а нашите амбиции и желания се отразявати на играчите ЕМИ ЖАЛ МИ Е ДА ГО КАЖА НО СИ ГО ЗАСЛУЖИХМЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
зеления написа:VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
П.П. Проблема не е във тренера а във нас феновете работата е там че много си вдигнахме носовете от 1 трето място и амбициите ни като фенове се вдигнаха много, два кръга преди финала за купата ние вече мислехме с кои отбори ще играем в лига европа а нашите амбиции и желания се отразявати на играчите ЕМИ ЖАЛ МИ Е ДА ГО КАЖА НО СИ ГО ЗАСЛУЖИХМЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
Нали знаеш: "Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му". Не виждам нищо лошо ние, моряците да си помечтаем.
VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта