Botev fur immer
Рам върни малко назад в темата и ще видиш постната статията от 17.5.2005г.Казах ти вече,че щом не е опровергана значи е самата истина т.с. Бонев е цитиран дословно!!!Това не е вестник ШОК за да се съмняваш.
Botev fur immer,

OK... Колкото и безумно да звучи...

да примем /ей така... чисто хипотетично/, че Зума наистина е казал ТОЧНО ТОВА

... Мога ли да те попитам... Какво превръща едно ТВЪРДЕНИЕ

, автоматично във ФАКТ?!!! И втори също много важен въпрос... Ти роден и израстнал в Пловдив ли си?! Честно да ти кажа много трудно ми е да повярвам, че човек ПЛОВДИВЧАНИН може СЕРИОЗНО да прави такива АБСУРДНИ ТВЪРДЕНИЯ

!!! Не случайно попитах колко от вашите приятели "БУФЕРИ" са цигани, ама никой не ми отговори!!!
Botev fur immer
И излез малко от ролята на Остап Бендер,стига с твоите комбинации!
Какви "комбинации" бе майна?! Та... всичко, което правите е една и съща "схема" бе майна!!!

НЕОБОСНОВАНИ ТВЪРДЕНИЯ, ПОСТОЯННО И МЕТОДИЧНО РАЗПРОСТРАНЕНИ НА ВСЕВЪЗМОЖНИ МЕСТА на принципа "абе аз нека кажа на целият свят, че сестра ти е к**ва, а ти после се обяснявай, че нямаш сестра"!!!

И ОК... Няма лошо... но това, което ви прави абсолютно НЕДОСТОЙНИ в действията си, че когато трябва да превърнете ТВЪРДЕНИЯТА си във ФАКТИ изведнъж ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИ доводи са нечии пак... ТВЪРДЕНИЯ

... и то ИЗБИРАТЕЛНО и точно МАНИПУЛАТИВНО ПОДБРАНИ!!! ... А иначе нас обвниявате в МАНИПУЛАЦЯ!!!

Ей т'ва имах предвид като казах, че отдавна сте ясни!!!