Old_death написа:Какво се чудиш!Тоя потребител заедно с "вишиста" с японската кола са прочути енциклопедисти,на чиято "ерудиция" могат да завидят и личности като Ломоносов,Айнщайн,Леонардо и за който друг,оставил следа в историята можеш да се сетиш.От доста време се съмнявам,че под псевдонимите Кашчей и Хонда се крие един и същ обект.Твърде еднакви са в мерака да плюят по ЦСКА и да демонстрират широк кръг от интереси и познания.Въпросния потребител дискутира толкова убедително въпросите,касаещи ЦСКА и стадиона ни,че имам чувството,че е виждал с очите си договора за наем между спортното министерство и клубътДо време им се вързвах,но сега го давам по спокойно.Това са хора,чиято уста не може да бъде затворена и в мерака си да бъдат на всяко гърне похлупак са способни да повтарят до безкрай глупавите си расъждения и да подминават неудобните им въпроси
Не бих се отказал да съм хонда, но уви-не съм.
Не виждам нищо по темата в твоят пост, а отново обсъждане на потребители, пишещи в свободен форум.Ти също имаш странната способност да не отговаряш на неудобни въпроси, но това си ти, старият цесекар и можеш да го правиш, за разлика от другите, които са "длъжни" да отговарят.
Хайде пак кажи, кога е променен законът за устройството на парковете, както и ПУП на Софийска община?Обясни на мен, невежата, как се прави работен проект за спортен комплекс в 20 страници!Обясни, как се взема по легален път нещо, което не ти принадлежи, дори и исторически!Обясни, как ще се строи само стадион със спортни зали, без да има търговски обекти, с които да се избият парите!Обясни, защо Държавата трябва да даде безвъзмездно на една фирма, па която и да е тя, такъв парцел, в парк, в центъра на столицата!
Не ми излизай пак с мита АС-23, защото колкото вие сте им наследници, толкова са и "Септември", или те не играят