ЦСКА се сбогува с "Армията" в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА се сбогува с "Армията" в неделя

Мнениеот Кашчей » 06 май 2010 18:56

Old_death написа:Какво се чудиш!Тоя потребител заедно с "вишиста" с японската кола са прочути енциклопедисти,на чиято "ерудиция" могат да завидят и личности като Ломоносов,Айнщайн,Леонардо и за който друг,оставил следа в историята можеш да се сетиш.От доста време се съмнявам,че под псевдонимите Кашчей и Хонда се крие един и същ обект.Твърде еднакви са в мерака да плюят по ЦСКА и да демонстрират широк кръг от интереси и познания.Въпросния потребител дискутира толкова убедително въпросите,касаещи ЦСКА и стадиона ни,че имам чувството,че е виждал с очите си договора за наем между спортното министерство и клубът :o До време им се вързвах,но сега го давам по спокойно.Това са хора,чиято уста не може да бъде затворена и в мерака си да бъдат на всяко гърне похлупак са способни да повтарят до безкрай глупавите си расъждения и да подминават неудобните им въпроси ;)

Не бих се отказал да съм хонда, но уви-не съм.
Не виждам нищо по темата в твоят пост, а отново обсъждане на потребители, пишещи в свободен форум.Ти също имаш странната способност да не отговаряш на неудобни въпроси, но това си ти, старият цесекар и можеш да го правиш, за разлика от другите, които са "длъжни" да отговарят.
Хайде пак кажи, кога е променен законът за устройството на парковете, както и ПУП на Софийска община?Обясни на мен, невежата, как се прави работен проект за спортен комплекс в 20 страници!Обясни, как се взема по легален път нещо, което не ти принадлежи, дори и исторически!Обясни, как ще се строи само стадион със спортни зали, без да има търговски обекти, с които да се избият парите!Обясни, защо Държавата трябва да даде безвъзмездно на една фирма, па която и да е тя, такъв парцел, в парк, в центъра на столицата!
Не ми излизай пак с мита АС-23, защото колкото вие сте им наследници, толкова са и "Септември", или те не играят :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 май 2010 19:54

Old_death написа:Какво се чудиш!Тоя потребител заедно с "вишиста" с японската кола са прочути енциклопедисти,на чиято "ерудиция" могат да завидят и личности като Ломоносов,Айнщайн,Леонардо и за който друг,оставил следа в историята можеш да се сетиш.От доста време се съмнявам,че под псевдонимите Кашчей и Хонда се крие един и същ обект.Твърде еднакви са в мерака да плюят по ЦСКА и да демонстрират широк кръг от интереси и познания.Въпросния потребител дискутира толкова убедително въпросите,касаещи ЦСКА и стадиона ни,че имам чувството,че е виждал с очите си договора за наем между спортното министерство и клубът :o До време им се вързвах,но сега го давам по спокойно.Това са хора,чиято уста не може да бъде затворена и в мерака си да бъдат на всяко гърне похлупак са способни да повтарят до безкрай глупавите си расъждения и да подминават неудобните им въпроси ;)

Именно. То, да бяха поне привърженици на ЦСКА, и да се борят за някаква кауза, може би ще ги разбера. Но, при тези обстоятелства да се пънеш като магаре пред локва, и да вадиш от десет кладенеца вода, само и само да оплюеш по свой стил и подобие, нещо което не би трябвало да те интересува, не мога да го разбера. Такова отношение могат да имат само дребни хорица, пропити от злоба и завист, и мразещи до дъното на костите си. Това е характер, и при него няма място за висшета и каквито и да е други специалности и професии. Иначе, нормален човек би подминал с насмешка и пренебрежение подобен казус, който не касае неговият любим отбор. Най-малкото за това, защото нищо не зависи от неговите размишления и разсъждения. Както те ("потребителя" и "вишиста") много често са го споменавали, живеем в законова държава, и какво и как ще се случи, могат да го кажат само законовите огргани.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2010 20:12

msm написа:

Именно. То, да бяха поне привърженици на ЦСКА, и да се борят за някаква кауза, може би ще ги разбера. Но, при тези обстоятелства да се пънеш като магаре пред локва, и да вадиш от десет кладенеца вода, само и само да оплюеш по свой стил и подобие, нещо което не би трябвало да те интересува, не мога да го разбера. Такова отношение могат да имат само дребни хорица, пропити от злоба и завист, и мразещи до дъното на костите си. Това е характер, и при него няма място за висшета и каквито и да е други специалности и професии. Иначе, нормален човек би подминал с насмешка и пренебрежение подобен казус, който не касае неговият любим отбор. Най-малкото за това, защото нищо не зависи от неговите размишления и разсъждения. Както те ("потребителя" и "вишиста") много често са го споменавали, живеем в законова държава, и какво и как ще се случи, могат да го кажат само законовите огргани.

[offtopic]Дали да се направя на Зийгфрийд и да се оплача, че в темата се обсъждат потребители, а не проблемът, поставен в нея :mrgreen:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 май 2010 20:29

Кашчей написа:
[offtopic]Дали да се направя на Зийгфрийд и да се оплача, че в темата се обсъждат потребители, а не проблемът, поставен в нея :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ами пробвай. Но първо си задай въпроса, дали има нещо общо темата, с твоите разъждения за закони по паркови устройства, работни проекти и др.глупости, с това че на стадион "Народна армия" не е даден лиценз и ЦСКА няма да играе на него.

П.П. Аз също мога да се оплача, че системно и целенасочено, и единствено във форума на ЦСКА, твоите мнения насаждат омраза и негативизъм към привържениците и клубът на ЦСКА. Защото моите мнения са продиктувани от злобата, която лъха от всичките ти излияния тук, а твоите са единствено и само да злепоставят точно определен отбор.[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 май 2010 20:38

И аз мисля, че заслужавате един 35-45 000 стадион. Проблемите ви ми са до болка познати. И ние си патим от подобни. В България са малко отборите, които заслужават хубави стадиони - ЦСКА, Литекс, Черноморец ( те си имат много китен стадион, но като, че ли им трябва още малко увеличаване на капацитета ), Пирин, Берое, Миньор и Черно море разбира се. Честно казано не се сещам за други отбори. Ако съм пропуснал някой, моля да ме извинят ( не става дума за левскарите! ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 06 май 2010 21:13

Ясно е, че трябва голям стадион, но не виждам средствата. Всички реват за пари. Остават си само мечтите за съжаление.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 май 2010 21:38

То е ясно, че един хубав ден ЦСКА ще започна да изгражда собствен стадион, но преди това има една единствена дилема, къде да бъде той.
Ако е на мястото на стария първо трябва веднъж завинаги да се установи земята чия собственост е и второ поради статута "парк" какво може да се изгражда там - останалото е просто много пари, пари които трябва да дойдат от външен инвеститор.
Последна промяна от PFC Litex на 06 май 2010 21:45, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 май 2010 21:43

Абсолютно съм съгласен с тебе,но явно въпросните хора не могат да разберат колко жалки са в очите на другите.Въобще не ме интересува кой какъв е в личния си живот.Това е проблем на хората с които живее и които са принудени да го търпят.Но не желая да ме принуждават аз да ги търпя!Много се говори за демокрация и липса на цензура,но те категорично отказват да разберат,че демокрацията не е даденост,а трябва да се заслужи.Винаги съм апелирал ако някой има някакви личностни проблеми,или проблеми с характера,нека бъде така добър да намери място някъде другаде да ги разрешава,а не да ни прави съпричастни с тях.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 май 2010 21:57

[quoteRe: ЦСКА се сбогува с "Армията" в неделя
от PFC Litex на 06 Май 2010 21:38

То е ясно, че един хубав ден ЦСКА ще започна да изгражда собствен стадион, но преди това има една единствена дилема, къде да бъде той.
Ако е на мястото на стария първо трябва веднъж завинаги да се установи земята чия собственост е и второ поради статута "парк" какво може да се изгражда там - останалото е просто много пари, при които трябва да дойдат от външен инвеститор.][/quote]
Проблема е много лесен за решаване,изтъквал съм го много пъти,но просто липсва желание да се вземе решение.Земята и стадиона в Борисовата градина са собственост на АС 23 за вечни времена,което е доказано с нотариален акт от 1930 година.През октомври 1944 година АС-23 се обединява с Шипка и Спартак-График и приема името Чавдар.След 1944 година съоражението е национализирано и е дадено като собственост на МНО,а от там е предоставено на клуб Чавдар за стадион на клубът.През месец май 1948 година клуб Чавдар(под името ЦДВ) престава да съществува,защото при обединението си с клуб Сепрември се преименува на ЦНДВ(Централен дом на народната войска),бъдещия ЦСКА.В периода от тая дата до 2005 година стадиона е собственост на МНО.През тая година собствеността на стадиона е прехвърлена върху Спортното министерство с уговорката ЦСКА да получи дългосрочна концесия за строеж на нов стадион.От цялата тая хронология на събитията следва само един извод.СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЦСКА И ДЪРЖАВАТА НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА!В случая позицията и е като на онова куче,което няма да яде кокала,но не го дава и на друг!Ще пропусна да дискутирам стандартите по които държавата решава такива случаи.Тя отдавна е доказала,че за едни е майка,а задруги е мащеха.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 май 2010 22:02

Old_death , объркал си яко цитирането, но пак успях да отсея нещата. Земята има вероятност да е на АС23, но стадиона като съоръжение не е на АС или ЦСКА, тъй като той не е строен от клуба ЦСКА.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”