Намери ми поне един циганин който да не твърди,че е турчин!
Ха-ха... Знаех, че при вас са важни ТВЪРДЕНИЯТА, а не ФАКТИТЕ, но чак дотук не вярвах майна!!!

Ами те могат да твърдят, че са МЕКСИКАНЦИ, 'ма това не ги прави такива бе майна!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Намери ми поне един циганин който да не твърди,че е турчин!
plovdivram написа:Botev fur immerНамери ми поне един циганин който да не твърди,че е турчин!
Ха-ха... Знаех, че при вас са важни ТВЪРДЕНИЯТА, а не ФАКТИТЕ, но чак дотук не вярвах майна!!!![]()
Ами те могат да твърдят, че са МЕКСИКАНЦИ, 'ма това не ги прави такива бе майна!!!К'ви са тези глупости бе майна?!!
И като правиш такива твърдения дай да видим откъде ги черпиш тези работи, 'щото по твоята логика в Пловдив и околностите трябва да живеят поне няколко десетки хора, които да се определят като турци!!!
Да ти кажа... май бъркаш региона!!!
Аз пък ти се чудя каква разлика виждаш между турчин и циганин!!Еднакъв език,религия,музика,мурафети,облекло(имам предвид носиите им)и не на последно място скрита заплаха.
Jeff Ament написа:Ами,нали ви взеха тогава Левента и Зеки Байрам...Коя агитка в България ще издигне знаме на Турция и да се радва!Абсурд!Някои наши се изложиха с тази ирония-не трябваше,въпреки,че и вашите доста се поизложиха с някои транспаранти срещу нас.
Botev fur immer написа:Аз пък ти се чудя каква разлика виждаш между турчин и циганин!!Еднакъв език,религия,музика,мурафети,облекло(имам предвид носиите им)и не на последно място скрита заплаха.
Jeff Ament написа:kubik-Какво ми качваш снимки от битаците!?Всеки може да си купи оттам някаква дреха да му топли гърба!Аз ти показах толкова много роми сред агитката ви,че ми се зави свят.Твоите опити са жалки.
Jeff Ament написа:Значи,вие бягате от основната тема за малцинствата в Пловдив,че повече симпатизират на вас!Няма агитка в България която да издигне турско знаме и да се радва на това нещо!Имаше ирония спрямо малцинствената част от феновете ви!Въпреки,че не одобрявам тази ирония!Прави сте,че след няколко месеца ви взеха турците,знамето беше пред това...заблудил съм се...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта