ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот plovdivram » 06 май 2010 17:10

Botev fur immer
Намери ми поне един циганин който да не твърди,че е турчин!

Ха-ха... Знаех, че при вас са важни ТВЪРДЕНИЯТА, а не ФАКТИТЕ, но чак дотук не вярвах майна!!! :mrgreen:
Ами те могат да твърдят, че са МЕКСИКАНЦИ, 'ма това не ги прави такива бе майна!!! :mrgreen: К'ви са тези глупости бе майна?!! :mrgreen: И като правиш такива твърдения дай да видим откъде ги черпиш тези работи, 'щото по твоята логика в Пловдив и околностите трябва да живеят поне няколко десетки ХИЛЯДИ хора, които да се определят като турци!!! :mrgreen: Да ти кажа... май бъркаш региона!!! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 06 май 2010 17:20

plovdivram написа:Botev fur immer
Намери ми поне един циганин който да не твърди,че е турчин!

Ха-ха... Знаех, че при вас са важни ТВЪРДЕНИЯТА, а не ФАКТИТЕ, но чак дотук не вярвах майна!!! :mrgreen:
Ами те могат да твърдят, че са МЕКСИКАНЦИ, 'ма това не ги прави такива бе майна!!! :mrgreen: К'ви са тези глупости бе майна?!! :mrgreen: И като правиш такива твърдения дай да видим откъде ги черпиш тези работи, 'щото по твоята логика в Пловдив и околностите трябва да живеят поне няколко десетки хора, които да се определят като турци!!! :mrgreen: Да ти кажа... май бъркаш региона!!! :mrgreen:

Аз пък ти се чудя каква разлика виждаш между турчин и циганин!!Еднакъв език,религия,музика,мурафети,облекло(имам предвид носиите им)и не на последно място скрита заплаха.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 май 2010 17:33

Botev fur immer
Аз пък ти се чудя каква разлика виждаш между турчин и циганин!!Еднакъв език,религия,музика,мурафети,облекло(имам предвид носиите им)и не на последно място скрита заплаха.

Ами да ти кажа езикът им май не е НИКАК еднакъв:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA
Като гледам доста... ама наистина ДОСТА се различава!

В останалото май също не си много прав... :mrgreen: ето ти и линк, където другият път като искате да сте "оригинални" да вдигнете "правилното" знаме, 'ма като знам, че малко ви намързява то... :mrgreen:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 май 2010 17:54

Jeff Ament написа:Ами,нали ви взеха тогава Левента и Зеки Байрам...Коя агитка в България ще издигне знаме на Турция и да се радва :? !Абсурд!Някои наши се изложиха с тази ирония-не трябваше,въпреки,че и вашите доста се поизложиха с някои транспаранти срещу нас.

Когато издигнахте знамето, само някоя врачка или ходжата в Долни Воден където сте добре представени са знаели, че 2-3 месза по-късно ще останем без собственик и ще се появят Левент и Зеки
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 май 2010 18:10

Botev fur immer написа:Аз пък ти се чудя каква разлика виждаш между турчин и циганин!!Еднакъв език,религия,музика,мурафети,облекло(имам предвид носиите им)и не на последно място скрита заплаха.

:)

Единственото общо между тях е, че и двата етноса са ни неприятни и омразни на нас българите, иначе другото показва, че няма много качество в главичката ти
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 май 2010 18:34

Значи,вие бягате от основната тема за малцинствата в Пловдив,че повече симпатизират на вас!Няма агитка в България която да издигне турско знаме и да се радва на това нещо!Имаше ирония спрямо малцинствената част от феновете ви!Въпреки,че не одобрявам тази ирония!Прави сте,че след няколко месеца ви взеха турците,знамето беше пред това...заблудил съм се...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 18:40

Jeff Ament написа:kubik-Какво ми качваш снимки от битаците!?Всеки може да си купи оттам някаква дреха да му топли гърба!Аз ти показах толкова много роми сред агитката ви,че ми се зави свят. :lol: Твоите опити са жалки. :lol:

Само да ти кажа,че на мачът с Литекс имаше 3 мангала в агитката и,когато ги видях им казах да се махнат от тук,защото ще си изядът боя. Те не ме послушаха и след 3-4 минути не можехме да ги настигнем.... много бягат. В агитката на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НЯМА МАНГАЛИ! При семките има,но в агитката няма кой да ги допусне ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 18:46

Вижте ги истинските ботевисти - botev fur immer i Jeff Ament

Jeff Ament - Преглеждане на профил - Jeff Ament

Потребителско име:
Jeff Ament

Общо мнения:
260 | Виж всички мнения на потребителя
(0.05% от всички мнения / 3.17 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(73 Мнения / 28.08% от всички потребителски мнения)

botev fur immer -Преглеждане на профил - Botev fur immer

Потребителско име:
Botev fur immer

Общо мнения:
53 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 3.31 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(48 Мнения / 90.57% от всички потребителски мнения)

Мисля,че това говори достатъчно ;). Преди всичко обичайте,след това мразете,драги роми!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 май 2010 18:59

Jeff Ament написа:Значи,вие бягате от основната тема за малцинствата в Пловдив,че повече симпатизират на вас!Няма агитка в България която да издигне турско знаме и да се радва на това нещо!Имаше ирония спрямо малцинствената част от феновете ви!Въпреки,че не одобрявам тази ирония!Прави сте,че след няколко месеца ви взеха турците,знамето беше пред това...заблудил съм се...

Толкова голямо знаме за малцинствената част и в крайна сметка цигани или турци, щото в единия случай турското знаме нищо не иронизира защото не се отнася за тях. Нещо не ви се вързват нещата, според мен някой от феновете ви от Куклен и Долни Воден ви е подвел и си е развял родното знаме ;)
Последна промяна от loko2004 на 06 май 2010 19:01, променено общо 1 път.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 май 2010 19:00

Като мразят повече Локомотив от колкото да обичат новия отбор,нормално е да пишат тук.
Пък и какво да обсъждат в тяхния форум,нали сега трябва да се събират пари :o На думи са силна на дела кръгла 0 :lol:
Всеки се е покрил в тяхния форум :lol:
Плащай те бе ,Маринчо не може да си събере заплатата :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”